VPIS ZA STATUS
Glede na to da noben ne ve dejte še vi probat mal poklicat pa vprašat če dajo potrdila o statusu pa če se tm plača..
klicala pa se noben ne javi
uf jst sm to iz pomorske prejeu ene 14 dni nazaj. dans so mi poslali potrdilo da sm plaču tako da u naslednjih dneh pridejo pomoje tut potrdila
hej...
a še kdo ve za kero šolo ki še vpisujejo, razen na primorskem...
mi lahko kdo da kaj več informacij za Sl.Bistrico.
ali pa kaj drugega,
hvala
A je kdo že vpisn na BIC? Kako je šlo? vpisnina je 250€
meni so danes odpisali z BICA pravijo da se ni mogoče vpisati samo za status, z vpisom imaš tudi obveznosti.. se lahko zgodi, da potem zgubiš še ta status če ne obiskuješ predavanj ?
BIC odpade... a kdo ve, kaj je zdej s tehnikom varovanja?????
Kaj pole pomorska so res vpisi u četrtk 4.10
samo eni ste res leni, da niste niti tolk sposobni uzet telefon u roke in poklicat, al pa napisat mail...
danes dobil potrdila, plačal v četrtek.
Čeprav takih potrdil še nisem videl. na a4 napisan
jaz sem pa poslala v petek vse potrebno v pomorsko solo piran....do danes se nisem nic dobila...ali mislite da bom da sem bila dovolj hitra da nebo treba tja osebno it....
v portoroz se opravicujem
Jaz sem slišala, da ti vpisi na koprsko šolo letos niso mogoči, kako je s tem???
Je kdo zvedu če dobis status na šoli za varavanje? Jutr je vpis,ampak se mi noben ne oglas.
Najbolš da greš tja..druge ni. Js kličem že 2 dni , noben se ne javi. Pomojem se jim enostavno ne da več s tem ukvarjat..
lepoo prosim za informacije za vpis na ljudsko univerzo-Sl.Bistrica
zivjo....a mi lahko prosim kdo pove, kakšen status ste pridobili tisti, ki ste se vpisal v Gornjo Radgono?
jaz sem danes spet klicla za to šlo varovanje in mi je rekla da plačš 120+80 eur in IMAŠ stutus je pa omenil da oač moraš to šolo resno vzet pa mensezdi da morš vsak mesec plačat z 1 izpit neki tazg ker je neki omenil 1 mesec sm je nisem čist raziumela......a pol kdo gre tja in kdja boste že tam? kaj pa slovensk bistrica kaj lahko preko pošte zrihtaš ?
js bom tm okol 10h, sem pa že plačal 205€ tako da se samo še vpišem
Jz sm tut dobila po mailu za pomorsko za vpis, pa me zanima če kdo ve, a je treba potem plačevat izpite, oz če te terjajo za šolnino v primeru d ne hodis.. se mi zdi bedno it za bv dol iz dolenjske zato d zvem da mi ne pomaga cist nic.