VPIS ZA STATUS
Ja meni so samo v priponki poslali kaj je potrebno za vpis, zadnja alineja pa je bila da se da uredit to tudi po pošti. Na prejšnjih straneh so nekateri pripisali kakšna navodila so oni dobili po mailu. Hmm ne vem zakaj bi bilo sedaj potrebno it na šolo...
se opravičujem nisem vidla prej )
mislim da vse vpišejo v program ekonomski tehnik dobiš pa status dijaka
zaenkrat dobiš samo 3 potrdila, če jih rabiš več - rečeš, lahko pa si prideš iskat sred leta
Meni so tudi danes na trgovski rekli, da bodo ponovni vpisi šele v sredo mogoče...
ali se starejši od 26 lahko kam vpiše zaradi statusa in dela preko šs??
Mene pa sam zanima če kdo kj ve glede ljudske univerze tržič? a še vpisujejo? in ali je res samo vpisnina 240 € ali je potem še kakšna šolnina?
Po telefonu na trgovski kar naprej nekaj bluzijo!
Pojdite jutr.... nimate kaj izgubiti!
Ne rabite pa met overjenih spričeval. Same kopije so čisto dovolj!
ja na trgovski se mi zdi deluje tko da je itak ful folka pa glede na to kok jih je jkim dajo termin, da se skup vpišejo torej kdo ki je šel danes ima termin v ponedeljek, nekdo ki bo šel jutri bo imel termin v sredo itd itd
sm klicu u kranj na kmetijsko majo frej woho
kaj pole če grem jutri na trgovsko se upam isti dan vpisat, a bom pršu če bom reku da bi se vpisu pol mi rečejo priji u sredo(al neki tazga)... samo jutri vidim da piše da dela blagajna do 10,00(za plačat položnico), vpisi so pa baje 11,30...morm kar zgodi prist..
kakšen podatek več bi prišel prav.. vpisnina, obveznost pri izpitih? kdaj in pa kje se da upisat?
Lepi Luka A mi lahko posreduješ kontakt za kmetijsko šolo v Kranju.
A si tudi izvedel, če vpisujejo tudi samo zaradi statusa?
@krenclovk
ta teden so še vpisovali, najboljš, da pokličeš. In ja vpisnina je 240 €
Ko omenjate SUAŠ LJ, ali govorite o tem: http://www.suaslj.com/iod.htm ? Se je kdo vpisal ta teden? Cena? Ali moraš že prej izbrati program, ali si potem dijak? Čakam še samo diploma na faxu in me zanima če potem ta status npr. SUAŠa meša kaj štrene glede diplomiranja?
OK, KAM SE PA LAHKO VPIŠEŠ ČE SI ŽE DOPOLNIL 26 LET (z uni. diplomo, enkrat tudi vpisom na visoko v slovengradec)
SUAŠ je že zaseden, ne vpisuje več...
Trgovska je dans se razdelila vpisne liste parim in vpis bo dans teden ob 11.30
učeri so na suašu še vpisval, ker sm se sam upisal in mensezdi da dons še vedno upisujejo pol pa ne več
lalaal kak pa je biv tvoj status pred vpisom? kakšen je sedaj? kot sem že prej napisal, imam žal le še diplomo pred sabo in ne vem kaj pomeni za "diplomiranje" če se sedaj vpišem še na neko srednko šolo?!...
včeraj sem se vpisal za BIC v Ljubljani. cena 250€. potrboval si samo zaključno spričevalo osnovne šole, osebni dokument, emšo pa davčno. Slišal sem, da bodo vpisovali tudi drugi teden v sredo. Potrdil dobiš kolikor želiš, itak potrbuješ samo za zavarovanje pa za delo prek študenta. Blo nas je tam med 20 in 30. Če koga zanima, naj pokliče pa se pozanima.
LP
Zakaj me vedno ko pokličem prevežejo na izobraževanje za odrasle?