VPIS ZA STATUS
Samo eno vprašanje imam glede vpisa v Slovenski bistrici....Jaz se grem jutri vpisat. Končal sem splošno gimnazijo. Imam vsa spričevala (1., 2., 3., 4. letnik), vendar nisem najdu potrdila o opravljeni maturi. Ali rabim tudi potrdilo o opravljeni maturi? Ali potrebujem tudi spričevala iz osnovne šole? S sabo prinesem fotokopije spričeval in originale al morajo biti tudi ovirjeni? Hvala
čau,mene zanima, kakšen status dobiš v Slo. Bistrici? jaz, če sem stara 26 še lahko delam preko študentskega?
zanima me ali ste se najavili za vpis ali ste samo prišli in ste se lahko vpisali?
*zanima me za Slovensko bistrico
natasha, dobiš status udeleženca izobraževanja odraslih. in tlele piše, da lahku DO 26. leta, če prou razumem... http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/viewtopic.php?t=2499 sicer so stari posti, sam mnde se ni spremeniu zakon od takrat
Gre se kdo jutri ali v sredo iz LJ v SB na vpis?So vam,tistim ki ste klicali tajništvo,morda povedali,do kdaj je vpis mogoč oz.kolikšno kvoto bodo vpisali ?
Hvala za odg
Ima kdo še izkušnje na Cene Š.LJ - so vpisi še možni,če zamolčiš problem o statusu?
@natasha
http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/viewtopic.php?t=10500
kaj za kak maturitetni tečaj je verjeto že prepozno? ali še mogoče kdo ve če še vpisujejo kje?
kaj za kak maturitetni tečaj je verjeto že prepozno? ali še mogoče kdo ve če še vpisujejo kje?
Angee jaz poslala mail do kdaj vpisujejo...odgovorili so mi, da celo leto ampak se mesta ful hitro polnijo.
hvala!Tudi meni je po tel. rekla,da je OK,če se zglasim do konca tega tedna....
Morda ve kdo še za kakšno šanso v LJ ta trenutek??
To govorite za ljudsko univerzo v slovenski bistrici da, je kul če se zglasimo do konca tedna ?
Hvala DD
Tako je...Gre mrda kdo jutri na vpis v SB?
Jstt verjetno skaterega konca si ? ..oz..poznaš še kako opcijo v ljubljani ki bi bila za vpisat ?
Jstt verjetno skaterega konca si ? ..oz..poznaš še kako opcijo v ljubljani ki bi bila za vpisat ?
Pokliči v gimnazijo Ljutomer...
Jaz sem se pogovarjala z gospo, je zelo prijazna, pa itaki, da vedo za kaj se gre.
"pin" to je tebi namenjeno
Hvala lepa!!Koliko pa je vpisnina?Oz kdaj si se to vpisovala?
Jutri imam namen skočit v slovensko bistrico uredit status. Če še ima kdo namen it, naj javi tu gor.
Lp,M