Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Gremo v SB | Gost | odg. 04.10.2012 @08:29 Prijavi neprimeren komentar

Pravkar govoril z vpisom v Slovenski Bistrici in je cena za status 275€.

Pravi, da moraš plčat koliko je v pogodbi. O njej se pa pogovoriš tam.

Sasha | Gost | odg. 04.10.2012 @09:17 Prijavi neprimeren komentar

Sem klicla v naklo...in samo zaradi statusa ne vpisujejo...

sb | Gost | odg. 04.10.2012 @10:21 Prijavi neprimeren komentar

jes grem dns u slo.bistrico, če hoče še kdo.. a drgač tuki tud vpisujejo celo leto??

Benko | Gost | odg. 04.10.2012 @12:19 Prijavi neprimeren komentar

Gdaj dobimo potrdila o vpisu pri varnostnem tehniku v ljubljani?

laydee | Gost | odg. 04.10.2012 @14:29 Prijavi neprimeren komentar

Js in 2 moja kolega smo se osebno vpisali na portoroško pomorsko. Potrdila sledijo v naslednjih dneh po pošti. Je klical en po telefonu in spraševal če se lahko po pošti pošljejo stvari je reku tip da ne. Dans bo tm do 17h če se ne motim. Če imate čas hitro tja in se vpišite, brez najave samo spričevala kopije in originale da pregleda, ne rabijo biti overjeni in pa 200€..Srečno!

A4 | Gost | odg. 04.10.2012 @16:56 Prijavi neprimeren komentar

Ali ima kdo kakšno info glede portoroža še jutri vpisujejo, vem da v Velenju vpisujejo cena je 280€

monik | Gost | odg. 04.10.2012 @17:05 Prijavi neprimeren komentar

za Slovensko Bistrico ni potrebno nič drugega plačat kot 275 eur, tako naj vas spletna stran nikar ne zavede.  (iz svojih izkušenj)

palma | Gost | odg. 04.10.2012 @17:47 Prijavi neprimeren komentar

a ste vi res ziher, da je za slovensko bistrico sam 275€ in je to to za celo leto?Kajti namreč v ceniku piše, da je to prvi obrok šolnine+vpisnina. Sem danes klicala in so mi rekli, da se plača ta cifra, pol ti pa naredijo nek načrt,v katerem načtujejo izobraževalne obveznosti in aneks o plačevanju šolnine,v katerem predvidijo finančne obveznosti..??hmm..275€ plačaš sam ob vpisu, drugače pa še maš 7 obrokov pa 96€ in en obrok 91€..če pa plačaš v celotnem znesku,pa je nekje 1056€..tk da me to mal skrbi, kako je s tem..

palma | Gost | odg. 04.10.2012 @18:13 Prijavi neprimeren komentar

če greš na to ljudsko v slovensko bistrico, dobiš naziv status udeleženca izobraževanja odraslih. Kaj to pomeni? a lahko s tem dobivaš pokojnino? ali ti pa ne pripada,ker je to kao izredno.  POMAGAJTE!!!!!!!!!

daisy | Gost | odg. 04.10.2012 @18:50 Prijavi neprimeren komentar

sem bila v SB in že naredijo tako, da je potrebno plačat samo 275 eur, status pa je enak dijaškemu, čeprav dobiš status udeleženca izobraževanja odraslih, vglavnem velja isto

palma | Gost | odg. 04.10.2012 @20:06 Prijavi neprimeren komentar

daisy,

torej plačaš samo 275€ in nič več? Da ni to kaka frka, pol pa nam še zakasirajo ostalo.

sale | Gost | odg. 05.10.2012 @09:41 Prijavi neprimeren komentar

evo končno dubu potrdila iz portoroža ( samo so res neka čudna), tako,da tisti ka ste poslali in niste še dobili iz portoroža ne skrbet u roku 1 tedna vam pošljejo potrdila

gas | Gost | odg. 05.10.2012 @09:52 Prijavi neprimeren komentar

živjo a gre kdo dons al pa v pon rihtat status pa je iz ljubljane?

lucyka | Gost | odg. 05.10.2012 @10:02 Prijavi neprimeren komentar

jaz sem se včeraj vpisala na PKŠ Celje, plačala 100eur, in dobila potrdila...je pa res, da ti morajo najprej odobrit vpis, tako, da jim pošlješ vlogo na mail ali po pošti.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.