VPIS ZA STATUS
Jst še čakam s portoroža..si dobil položnico tudi? a so kej napisal glede potrdil?
iz portoroža dobiš samo vpisnico, vpis v samoizobraževanje in neke papirje za učini načrt in položnico. to izpolniš in jim pošlejš nazaj ter u roku 3-4 dni dobiš potrdila nazaj
a iz pomorske to? kako dolgo si pa čakal na papirje? da vem kdaj jih pričakovat ker sem že živčna položnica je zraven, ne?
iz portoroža dobiš samo vpisnico, vpis v samoizobraževanje in neke papirje za učini načrt in položnico. to izpolniš in jim pošlejš nazaj ter u roku 3-4 dni dobiš potrdila nazaj
ja položnica napisana(edino osebne podatke je treba), en kup papirjev(izpolnjevanja), sam problem je, ko piše da je treba overjeno fotokopijo(to sem js že poslal sam ne vem al je spet treba (bedasto napisan)). pol pa piše, da predmetnik izobraževalega programa vam bomo poslali skupaj s potrdili o vpisu, ko vas bomo vpisali v program.
po prejemu in vpisu v izobraževalni program, vam bomo poslali 6 izvodov potrdil o vpisu. Index boste prejeli na šoli, ob prijavi na izpit.
Edin to me bega glede teda indexa... tak direkt vidijo da ne hodiš, ker pa piše, da bo prevejanje vsak zadn četrtek v mesecu.
Mi lahko kdo pove naslov od trgovske LJ, kjer poteka jutri vpis?
@zmedenec lej dans sm se upisu na ekonosmko v novi gorici(ni več prostih mest) in sm uprašu kako je glede teh izpitov a jih moraš obvezno opravljat in to, in mi je odgovorila da izpiti NISO obvezni. če hočeš se na izpit prijaviš čene ne. samo ne vem kj si ti zaslediu da bojo to preverjali...
a na ta naslov pošljem overjena spričevala?
Pomorski in tehnični izobraževalni center Portorož
Pot pomorščakov 4,
ja.
No js sam upam da je pol to to... da ti ne prekinejo kej če ne opravljaš.
aja... kaj pa je pametno dat polovbni tehnik ali elektrotehnik... Je kdo kej spraševal glede tega?
plovbeni tehnik tako so meni odgovorili na mail
a za trgovsko moraš imeti ovirjeno al samo kopijo?
Jutri bi se želel vpisat na trgovsko v Lj.
No... nekako ne najdem osnovnošolskega spričevala, ker ga zdaj 10 let nisem potreboval. sicer sem že klical na osnovno šolo, da mi uredijo prepis, a ga bom komaj naslednji teden prejel v roke. Ali kdo ve ali se da dogovoriti, da jim osnovnošolsko spričevalo dostavim naknadno? Saj nekako predvidevam nebi smel biti neki hud problem, ker je dokaj logično, da sem opravil osnovno šolo, če bom predložil maturitetno spričevalo
Če slučajno kdo ve kako fleksibilni so na tej šoli, bi bil vesel kakšne ziher informacije, ker se res nebi nekam preveč rad 6 ur vozil pa še blodil po Ljubljani za brezveze
Hvala lepa za odgovor
Ojla, najbolj da pokličeš na 013006854 , da se 100% prepričaš
Torej trgovska, poljanska cesta 28a jutri ob 11h?
to je program samoizobraževanja kajne?
NA POSLOWNO KOMERCIALNI SOLI W CELJU PRINESES POLO 1,20 IN TO JE USE KAR RABIS..TKO K SE UPISES U NOWI LETNIK SREDNJE SOLE REDNO.. TAM PLACAS 100 EU UPISNINE.. USAK MESEC PA SE MORAS PRJAWIT NA IZPIT.. IN TUDI TELESNO BITI PRISOTEN NA IZPITU... JS SEM UPISANA AMPAK JS SE SOLAM...NJIM SE GRE ZATO DA NIMAJO PROBLEMOW..DA SE NE WIDI DA SO DIJAKI SAMO ZA STATUS SE UPISALI IZREDNO..JIM JE PA USEEN CE TI NE NAREDIS IZPIT ALI PA GA... EN IZPIT STANE PA 17 EU... PISNO... OZ USTNO... PISNO IN USTNO SKUPAJ PA 24.. TKO DA JE SOLA SKOR ZASTONJJ... RES..PA FUL SO PRIJAZNI PA POMAGAJO..PREDANI.. RES.. SOLA 1A!! WEC INFO PA NA 051893151 CE KOGA ZANIMA LP
Tako je!
Naslov je Poljanska 28a, Ljubljana.
Bodi tam nekje med 11.00 in 11.30.
To je program samoizobraževanje.... ampak te tako nihče nič ne vpraša, ker tam bo 100 ljudi, ki imajo popolnoma enake težave kot ti!
V sobi 124/1 vzameš vpisne liste.
Greš do blagajne (nasproti sobe 124/1),
vzameš položnico in plačaš 106, 50€ ter poveš na katero smer bi se vpisal. Če imaš maturo narejeno, te vpišejo v poklicni tečaj, drugače pa prineseš samo spričevalo OŠ in se lahko vpišeš v smer npr. SSI aranžerski tehnik.
Nato pa greste vsi skupaj v 4 nadstropje v predavalnico, ker skupaj izpolnjujete vpisnice, "izobraževalni načrt" in podobno.
Postopek traja 4 ure. Po teh 4. urah pa dobiš potrjena potrdila o vpisu, poleg pa ti ženska, ki vse to vodi potrdi še list za subvencioniran prevoz če ga slučajno potrebuješ.
To je to! In tu je status!
Trgovska je polna, tisit ki smo bili danes smo dobili vpisne liste in položnice in jih prinesemo v sredo, ker prej ne bo vpisov.
Katyka - verjetno misliš 206,5 EUR
torej če imam narejeno maturo, potrebujem zaključno srednješolsko spričevalo ali tudi za vsak letnik posebej??