VPIS ZA STATUS
Jaz grem jutri ob 11 na trgovsko... če mi ne uspe tam, grem pa v cdi-univerzum, kjer je ziher - samo je pa 270€ torej ~70€ dražje. Vzel bom spričevalo končane osnovke, keš, osebno pa davčno. To naj bi bilo to.
PS: Še eno vprašanje:
Jaz še nimam narejene poklicne mature na srednji šoli (februarja 2013 jo bom opravljal), vendar bi se zaradi statusa vpisal na neko izobraževanje odraslih.
Ali bom lahko opravljal maturo na na prvotni šoli (kjer imam opravljene vse letnike), čeprav sem vpisan recimo na trgovsko? Se ne bo kaj pobrkalo?
Kam se še da vpisat poleg trgovske ? a se še kje da sploh ?
Hej!
Mi lahko kdo prosim pove, ali se lahk vpišem na trgovsko, kljub temu, da že imam narejeno poklicno maturo kot ekonomski tehnik?
Ali je komu jasno, zakaj je potrebno na pomorsko ponovno poslati overjeno spričevalo OŠ, glede na to da sem jim ga že poslala.
Zdravo. A milahko kdo pomaga kaj je s tem portorozem? Na njihovi strani se ne znajdem velik.... moram kaksen mail ka poslat al poklicat al se prjavt? hvala narlepsa...
A ni cdi-universom dražji? A ni povsod še šolnina?
Kaj je pa tja treba sabo vzet za vpis?
Zanima me, če sm že prepozn za Pomorsko šolo v Piranu?
In še, če bi bil prepozn za vpis na trgovsko v Ljubljani in sicer prihodnji tedn?
Najlepša hvala!
Za trgovsko LJ ne pozabite kopije spričevala in kopijo osebne izkaznice!
Pojdite jutri tja. Nimate česa izgubiti!
Jaz sem na Pomorsko v ponedeljek poslala mail in so mi odgovorili kako in kaj. V torek sem poslala dokumente, danes pa dobila položnico in obrazce za izpolnit. Tako da verjetno najboljše da kakšen e-mail pošljete. Ja na spletni strani nimajo nič objavljeno.
Kok je pa šolnina na Pomorski?
Pa če bi mi lahko dal mail prosim k ne vem, če mam pravega.
Hvala za infooo
je treba met na trgovski overjeno spričevalo al samo pač original in kopijo?
A mi lahko prosim poveš naslov trgovske šole? nisem iz LJ tako, da nevem kam morem it.
poljanska cesta 28a
A mi lahko prosim poveš naslov šole oziroma pošlješ link od šole? nisem iz LJ zato nevem kam morem it
jaz sem jim pisala n tale mail info-pomorska@guest.arnes.si in so mi odgovorili da je vpisnina 200€, vpis pa naj bi bil možen le na šoli in sicer v torek in četrtek...
Utrinek, a tebi pa so napisali, da lahko vse urediš tudi po pošti, al kako??
Do konca sep. vpisujejo še na SUAŠ v Lj.-180e!
@nina a to si 100% prepričana da SUAŠ jutri ob 14h in 15h vpisuje? 180€ in samo spričevala srednje šole in mature zraven?
Lp