VPIS ZA STATUS
@alfabeta:Iz Gorenjskega konca.Ti??SUAŠ ne vpisuje več,ker ima vsa mesta zapolnjena...v Lj poznam samo še Cene Štupar, vendar ne vem, kakšne so možnosti..
@M: tudi jaz imam namen it v SB...od kje pa štartaš?
Jst sm iz LJ* ahm..
Hmm jaz imam namen iti z vlakom, če ima kdo prosto v avtu naj mi javi,se prikljucim ceni bencina
Tud jas grem jutri v sb po status
Jaz bi se tudi šla vpisati v slovensko bistrico... Bi se nas več organiziralo in si delimo stroške za bencin?
se strinjam..
@angee
Grem iz Maribora, z vlakom.
M.
V kolikor gre kdo jutri z avtom iz Ljubljane naj mi prosim javi cimprej.Hvala
hei hei....zanimive objave! ne vem kaj bi brez vas! js grem tudi ju3 v slovensko bistrico na vpis! sem pa iz celja.. =) je pa problem, da mam spircevala samo od 1.in 2.ga letnika :S in pa za maturo :S a bodo kompliciral, ce jih naknadno poslem prek maila??? hvaaalaaa!!!
hei hei....zanimive objave! ne vem kaj bi brez vas! js grem tudi ju3 v slovensko bistrico na vpis! sem pa iz celja.. =) je pa problem, da mam spircevala samo od 1.in 2.ga letnika :S in pa za maturo :S a bodo kompliciral, ce jih naknadno poslem prek maila??? hvaaalaaa!!!
A se kdorkoli ve mogoce za kšno šolo kamor bi se dalo vpisat za status?
LP
Jaz sem danes šel na vpis v SB in je vse potekalo brez problemov. Ženske tam so zelo prijazne in bil sem rešen v cca. 15 minutah. Prideš tja, izpolniš list, podpišeš pogodbe, te vprašajo koliko potrdil rabiš, dobiš položnico, greš na pošto, plačaš in prideš nazaj, dobiš potrdila in greš. Brez kakršnega kompliciranja ali čudnih pogledov. Se mi pa zdi da je ona gospa nekaj omenila, da ne ve kako dolgo bodo še vpisovali. Verjetno se počasi polni. Zato svetujem vsem, ki še nimate statusa da to porihtate še ta teden. 275€. Pa za vse tiste ki imate namen do SB priti z vlakom. Od železniške do SB je kakih 5 km, tako da potem rabite še kak taksi .
LP
Živjo!
Kaj kdo slučajn tuki ve ali se še da vpisati v kakšno fakulteto v LJ ali bližina LJ? Ali pa mogoče NM?
Hvala
LP
Tudi mene zanima vpis v Slovenski Bistrici za status. Če tako malo pogledamo, 275€ v primerjavi z denarjem, ki ga lahko zaslužiš in s katerim lahko te stroške pokriješ, za eno leto sploh ni veliko.
Kako pa je potem s subvencionirano mesečno vozovnico za LPP? Kolikor vem, ne sprejemajo več potrdil o šolanju, ampak je potrebno obrazec za vozovnico nesti na šolo, da potrdijo. Je kdo imel kakšne težave z mesečno? Potrebno je napisati vstopno in izstopno postajo in je verjetno malo čudno, če je šola čisto v drugem mestu.
Pozdravljeni imam velik problem. Vpisala sem se na fax kjer seveda nisem bila sprejeta. Zato me zanima kam se lahko vpišem, da dobim status?
Živjo jaz bi se tudi vpisal na SB je še kakšno prosto mesto za jutri? Ker nimam pojma kje se ta šola nahaja?