VPIS ZA STATUS
Pozdravljeni! jaz sem klicala danes pa so mi rekli da se vse ureja preko pošte na tej sepš koper. da potrdila in vse pošljejo po pošti . da pole ni potrebno obiskovati
Tudi sama imam eno vprašanje in sicer, se na tej njihovi strani SEPŠ Koper prijaviš na vpis za samoizobraževanje, oddaš vlogo in nadaljne stvari dobiš po pošti? In nikjer ni objavljen cenik? Moraš kaj predhodno klicati? Hvala za odgovore.
Ne ni treba klicati nič. Jaz sem na njihovi internetni strani izpolnila podatke.. ter poslala. Klicala sem samo za informacijo kje naj izpolnem za vpis in da potrebujem samo za status in mi je rekla ta gospa da na njihovi strani. je zelo prijazna gospa..potem pa po pošti dobiš vse potrebno za vpis in izpolneš ter pošlješ nazaj ..v roku enega tedna dobiš potrdila na dom v vpisnici pise da napises sestanke z psihologinjo al nekaj takega vendar to lahko pustiš prazno in se zmerj dobis potrdila.. ni ti pa treba hodiiti v šolo. ja cenik ni napisan samo pride tam okrog 85 eurov z indeksom.
Hvala za hiter odgovor.
Ok, upam, da veste da lahko po izobraževanju odraslih, prek študenta delate le do 26 leta
Ni zakej . Ja vemo da lahko delamo le do 26 leta .. jaz imam še 8 let časa in lahko še 8 let imam status
Zdravo !
Zanima me kakšen status imaš če se vpišeš na SEPŠ Koper, kajti gre mi se zaradi štipendije če bi lahko dobivala če odam potrdilo o vpisu ? Mislite da bi lahko dobila ? Sem dobivala prejšno leto samo nimam še 2 predmeta dokončana iz 4.letnika gimnazije pa bi se zdaj sem vpisala kot prvič zarad statusa kot drugič pa zaradi štipendije ??
Prosim če mi odgovorite !
lp vsem
Nemoreš dobiti štipendije,ker je ta šola za samoizobraževanje sepravi šola za odrasle.. ter samoplačniška ... ker je ta šola izredna ,ne moreš dobiti štipendije. s tem statusom lahko dobiš samo zavarovanje ter da delaš preko študenta. Tudi sama sem hotela imeti štipendijo vendar mi ne dajo ker je šola izredna... probaj čimpreje dokončati dva izpita drugače boš pa vračala štipendijo za en letnik nazaj .lp
kaj pa ce se vpises v poklicni tecaj ki je na šoli ki sem jo obiskovala ? in je brezplačen ?
lahko takrat dobim štipendijo ?
ali pa če se vpišem v neko redno šolo v 1.letnik npr. trgovska šola ? dobim takrat štipendijo ?
v nobenem primeru jo ne dobiš
lp
Jaz sem se lani že vpisala v SEPŠ Koper in letos spet potrebujem status. Nimam več kopije spričevala, ker sem jo jim lani poslala in me zdaj zanima če morm letos spet poslati spričevalo?
a se na to šolo v koper še vedno da vpisat. Jaz sem bila namreč prepričana, da se da vpisat kadarkoli, sem pa danes vidla na njihovi strani, da je potekel rok.. a kdo ve?
Ja, načeloma bi se naj dalo vpisati kadarkoli tekom šolskega leta, ker ni predavanj, ti vse delaš sam, torej če se kasneje vpišeš, to pomeni le manj izpitnih rokov. Vsaj tako je bilo meni razloženo. Ampak očitno so res zaključili za letos. Možno je, da imajo omejeno število vpisnih mest in so že polni. Poišči kako drugo šolo, ki ima izobraževanje za odrasle. Ena, ki ni predraga je baje v Slovenj Gradcu.
A mogoče veš katera šola v Slovenj Gradcu je to? ker sem se jaz tud hotu vpisat v koper pa so mi danes sporočil da je vpisov konec. Sem pa poslal za vpis že več kot en teden nazaj tako da so verjetno res polni in so zato ustavili vpise.
Aja pa še to me zanima. A je mogoče v ljubljani kakšna šola kamor se lahko vpišem samo za status pa da ni preveč draga recimo tja do 150-200 €?
Ej Klemen, če si poslal vso vlogo in plačano položnico en teden nazaj, bi te mogli vpisat!
Pisal sem jim mail in izpolnil tisti spletni obrazec da bi mi poslali pošto z vsemi navodili in položnico ampak pošte nisem dobil. Zdej pa pač iščem kakšno drugo opcijo.
@Klemen, ne ne vem točno za katero šolo gre, ampak...
http://lmgtfy.com/?q=slovenj+gradec+izobra%C5%BEevanje+odraslih