VPIS ZA STATUS
Če se hoče kdo vpisat sam za status, naj gre na Ljudsko univerzo Slovenska Bistrica, kjer poveš da si se prišel vpisat zarad statusa, prineseš spričevala, ki jih maš in izpolniš prijavnico, plačaš položnico 275€, takoj dobiš potrdila,kolikor hočeš in nimaš nobenih drugih obveznosti. Saj takoj ko prideš, že vedo da prideš zarad statusa, tak da problem rešen. )))))))
Ena informacija,... kot sem zasledil iz komentarjev, pravite da na trgovski vpisujejo v sredo 3.10 če sem prav razumel. Kakšne so pa obveznosti do šole, moraš hoditi na predavanja al ni potrebno, ker sam bi potreboval samo potrdilo, ker bi naprej delal izpite na fakulteti. Hvala
Je kdo dobil potrdila o vpisu iz pomorske? Jaz sem se vpisala in plačala položnico, pa potrdil še ni...
Aja, kaj pa glede overjenega spričevala? Jaz sem dala navadno kopijo, pa ni nič rekel da bi bilo narobe...
kdaj si poslala na pomorsko???
ker jst sm vpisne liste čaku 3 delovne dni
Kaj ste slepi, v Slovensko Bistrico na Ljudsko univerzo, tam čakajo, da kdo pride za status. Cena je 275 evrov.
LP
kdaj si poslala na pomorsko???
ker jst sm vpisne liste čaku 3 delovne dni
pa ta potrdila iz SŠ ali Ljudskih univerz veljajo celo leto, torej do 30. avgusta 2013, ali le 2 (dva) meseca, tako kot po novem na večina višjih šolah?
Danes sem se vpisal na trgovsko postopek pa gre nekako takole: prideš tja se postaviš v vrsto kjer se plača položnice-vpisnina 206,5€. Potem dobiš potrdilo, da si plačal in počakaš na hodniku dokler eden od profesorjev ne pride in reče da greste vsi (oz. en del ljudi, saj jih običajno preveč za 1 razred) z njim v predavalnico, kjer skupaj izpolnite vpisni list in pogodbo o izobraževanju. Nato vam razdeli potrdila o vpisu(vzamete jih lahko največ 6), katere izpolnite in jih nato še poštemplja in ste opravili. jaz sem prišel tja okrog pol 11ih končal pa sem že ob pol 1ih tako da ni tako hudo kot nekateri pravijo, res pa je, da so delali 4 profesorji torej 4 polne predavalnice ljudi, ki se vpisujejo, medtem ko je še vedno kakšnih 30 ljudi čakalo na plačilo položnice. Tistim, ki danes niso prišli na vrsto so dodelili nov termin za vpis. Nisem siguren, če se je možno vpisati tudi drug teden vendar predvidevam da ja in vam predlagam da pridete tja čimprej, da vam nebo treba dolgo čakati v vrsti za položnico. S sabo potrebujete kopijo osebne izkaznice in kopijo spričevala zaključene OŠ in tako se vpišete na program aražerski tehnik, če pa nimate spričevala iz OŠ in imate maturitetno spričevalo vas pa vpišejo v program ekonomski tehnik. To je to, misija pa opravljena-potrdilo o vpisu pridobljeno!
Sem bil na študenstkem in je dal za celo leto
Robert si ti danes dobil vpisni list al si bil že kak drugi dan na šoli in so ti rekli da pridi danes? Ker nam je dans razdelila vpisne liste in je rekla, da naj pridemo v petek 11.30
Danes sem bil prvič, vse dobil tam in se tudi vpisal. Verjetno si bil/a malo pozen/na pa so ti zato dali nov termin.
Ne, jst sm ubistvu prišla tja 10:30 pa je takoj rekla da dans ne vpisuje več ampak da je nov termin v petek tko da očitno je neki zmutila! itak sem plačala že dans in dobila vpisni list, tko da grem kr v pondelk takoj tja
Ne, jst sm ubistvu prišla tja 10:30 pa je takoj rekla da dans ne vpisuje več ampak da je nov termin v petek tko da očitno je neki zmutila! itak sem plačala že dans in dobila vpisni list, tko da grem kr v pondelk takoj tja
Tudi na Mariborskem koncu se še da vpisati.
Na trgovski šoli, ampak je pa nekoliko dražje, ker je s 25.9. zapadel že prvi obrok šolnine, tako da ne dobiš potrdil o vpisu dokler ne plačaš tako vpisnine kot prvega obroka, kar pa skupaj nanese 150 + 124 eur.
Prinesti moraš kopije spričeval od srednje šole za vsak letnik in od zaključene mature, ter kopijo od spričevala o uspešno zaključeni osnovni šoli, čeprav se mi zdi da to zadnje ni nujno, saj se je kolegica vpisala brez tega.
Ko izpolniš vpisni list in predložiš vse kopije dobiš račun, ga plačaš prideš nazaj z odrezki in dobiš potrdila o vpisu. Vse skupaj mi je vzelo dobro urco. Status velja do 31.08.2013, "no strings attached".
@ Sale
V ponedeljek sem bila osebno tam. Isti dan sem izpolnila dokumentacijo in na pošti plačala vpis. Potrdil pa še ni.
Hm čudno...jaz sem bil tudi tam okrog 10.30, čakal kakšnih 45 minut da sem plačal vpisnino, potem sem stal tam na hodniku in je prišla ena profesorica in rekla da gremo z njo v učilnico, kjer smo izpolnili vpisni list in vse. Vmes je prišla ena druga profesorica v razred in rekla tej, da imajo 4 polne razrede ljudi in nevem še kaj...saj eni so tudi vmes prihajali v učilnico kjer smo bili mi, čudno da tudi tebe niso napotili tja je pa res, da je ga. Svoljšak rekla, ko je delila vpisne liste, da gredo z njo samo tisti ki so zmenjeni z njo ostali naj se pa znajdejo in probajo pri drugi profesorjih, ki delajo isto stvar če ne pa da bodo dobili drug termin. Najbrž sem imel srečo, da sem bil ravno takrat tam ko je mimo prišla tista profesorica. No kakorkoli važno je, da si že plačala tako da boš sigurno dobila tako željeno potrdilo o vpisu
V pondelk grem takoj tja po potrdila o vpisu s potrdilom o plačani položnici hvala
oz ne mi smo bli tm že 9.30
Torej kje so še prosta mesta?
Upravna in administrativna šola je zasedena, sšgt je tudi zasedena, enako kmetijska šola v kranju...
Kakršnakoli informacija je dobrodošla. Če se ima še kod kam vpisat in ve kam gremo lahko v ponedeljek skupaj.
Ja jst grem v ponedeljek na trgovsko, ker je spet skupinski vpis. 11:30se mi zdi. Sam ti priporočam da prideš ful prej tja