Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
eva | Gost | odg. 05.10.2011 @20:59 Prijavi neprimeren komentar

no, s centralno evidenco ne vem kako točno bi se lahko omejil fiktivni vpis, ker itak ne bo pokrivala višjih šol, ki so popolnoma ločene od visokih... (mimogrede - 2. vpisni rok preko interneta je bil poln v manj kot 10 minutah - kako je to možno? ) Vsak pa ima možnost, da se 2krat vpiše na faks (oz. ponavlja), tako da dokler ne bojo skinli vseh "srednješolcev" ipd. ni šans, da se bo to lahko reguliralo... (pa še štud. servise bi na ta način omejili...)

Maja | Gost | odg. 05.10.2011 @21:37 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz sem v začetku tedna izpolnila tisto spletno prijavo na SEPŠ-u, in nisem še ničesar dobila. Klemen, sva v podobni situaciji, kvečjemu, da tebe še vedno lahko nekako prej spustijo čez in dobiš potrdila.

A se tisto glede vpisa na izobraževanje odraslih v Slovenj Gradcu ne nanaša nekaj na občane (ali to pomeni, da v bistvu to bolj za domačine pride v poštev)?

Se tudi jaz priporočam za informacije glede vpisa v kakšno samoizobraževanje, sploh s strani tistih, ki že imate izkušnje s tem.

denis | Gost | odg. 05.10.2011 @23:59 Prijavi neprimeren komentar

jaz pa sem se včeraj prijavil tam na njihovi spletni strani.dva dni prej sem pisal tudi na email.naslednji dan dobim odgovor da vpis poteka do 30.10.2011,danes pa mi pošljejo da je vpis zaključen.A ve kdo, če bodo zdaj tisto upoštevali, da sem se prijavil na njihovi strani in mi poslali po pošti navodila in vse kar spada zdraven? prosim za odgovor

mala | Gost | odg. 06.10.2011 @09:47 Prijavi neprimeren komentar

Meni so odgovorili na moj gmail ,da mi sporočajo ,da žal ne morejo več oziroma da ne SMEJO več vpisovati ,niti tistih ,ki so bili vpisani že lani. In da se opravičujejo . Klicala sem pa se nobeden ne javi. Tako da k sreči nisem poslala vpisnice in denarja ,ker nevem če bi ga dobila še kdaj nazaj . Tako da vam svetujem da poiščemo drugo šolo ... in če kdo ve za katero bi prosila za informacije . lep dan !

mala | Gost | odg. 06.10.2011 @09:53 Prijavi neprimeren komentar

http://www.srednjazdravstvenaljubljana.si/odrasli/Samoizobraevanje/Samoizobraževanje.aspx                                                                                                                                       

sem malo pobrskala tu se isto plača 83evrov 

Maja | Gost | odg. 06.10.2011 @10:33 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz sem zasledila to samoizobraževanjer na Srednji zdravstveni v Ljubljani, ampak sem malce skeptična, če to sploh še velja, glede na to, da je dokument datiran 10. 12. 2007.

Mala - si mogoče že kej klicala na to šolo? Kdaj so ti pa na SEPŠ-u javili, da te ne morejo več vpisat?

Maja | Gost | odg. 06.10.2011 @10:39 Prijavi neprimeren komentar

Zasledila sem podatek: v njihovi publikaciji za šolsko leto 2010/2011 piše, da sedaj vpisnina stane 100€ (še vedno kar sprejemljiva cena...)

mala | Gost | odg. 06.10.2011 @12:19 Prijavi neprimeren komentar

Maja : Pred eno uro sem klicala na SEPŠ koper in sem jih končno dobila na telefon. Vprašala sem kaj zdaj zakaj ne vpisujejo več in mi je rekla da so dobili prepoved .rekla pa je da nekatere šole še vedno vpisujejo kranj ,ljubljana tehniška šola.  Ja 100 evrov je sprejemljivo ja. Sem pa zasledila na srednji tehniški šoli koper za samoizobraževanje je vpisnina samo 65eur..kar je še bolše vpis pa je podaljšan do 10 .ga oktobra 2011

http://www.sts.si/index.php?det=podatki&id=23

mala | Gost | odg. 06.10.2011 @12:36 Prijavi neprimeren komentar

Na srednjo zdravstveno šolo v Ljubljano sem klicala ,ampak imajo uradne ure danes od 14:00h naprej. tako da bom takrat poskusila pa ti napišem kaj so rekli

Maja | Gost | odg. 06.10.2011 @12:51 Prijavi neprimeren komentar

mala: super, tale informacija je bla pa zlo dobrodošla. Hvala! Še do včeraj je namreč na STS-u pisalo, da so zaključili z vpisom.

Mogoče veš, kako pri njih poteka vpis oz. če si uspela stopiti v stik z njimi? Ali če ima kdo drug že izkušnje z njimi ... bi bilo zelo dobrodošlo

Maja | Gost | odg. 06.10.2011 @13:06 Prijavi neprimeren komentar

mala: šele naknadno sem opazila tudi tvoje drugo sporočilo. Sestrinjam s temoj.

Ali se lahko zmeniva, da se poveževa (magar najprej) prek mailov, ker bo tako dosti lažje. Tudi jaz bom skušala stopiti v stik s šolami, pa ti sproti sporočam. Si za? Če hočeš mi lahko pošlješ mail, tako da tudi jaz dobim tvoj naslov

Moj mail: dindolinatheone@hotmail.com

matic | Gost | odg. 06.10.2011 @15:10 Prijavi neprimeren komentar

@Maja in @mala

Ali bi se dalo še tukaj napisati glede ostalih šol za statuse, ker verjamem da tudi druge zanima, tudi mene..

Lahko tudi prekopiraš iz maila, kar si zvedla.

LP

majmun | Gost | odg. 06.10.2011 @16:28 Prijavi neprimeren komentar

Lepo prosim, če lahko kdo še kakšno drugo šolo tukaj napiše kjer bi se lahko vpisal le zaradi statusa in seveda njihove cene... hvala 

pik | Gost | odg. 06.10.2011 @18:18 Prijavi neprimeren komentar

Kdo kaj ve, če se lahko na STS šolo v Koper vpišeš preko pošte, in ti

ni potrebno tja osebno, in ti prav tako pošlejo potrdila o vpisu nazaj?

henri | Gost | odg. 06.10.2011 @21:14 Prijavi neprimeren komentar

Za sts koper moras iti osebno vse urediti,sicer so pa za vpis že potekli roki

majmun | Gost | odg. 08.10.2011 @08:42 Prijavi neprimeren komentar

STS koper ti lepo pise na strani da lahko vse preko poste vendar je rok 10ga tako da pohitite sam sem se tudi vpisal na to solo...

mana | Gost | odg. 09.10.2011 @17:18 Prijavi neprimeren komentar

Kako je pa na STS glede napotnic, saj so eni rekli da ne smeš preseči 88€?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.