Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
natasa | Gost | odg. 03.10.2012 @09:37 Prijavi neprimeren komentar

a potem s temi šolninami ni panike? a je bil kdo lani vpisan na kak ta program, ko bi moral plačevati šolnino?

in a razen pomorske v portorožu ni nič več primernega ostalo??

sale | Gost | odg. 03.10.2012 @10:00 Prijavi neprimeren komentar

sej tut jst ko sm u prvo pisu mail so rabli da so mi odgovorili 3 dni. čene mail je info-pomorska@guest.arnes.si . zdej ne vem kako je ker eni so pisal da bo vpis možn samo osebno na šoli...

ricko | Gost | odg. 03.10.2012 @10:20 Prijavi neprimeren komentar

tako je, vpis je mozen samo osebno na šoli. Sem bil včeraj tam, sem se vpisal brez problema, potrdila o šolanju pa so rekli, da dobim po pošti v nekaj dneh in to je to. sicer pa mislim da par strani nazaj je blo ze debate o tem, mal pejte nazaj pregledat. lp

tomaz | Gost | odg. 03.10.2012 @10:31 Prijavi neprimeren komentar

Ali mi lahko kdo pove na katero številko ste klicali v portorož, ker meni se ne oglasijo ne številko, ki je na njihovi spletni strani.

Tisti ki so vam rekli, da je vpis v četrtek 4. 10., ali ste se kaj najavili, oz ali je možno priti kar brez najave.

Pa še eno vprašanje, na spletni strani pomorske se res čisto nič ne znajdem. ali kdo ve, če imajo kje opisano to samoizobraževanje.

Ebelin | Gost | odg. 03.10.2012 @10:46 Prijavi neprimeren komentar

A vpis imajo samo v četrtek še ali bo še naslenji teden tudi možno? Tudi meni se nihče ne javi.

ruki | Gost | odg. 03.10.2012 @11:01 Prijavi neprimeren komentar

jaz bi pa vprašal  vse, ki so/bodo letos dopolnili 26 let in so brez statusa, če je še kje kakšna možnost za vpis? (poceni izredni študij ...)

Urban | Gost | odg. 03.10.2012 @11:25 Prijavi neprimeren komentar

Ravno kontaktiral BIC in ne vpisujejo več, ima kdo še kakšno info o drugi šoli? Hvala

_mihaela | Gost | odg. 03.10.2012 @11:26 Prijavi neprimeren komentar

vprašala bi za sl.bistrico. na katero številko ste klicali??

Urban | Gost | odg. 03.10.2012 @11:29 Prijavi neprimeren komentar

Sem bral nekje da za samoizobraževanje ne izdajajo potrdil, tebi so rekli na šoli da jih dobiš?

Urban | Gost | odg. 03.10.2012 @11:40 Prijavi neprimeren komentar

ravno klical v mursko soboto in mi rečejo da so imeli PREMALO prijav

wtf??

pi | Gost | odg. 03.10.2012 @11:56 Prijavi neprimeren komentar

se da vpisati kje v mariboru da lahko izkoristim cenejše vozovnice?

S | Gost | odg. 03.10.2012 @12:01 Prijavi neprimeren komentar

Mi gre kar malo na slabo, ko prebiram te poste..

Kaj pa če bi dejansko eno šolo dokončali in si poiskali službo..

Pa ne mi zdej rečt, da denar rabite za šolnino, ko tako dramatično zadnji trenutek iščete, kje se da še izkoristiti sistem..

jao..

rebecajonas | Gost | odg. 03.10.2012 @12:58 Prijavi neprimeren komentar

Danes sem končno prejela potrdila o vpisu iz Pomorske.. po več kot enem tednu. Sem včeraj klicala, pa so nekje založili mojo prijavo. Na potrdilu piše, da sem pridobila status izobraževanja odraslih v obliki samoizobraževanja... za tiste, ki ste spraševali kakšen status se dobi

teja | Gost | odg. 03.10.2012 @13:23 Prijavi neprimeren komentar

No...kam se še loh upišeš za status? Kr jst sm mela vrjanto za Ljudsko univerzo Tržič, pa mi je dons nekdo pred nosam spelu ZADN UPISN MEST!

pitra | Gost | odg. 03.10.2012 @13:28 Prijavi neprimeren komentar

Poglej S primer mojega sina, zakaj sploh gledam te zapise:

-sredi oktobra bo zagovarjal diplomo in diplomiral, jo je že oddal. Sredi septembra je naredil zadnji izpit in želel že septembra diplomirati, pa so mu med vrsticami povedali, da je to pa malo prehitro. Diplomo je pisal že med prakso.

Sedaj je vpisal status absolventa, ki mu preneha z dnem diplomiranja.

Želel se je vpisati pogojno na magisterij, pa ne gre, ker nima diplome. Ko bo diplomiral in ne bo vpisan lahko posluša predavanja in dela izpite za magisterij, sedaj, ko je absolvent pa ne (razen, če se bo danes dogovoril s profesorji, ki sedaj predavajo te predmete).

Ko diplomira pa rabi status, da bo zavarovan, lahko delal preko študenta, imel mesečno in, da ga bom jaz lahko prijavila za davčno olajšavo.

Star je 23 let in kot vidiš vsi niso zabušanjte. Upam, da bo konec oktobra še kakšna možnost za vpis.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.