Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
panika | Gost | odg. 08.10.2012 @08:08 Prijavi neprimeren komentar

Če bi kdo rad šou v Slovensko Bistrico, štartamo čez prb. pou ure iz LJ, mamo še 2 mesti

pišite na pocasi.dalec@gmail.com

(sem online še 15 min)

lp

Miha | Gost | odg. 08.10.2012 @09:36 Prijavi neprimeren komentar

Lp. lahko prosim ko rešite vse skupaj napišete tukaj kak ste rešli? jas sem klical pa sem kar direkt povedal da nadaljnih položnic ne mislim plačevat in mi je gospa rekla da se bomo vse dogovorili ko pridem na vpis.. torej predvidevam da informacij ni dala po telefoni zarad varnosti.. tak da lepo prosim , da ko rešite da javite kaj so vam povedli, pa če je ziher da nebote dobivali ndaljnih položnic hvala

panika | Gost | odg. 08.10.2012 @12:41 Prijavi neprimeren komentar

Hej!

Mi smo zdej pršli že nazaj s Slovenske Bistrice. Prideš tja, rečeš da si se prišel vpisat, ti dajo en list za izpovnt s svojimi osebnimi podatki. Medtem one skopirajo tvoja spričevala, vidijo kam si prej hodu, npr zame, ki sm bla na gimnaziji, je rekla, vas dam kr na trgovsko, verjetno vam je vseeno ane... Pol te vprašajo po številu potrdil, ki jih potrebuješ...

Dajo ti položnico za 275 eur, greš plačat na pošto, prideš nazaj s potrdilom in te že čaka želeno število potrdil + podpis pogodbe + aneks k pogodbi.

V pogodbi sicer piše, da boš plačal vse nadaljne obroke itd... V aneksu je pa točno zapisano, koliko je teh obrokov ter kdaj jih plačaš (in sta navedena 2: 200 za šolnino + 75 za vpisnino, nobenih drugih plačil)...

če se slučajno kdo odloči še dejansko prekvalifikacijo nardit, more plačevat šolnino pa vse kar pride zraven (izpiti itd) =)

To je to, sem šla že na študentski servis, dala potrdilo, napotnice, če jih potrebujem, lahko naročam... =)

Imajo pa še dosti prostora, kolkr je povedala, pa mislm da sva bla midva med prvimi 10, pa sva tja prišla ob 10.00 =)

Lp, pa srečno vsem!

palma | Gost | odg. 08.10.2012 @12:54 Prijavi neprimeren komentar

hei hei...tud jz sem prišla s slovenske bistrice..vse uredila, dobila potrdila in čao

tm so ful prijazni,res. tk da, kdo še nima status,brž v SB

elektrarna | Gost | odg. 08.10.2012 @13:51 Prijavi neprimeren komentar

kje tocno v slovenski bistrici pa? oziroma katera ustanova točno ?

Hvala

študentka | Gost | odg. 08.10.2012 @14:40 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo!

Kaj mi lohka kdo pove kje je še kak faks kamor se lahko vpišem preko pošte ali intrneta, da ne bi sploh na faks šla ter tako opravila na daljavo, saj imam kar daleč do večina fakultet.

LP

soncnica | Gost | odg. 08.10.2012 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

ali gre kdo jutri v ilirsko bistrico zgodaj zjutraj, se pridruzujem stroskom poti )

palma | Gost | odg. 08.10.2012 @15:55 Prijavi neprimeren komentar

študentka,

če nujno potrebuješ status, naj te razdalja ne ovira. Pač greš,pa razkiraš to pa maš pol celo leto status. Koliko jaz vem,ker sem hodla vse okrog in tudi spreklicala po šolah,ni več vpisov preko interneta.(redko kateri je sploh bil, ker si vsepovsod moral prit osebno na vpis) Pa tudi ne drugih vpisov, ker so skoraj vse zaključili ali izpopolnili. No,pokliči še kam,tako boš najbol vedela.

palma | Gost | odg. 08.10.2012 @16:03 Prijavi neprimeren komentar

elektrarna,

na strani Ljudske univerze si poglej sliko.tako boš najbol vedla. Vse stavbe so bol stare.Naslov je partizanska 22c.ni težko najt. po taki ozki ulici je na desno,pa na stavbi piše gor Ljudska univerza.(Prideš v križišče s semaforiji.preko vidiš pošto, pol ti pa tak v križišču piše partizanska, pa zaviješ desno not, pa skoraj do kraja,pa na desno je pol stavba.)

jumper | Gost | odg. 08.10.2012 @16:21 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo jst grem jutri v SB če gre še kdo zraven naj mi sporoči na andrej.cibej88@gmail.com

Miha | Gost | odg. 08.10.2012 @16:23 Prijavi neprimeren komentar

o hvalaaaa ti lepa ! še te lahko vprašam če veš kak je pol z zavarovanjem? si ga je potrebno plačevat, al gre isto s potrdilom preko staršev?

shark19 | Gost | odg. 08.10.2012 @16:31 Prijavi neprimeren komentar

Će komu ni jasno kje se nahaja ljudska univerza v SB, ali pa pride z vlakom( ki je od nje precej oddaljen) naj mi javi na gredol89@gmail.com pa se zmenmo pa vam lahk pokažem.. namreč jutri si tudi sam grem porihtat status ob kakih 9-10 uri  

soncnica | Gost | odg. 08.10.2012 @16:32 Prijavi neprimeren komentar

jumper js grem s tabo, sm se ti oglasila ze na mail, rezerviraj plac

Miha | Gost | odg. 08.10.2012 @17:50 Prijavi neprimeren komentar

Še vedno me zanima kar se zavarovanja tiče.. če je komu kaj jasno?!

ljudska | Gost | odg. 08.10.2012 @18:51 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

a je možen vpis brez potrdila o opravljeni osovi šoli? Samo s potrdili o srednji šoli...mislm nekak logično bi blo, da je možno. Pa vseen, da ne bi kej kompliciral ?

Hervardi | Gost | odg. 08.10.2012 @19:23 Prijavi neprimeren komentar

Glede SB(če ima kdo še kaka vprašanja).. jaz sem se vpisal v petek.

Cena: 275 E

Potrebna dokazila o dosedanjem šolanju(v mojem primeru - zaključena gimnazija): spričevalo o splošni maturi, obvestilo o uspehu pri splošni maturi, spričevalo za 3. in 4. letnik. Spričevalo za 1. in 2. letnik moram še poslati(scan in preko emaila)

Info o šoli(lokacija, uradne ure): googlaj: ljudska unverza slovenska bistrica

To je to... Cena je res nekoliko visoka ampak tako pač je...

Hervardi | Gost | odg. 08.10.2012 @19:25 Prijavi neprimeren komentar

Aja, drugače imajo pa na svoji strani tudi telefonsko številko.. tako da, če so kaka vprašanja, pokliči pa boš dobil vse odgovore...

Lp vsem in srečno

palma | Gost | odg. 08.10.2012 @19:32 Prijavi neprimeren komentar

miha,

kar se zavarovanja tiče,pa nevem točno. sei dobiš več potrdil,pa pol če bo potrebno lahk daš za zavarovanje.itak na potrdilih ne piše, zaka rabiš.tk da ni panike

palma | Gost | odg. 08.10.2012 @19:35 Prijavi neprimeren komentar

ljudska,

mislim,da manjkajoče osnovno šolsko spričevalo nebi smelo biti problem. sai itak maš spričevala o srednji šoli. tam pol upraš, al povej da si nekam založla,sam pomoje ti ne bojo težil,kr so ful prijazni

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.