VPIS ZA STATUS
Katero trgovsko jih je več? Hvala za info. Kakšna je cena?
kje točno je ta trgovska šola ??
na trgovski nas je čakalo še kakih 40 pa je prišla povedat, da je konec in da ne vpisujejo več
tudi na suašu ne vpisujejo več
aja pa zanima me za pomorsko šolo, je še možen vpis ali sem že prepozen...pa je res da vpisujejo v torek ali četrtek in da moram iti se dol vpisat ?
Sem iz okolice Ljubljane če želi kdo kam na vpis in ve kam oziroma so še prosta mesta gremo lahko skupaj 040 547 867...
Trgovska v lj, poljanska cesta 28a
Trgovska v lj je zafilana
ne javljajo se na telefon sploh...nimajo casa vpisejo te pa v program trgovec, cena je 160 evrov, pa nic ne komplicirajo! pa fajn je da hitro prides...mi smo prisli okrog pol devetih pa je ze bla gneca ful...ob 2h smo pa bli fertik
Hvala za info bom v pondeljek že ob 5 tam!Upam da imaš prave informacije
jaka a bi zafuru ? kok je pa cena sploh v radgoni ?
Živijo,
Moj primer je takšen, da do 15. oktobra čakam na odgovor iz fakultete. Sem pritožbo poslal. A je možna ta varianta, da se vpišem na trgovsko v lj naslednji teden in nato čakam, če bodo pritožbo na faksu sprejeli. Nato se izpišem iz trgovske šole in nadaljujem šolanje na faksu. Hvala za odgovor
Na trgovski je dans ob 9:30 rekla , da jih samo še 15 vzamejo in potem konec da je vse zasedeno. Potem je dala pa še 2 dodatna mesta za vpis. Kr neki bluzijo
Hej Lompo!
40 vas je še čakalo za vpisni list? Ali ste ga že dobili in vas niso hoteli vpisati...?
Za trgovsko sprašujem..
tisti, k ste se lahko vpisal v SUAŠ lahko poveste za kolk časa ste dobil potrdilo?
Očitno ste bili nekateri prezgodaj danes na trgovski, malo pred 11h je rekla da se bomo vsi lahko vpisali in potem so se začeli postopki. Priporočam da kar greste tja.
any help, welcome.
all last minute, harsh.
vgl, jaz sem za, kamor se bo kdorkoli odpravil v ponedeljek, po status
Tako kot pravi XXXX okoli 11 ure je gospa rekla da bomo danes vpisani vsi za druge pa bodo naredili nov termin drug teden. ker so sele ob 11h zaceli spuščati v tajništvo za plačilo položnice.
Ma kaj res? Jaz sem bila na trgovski in so nas odslovili ob 11h, ena gospa je rekla, da no nadaljnega ni vpisov in smo se zjezili in razpršili.
PA so dejansko srejemali po tistem tudi neplačnike ali kako?
do nadaljnega ni vpisov*
Oziroma nas je še pred 11to odslovila menda.. Sploh ne vem čisto točne ure že tako sem iskala parkir plac do 10h - je bilo treba lih v garažno hišo Šentrupert (pri bolnicah). In pol šiiibat na to trgovsko in čakat. Ma menda nas je ob ene 10.45 odj**ala. Govorim seveda o nas, ki nismo še niti imeli položnice.