Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Alex | Gost | odg. 01.10.2012 @11:17 Prijavi neprimeren komentar

Aj David napuši se kurčine.

Je kdo probu tuki?

http://www.zrszv.si/index.php/srednja-sola/ss-qtehnik-varovanjaq

Dip | Gost | odg. 01.10.2012 @11:27 Prijavi neprimeren komentar

David, najlepša ti hvala. V sredo imajo vpis. 125€ vpis, 80 prvi izpit.

tk | Gost | odg. 01.10.2012 @11:29 Prijavi neprimeren komentar

Ja jst sem poslala na Srednjo tehniško v Koper, prejšnji četrtek (27.9) ...napisal so mi mail, da naj se zglasim dol 8.10., če ne pridem dol, dajo moje mesto drugemu...

Vaš termin za vpis je:

ponedeljek  , 8.oktober 2012 MED 16 IN 17.

V kolikor v tem terminu ne pridete, izgubite mesto za vpis.

Dokumenti, ki jih prinesite s seboj:

1.       Sprintajte celoten  vpisni list in ga izpolnite (prva, druga stran, podatki o Oš in podpis na zadnji strani)

2.       Sprintajte potrdilo o šolanju in ga izpolnite (naredite si lahko poljubno število potrdil)

Ime in sedež šole: Srednja tehniška šola Koper

pod vrsta in ime izobraževalnega programa napišite: 

SPI računalnkar  - izobraževanje odraslih

številko potrdila pustite prazno

3.       Naredite fotokopijo osebne izkaznice in spričevala OŠ (ni treba overit pri notarju)

4.       Plačajte položnico 75 evrov (potrdilo o plačilu tudi imejte s seboj)

to so poslal...

Alex | Gost | odg. 01.10.2012 @11:31 Prijavi neprimeren komentar

Dip a to si klicu tm na un link k sm dau? Na srednjo za varovanje.

nn | Gost | odg. 01.10.2012 @11:32 Prijavi neprimeren komentar

Dip....a se je treba prej najavit al lahk pride kdorkoli kr u sredo tja??

Alex | Gost | odg. 01.10.2012 @11:36 Prijavi neprimeren komentar

Men se sploh ne jav na telefon lol.

Se prav 125 vpis, do kdaj pa mors pol placat 80 eur za prvi izpit? Al mors oboje na enkrat placat.

malijaz | Gost | odg. 01.10.2012 @11:52 Prijavi neprimeren komentar

kaj je zdej s to šolo? se treba najavit ali ne? kdaj točno je treba bit tam? hvala

andrea | Gost | odg. 01.10.2012 @11:53 Prijavi neprimeren komentar

Še nekaj me zanima, kakšen status dobiš na STŠ Koper in na srednji šili za varovanje v Lj? Se pravi dobiš status rednega ali izrednega dijaka? Ker jaz bi rabla status rednega dijaka.

HVALA

nn | Gost | odg. 01.10.2012 @11:55 Prijavi neprimeren komentar

Načeloma je to nekako vseeno redni ali izredni dijak...razen če se ti gre za štipendijo...te pa ne pridobiš v takem primeru. morš napisat zakaj rabš ti status rednega dijaka.

Alex | Gost | odg. 01.10.2012 @11:57 Prijavi neprimeren komentar

Andrea na stš lahko kr pozabš zlo mejhna verjetnos da se koga spustijo oz je skor ni.

Za to varovanje se mi pa noben ne oglas bemu. Klicu ze vsaj ene 5x in al je zaseden al se pa noben ne oglas. Dajo ti cifro ravnatelce.

Anon | Gost | odg. 01.10.2012 @12:02 Prijavi neprimeren komentar

A na BIC se da sploh vpisat v kakšen program izobraževanja odraslih?

nn | Gost | odg. 01.10.2012 @12:04 Prijavi neprimeren komentar

Za letos ne vem 100% sem se pa pred neki leti vpisala, brez problema, vsa potrdila dobiš, vpis je bil pa takrat 250€. Kontaktiraj, ker majo veliko progamov...

malijaz | Gost | odg. 01.10.2012 @12:07 Prijavi neprimeren komentar

jaz mam še 1 vpis fore za na visoko... če kdo ve kje vpisujejo in mi rata ga častim pivo miljon %.

andrea | Gost | odg. 01.10.2012 @12:07 Prijavi neprimeren komentar

Alex, tudi meni so posredovali cifro ravnateljice in je skoz zasedeno...itak sm že obupala, pol sm pa prejle spet dobila upanje k sm prebrala da se pa kje še da vpisat....

LP

nn | Gost | odg. 01.10.2012 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

Sem prišla skozi...v sredo ob 10h na šoli (Dimičeva 9) so vpisi!! 125€+80€ je treba plačat, oboje.

Velik uspeha

kr nekiii | Gost | odg. 01.10.2012 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, a je kdo poskušou na BIC-u? Sm zdele klicala in mi je gospa rekla, da še vpisujejo. 250 eur, 2 izpita sta vključena (o tem mi je nenormalno razlagala, da ostale se potem plača itd.. takoj na začetku pa je vprašala a me res zanima to izobraževanje al samo za premestitev.. sm ji kr povedala po resnici in je rekla da ja. še vpisujejo. )

Slika, OŠ spričevalo, evrčke..in naj pridem v čet.med 8-10h..

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.