VPIS ZA STATUS
baje da je v slovenj gradcu še tud fraj
Hej!
pocasi.dalec@gmail.com to je moj mail
Pa mi piste, da se zmenmo vse kako pa kaj naprej =)
LP!
Cena za Slovenj Gradec? in pa kje točno....
izobraževanje odraslih slovenj gradec..sem na forumu zasledila, pa tud ena kolegica mi je rekla, da vpisujejo celo leto in da ni omejitve. za ceno pa nevem..bom šla v pondelek vse izprašat kako je s tem.
Super no če boš imela kakšne info prosm napiši
Vprašanje za jaza
Kdaj si bil tam, v SB? K ne najdem uradnih ur oz. ur ko vpisujejo... Vas je blo velik dans? So kej rekli, če bo še možno se vpisat? Hvala za info
Tam sem bil danes zjutraj, okol 9ih, bili smo pa trije tam.
Ko sem včeraj klical za vpis mi je gospa po telefonu rekla da lahko pridem kadarkoli med uradnimi urami, lahko tudi naslednji teden.
Uradne ure pa piše na njihovi strani:
"""
Uradne ure:
Ponedeljek, torek, sreda in četrtek od 8.00 do 15.30
Petek od 8. do 13. ure
"""
Bi tko šel v ponedeljek iz Ljubljane, pa bi peljal še mene. Plačam moj delež stroškov
Za vse tiste, ki SB ne poznate, pišite na gregol89@gmail.com ker v ponedeljek tudi jaz grem in sem lahko vaš vodič
pardon : gredol89@gmail.com****
joj, .. kšno potrdilo je to od pomorske šole( A4 format)... a ve kdo če s tem potrdilom lahko delam preko servisa? hvala. LP
če si vpisan v šolsko leto 2012/2013 in imaš status dijaka, študenta ali izobraževanje odraslih, lahko delaš preko študentskega servisa.
evo tudi jaz dobil danes iz pomorske..res so mal čudna, ker smo vajeni tistih majhnih listkov ampak nima veze važno je kaj piše gor
V čem je fora tega statusa da si ga vsi tako želite?Ni statusa ni panike...
Kaj ne bo noben šel v SB u pondelk?
tisti k smo se vpisali na varnostnega tehnika v sredo: men se zdi da je rekla da naj pridemo po potrdila v pon, a sm prav razumela?? A je omenla uro??
a se da še kje razn v SB? 275€ je mau dost.... no sej če drugega ni....
A bo šel kdo v SB iz Ljubljane ali skozi Ljubljano?
Hej!
Jaz sem še tudi ena iz med tistih, ki rabim status.
Klicala sem že na ogromno šol, in vseposod enak negativen odgovor.
Sedaj pa sem zasledila tukaj, da še v Slovenski Bistrici je možen vpis?
Ker sem čist z drugega konca pa ne bi rada se zastonj tja peljala...
Prosim, če kdo kaj sporoči...
Lep pozdrav