VPIS ZA STATUS
Kje si pa nasla vlogo? Kaj je pa potrebno imeti s sabo?
ne, načeloma bi naj vsak mesec naredil en izpit...ampak na potrdilo ti napišejo, da je veljavno do 30.9.2013...tako, da ne vidim problema
vlogo napišeš sam, osebni podatki, kje si se šolal, vzrok prešolanja in jim pošlješ na mail.
za vpis potrebuješ spričevalo oš, vpisnico(jaz sem si jo sprintala iz interneta), drugače jo kupiš v knjigarni oz papirnici in davčno št. in pa seveda 100eur
@gas
Ja jz bom verjetno sla v ponedeljek..a ti greš tudi?
Kdaj pa si poslala že vlogo za celje, da so jo zdej odobril? pa rabš oš spričevalo ali pa spričevalo končane srednje šole?
a je kaj znano do kdaj vpisujejo?
Evo jz sm klicala v Portorož in ne vpisejo več....Poznate še kakšno šolo razen v Slovenski Bistrici?
jst bi pa rabla se vpisat v višjo šolo ker mam tu pri sebi le spričealo srednje šole. a kdo ve za kero?
@lucyka
Kje pa si izpolnala to prijavo,za PKŠ? za spletni strani jo majo? al si kar sama napisala podatke in vse,pa jim poslala na meil,v kolkem času pa odgovorijo?
lihkar sem klicala v pkš in vpisujejo samo danes do 12. Potem se vpis zaključi.
@lucyka
Ko si napisala vlogo,kaj si pa napisala, na kako smer da bi se vpisala, al majo ti tud kako samoizobraževanje pa te fore? ..Kak dolg si pa čakala na odgovor?...Da bi se v celju dal vpisat,to bi blo super,ko nekateri so tak tečni,če jih sam pokličeš pa hočeš kej ...
lihkar sem klicala v pkš in vpisujejo samo danes do 12. Potem se vpis zaključi.
ah šment ..pol pkš odpade,če je sam do danes ...
Ojla!
Še ena od tistih, k nima statusa Zanima me, če gre kdo v pondelk v Slo Bistrico, k ne bi šla glih sama, k npr. sploh nikol še bla nism tm...
Edin če je še kaka druga, predvsem bližja, opcija za vpis
Ojla!
Še ena od tistih, k nima statusa Zanima me, če gre kdo v pondelk v Slo Bistrico, k ne bi šla glih sama, k npr. sploh nikol še bla nism tm...
Edin če je še kaka druga, predvsem bližja, opcija za vpis
jz bi šla, sam me mal skrbi glede plačila te šolnine..v SB
Sm lej, na potrdilu o vpisu piše, da velja do oktobra 2013, dvomm, da bo kdo sproti kaj preverjal oz., da bo šola km sporočala... vpišeš se, status maš, zaenkrat je pomoje kr edina možnost za status... pa še to se bo hmal zafilala, pomoje... jst grem v pondelk tja, nimam (skor) nč za zgubit
če gre še kdo, se lohk dobimo v lj, pa gremo skupi
Hej Panika in Palma, jz bi se tud pridružla v iskanju statusa v pondelk =)
Dans sm preklicala po vrsti vse šole, ki sm jih našla na netu, da bi potencialno lohk ponudle kšn status =) pa nism bla najbolj uspešna =(
Tku da se vama z veseljem pridružm =)
no jst se tud pridružujem za ponedeljek ce se da seveda
Predlagam, da da nekdo od nas štirih mail, pa da ga drugi tam kontaktiramo, da se lohk zmenmo za pondelk, kje, kdaj se dobimo, kako gremo v SB... (bi dala jst svoj mail, pa imam sam en račun, pa še ta je ime.piimek)
Evo, jaz sem se danes vpisal v SB in je res da moraš plačati samo enkrat ob vpisu 275 pol pa ni treba nič več. Vse na kar se podpišeš piše da je plačano ob vpisu, ni nikjer omenjeno nobenega drugega zneska.