VPIS ZA STATUS
hvala nn. upam, da se bo dalo vpisat
nn
a si morala rect podatke? al kr prids?
mene tud to zanima, če se rabiš kej predhodno najavit?
nič najave...tetka je malo hecna, nič ne pove sama...je treba kar izvlečt
ni treba nič, sam u sredo se pride tja z denarjem, pa verjetno z the usual...spričevala itd...
nn, to je za ta tehnik varovanja a ne? sam na strani jim piše da rabiš potrdilo o plačilu vpisnine, a to pomeni da moraš položnico prej napisat in plačat al sam prineseš denar? pa glede spričeval me skrbi, ker imam samo od 3.in 4.letnika, 1.in 2.pa ne...
sm pa klicala prejle na BIC in je referentka rekla da je vpis prav tako v sredo 10-12h.
Lej ne vem kako in kaj, meni je rekla da 125€ in 80€ za en izpit. Nič ni rekla a naj nakažem al naj prinesem s sabo...mogoče je 125€ za nakazat, pa 80€ za tist izpit za s sabo imet. Drugač je pa na spletni strani njena številka (mobi), pa jo lahko pokličeš (da ne bom sam jst težila ) in vprašaš kako in kaj glede plačila...bomo vsi tukaj veseli, če boš objavila odgovor
Se pravi poleg denarja potrebuješ le še overjeno spričevalo iz OŠ?
Ali je lahko samo kopija spričevala?
Se vidimo potem v sredo!
Sej piše vpisni pogoji.
V izobraževalni program se lahko vpišejo kandidati ki so:
- uspešno zaključili osnovnošolsko izobraževanje
- zaključili nižje poklicno izobraževanje ali enakovredno izobraževanje po prejšnjih predpisih
- neuspešno oziroma prekinjeno šolanje / dokvalifikacija
- uspešno zaključili srednje strokovno izobraževanje / prekvalifikacija.
Se prav je že osnovnošolsko spričevalo dost.
sm klicala že šestkrat, prej je blo zasedeno, zdaj se pa nihče ne oglasi.
mogoče je celo konec uradnih ur za danes
jz sem kilcala pa je rekla v sredo so vpisi ob 10 uri glede cene pa statusa pa nisem nič vprašala....a mogoče kdo ve sej imaš pol status tuki k moraš plačat 125 eur + 80 eur ??
pika, poklič še enkrat pa jo vpraši
kaj pa s LJUDSKA UNIVERZA SLOVENSKA BISTRICA k so eni jo omenil ?? ve kdo
Jaz sem se danes vpisala v Ljudsko Univerzo v Slovenski Bistrici. Super prijazni, prideš tja, plačaš 275€, dobiš potrdila o vpisu in greš. To je to Potrdila ti veljajo do 31.10.2013. Vpisujejo pa med uradnimi urami.
sorry, do 1.10.2013.....
A mi lahko pošlješ na mail, kakšno dokumentacijo si potrebovala na Ljudski univerzi, ali si s tem pridobila status, ali si jih kaj prej poklicala in a si jim ti kej rekla, da rabš samo zarad statusa?
il.principe21@gmail.com
Potrebuješ vsa spričevala srednje šole ter osebni dokument. Sem prej poklicala in so mi rekli, da vpisujejo celo leto in da se lahko oglasim med uradnimi urami.
Ko prideš tja, itak vsi vejo zakaj prideš....me sploh niso vprašali, v kateri program bi se rada vpisala...tak da direkt nisem povedala, sam itak vejo, zakaj si tam....
mi prosim lepo še meni pošlješ, hvala
mail: ps3netwwwork@gmail.com
Jaz sem v četrtek na pomorsko v Portorož poslala vsa moja overjena spričevala. Danes so mi že poslali vpisne liste in položnico. Tisti ki ste vpisne liste že izpolnjevali.. mene nekaj bega. Na vpisnici je treba obkrožit način poravnave stroškov šolanja. Potem pa imaš na voljo 2 možnosti (a)stroške bom poravnal sam, b) bo plačal zavod za zaposlovanje). Ali je ta strošek šolanja mišljen kot vpisnina, ali šolnina za celo leto al kaj?? Ali naj pustim prazno če nameravam plačati samo vpisnino?
no kaj zdej a ta šola za tehink varovanja ki je 125 eur + 80 eur dobiš STATUS a ne da nebom zastonj tam čakala pol pa nič od tega. Hvala lp
Glede statusa za vpis ....Ljudska univerza v Slovenski Bistrici...275 eurov so vpisni stroški plačas položnico dobis potrdilo in to je to. Status ti podaljšajo za eno leto.