VPIS ZA STATUS
Živjo, imam vprašanje glede vpisa v Portorožu - meni se res ne bi splačalo brezveze tja dol hodit - a je zazihr, da se lahk vpišeš če osebno prideš, ni važno kdaj? razen če bi mogoče kar poslala po pošti kar zahtevajo in bi mogoče kr tako zrihtala. A je kdo zrihtu po pošti? prosila bi za točen naslov
hvala lepa
Mene zanima, pa se ce je moznost da dobim status rednega dijaka, ali pa da se vpisem redno na višjo šolo. Augusta sem dopolnil 26let, tako da izobraževanje odraslih in izredni dijak odpadejo. Za izredni študij pa trenutno nimam sredstev. Gre se pa zato, da lahko delam preko servisa, ker imam samo še diplomo na faksu. Hvala za pomoč.
Danes nas je bilo na vpisu za tehnika varovanja Zrzsv okoli 20-30 in je že vse zapolnjeno.
burek, kakšen status ste dobil?
tnx
LJUDSKA UNIVERZA SLOVENSKA BISTRICA
Partizanska ulica 22,
Tajništvo: 02/843-0730
Direktorica: 02/843-0731
GSM: 041/682-596
Uradne ure:
Ponedeljek, torek, sreda in četrtek od 8.00 do 15.30
Petek od 8. do 13. ure
Danes sem bil v Slovenski Bistrici. Plača se 75eu vpisnine + 200 obroka šolnine in je toto. Dobite potrdil kolko jih pač rabite. Možno se je vpisat za ekonomskega tehnika ali pa strojnega tehnika. Dobiš status udeležneca izobraževanja odraslih (velja 1 leto), kar je enako kot status dijaka. S sabo mejte orginal spričevala iz srednje šole, jz sm meu za 2,3,4 letnik pa spričevalo o končanem šolanju in je toto, za ziher tut spričevalo o končani osnovni šoli.. Vse se zrihta za 5min, izpolneš neko pogodbo, greš na pošto plačat položnico, prideš nazaj in dobiš potrdila.
lp
Mene pa zanima če ima kdo iz Lj namen it jutri na pomorsko v Portorož, da bi se zmenili za skupen prevoz.
Piši na: stasyka89@gmail.com
zdj klicu na to pomorsko in kao nč ne vejo za jutr da je kak upis oz da so že zaklučl s tem, a ma kdo kej več info?
to pomeni, da se še vedno lahko upišeš... jutri pošlji dol kar rabiš za upis in to je to...
aja... pa meni je na študentskem rekla za portorož da imam status samo do 31.8. :S wtf... imate portorožani vsi tako?
evo poslu danes izpolnjene obrazce, poloznico plačano... da vidmo kdaj dobim potrdila iz pomorske.
anma...
jaz mam si namen zrihtat u sl.bistrici, sem danes klikala.
torej stroškov maš 275eur in to je to?
a maš kake obveznosti, da bi mogu delat kake izpite al kako je s to šolnino?
hvala
A pol se da jutri vpisat v portorožu? Je mogoče jih kdo klical, če se da sploh še?
Danes sem jaz klical na pomorsko, pa so rekli da ne sprejemajo več, pa v gornji radgoni tut ne.
Bom ju3 klical v slovensko bistrico, da vidim kaj rečejo.
rekli ti bojo kot so vsem nam:
vpišujemo celo leto,
vpišeš se lahko za ekonomskega ali strojnega tehnika.
s samo imej le spričevala za vsa 4leta in osebni dokument
the end
Pa je kdo vprašal če je vpisnina res samo teh 275e.
Da ni potem naprej še kakih obrokov za šolnino :S
to pa tudi mene zanima.
ker vpisnina je 75eur in 200eur šolnine.
tak da ne vem kako je s tem :S
ne rabiš delat kakih izpitov, itak vejo zakaj prideš tja plača se pa 275 in je toto
itak če ne nardiš kakega izpita, ti pač status poteče drugo leto, takrat pa naj bi tak dobili nazaj status študenta
folk ne komplicirat, predlagam vam da čimprej zrihtate, da nebo slučajno polno..
Ja samo to velja za 1. obrok, potem je pa še 9 obrokov po 96 eur in zadnji je 91 eur. Ravnokar sem gledal uradni cenik na njihovi spletni strani.
Dobila sem odgovor iz Portoroža. Jutri naj ne bi vpisovali več, ker imajo že vse zasedeno. Tako da zdaj ne vem katere informacije so pravilne...sm pa slišala za BIC Naklo...imajo še nekaj mest prostih...
Tud js sm z gorenjskega konca, sem se zanimal o BICu, ti bi se vpisala na izobraževanje odraslih? Kakšni so stroški? lp, žiga