VPIS ZA STATUS
Katera pa je ta trgovska šola? torej je vpis še možen?
Ali je res da jutri nebo vpisa na trgovsko ampak šele v sredo? Jaz sem klical 30x med 9. in 11. zjutraj pa je bilo zasedeno le 2x je šlo skozi vendar se ni noben oglasil. Ima kdo kakšne preverjene informacije? LP
mene pa zanima če kdo ve, ali tukaj vpisujejo, in katero smer se najbol splača izbrati? ter koliko pride vpisnina?
http://www.paratus.si/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
cena letnika je 1100 eur
Kako nebo vpisov, če so rekli, da so vpisi jutri?? Kaj zdej mutite
Kako nebo vpisov, če so rekli, da so vpisi jutri?? Kaj zdej mutite
Jst sm dans klicala na trgovsko in je rekla, da so vpisi jutri.
Matr ste eni fini, ljudje tukaj zastonj delijo informacije, ki so jih sami dobili, eni ste pa še pametni pa arogantni.
Če bi se vam ljubilo prebrat eno stran nazaj, bi videl, da so vpisi na trgovski samo še v petek.
Jaz sem bla danes na trgovski in so nam rekli da je vpis v ponedeljek ob 11:30 v sobi 412. Prinest moraš pa kopijo spričevala osnovne šole, kopijo osebnega dokumenta, plačano položnico, emšo in davčno številko
Hei A slučajno še kdo ve kje bi se lahko zdaj vpisal in kolk bi me to stalo?
a zdej je pa kar ponedeljek in ne petek ali sreda...ali tukaj kdo širi dezinformacije ali so pa na tej šoli zelo neresni in vsakemu povedu drugače in sedaj je vprašanje komu verjeti..
kakšen status pa dobiš to v Gornji Radgoni, status dijaka ?
Kje si pa se vpisala točno in na kateri program al kaj?
Meni so dons rekli da naj pridem v ponedeljek ob 11:30 na vpis. Mogoče je pa odvisno keri dan prideš po vpisni list. Mogoče imajo tisti ki so prišli po vpisni list v sredo pač vpis jutri
@Tassa te lahko vprašam v kateri program si se vpisala v Gornji Radgoni? Je to to http://www.lu-gradgona.si/ ?
Tisti, ki ste se vpisali v Gornji Radgoni, mogoče veste če se lahko tudi nasledni teden še vpišeš ?
A po vpisni list za trgovsko moraš že prej pridt, ga ne dobiš na dan vpisa?
Ja res je.... 206,50€.
Prinesite čisto vsa spričevala, ki jih imate.... original in kopije, in enako osebno izkaznico... original in kopija.
Vpisni list dobiš tam.... ne rabiš iti po njega dan prej.
Pojdite jutri!
Torej ju3 na trgovsko.
Kdaj?
Vse kar potrebujemo sabo je maturitetno spričevalo (original) in osebni dokument?
Ali je nujno prinesti tudi vsa spričevala od 1-4 letnika? ker od 1. ne najdem. Se mogoče da kaj prinesti naknadno?
Na trgovski rabis samo spricevalo iz zadnjega letnika OS. Sm dans klicala in je tko rekla
torej jutri al v ponedeljek na trgovski? al kr oboje?