Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
sabina135 | Gost | odg. 09.10.2012 @17:22 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se vpisala v ponedeljek v Slovensko Bistrico. In so še imeli na voljo kar nekaj mest. Tak da pomoje, če greš jutri tja še bodo prosta mesta. Samo ne čakaj predolgo.

Poglej na google maps Partizanska 22 je naslov

sl bistrica | Gost | odg. 09.10.2012 @17:24 Prijavi neprimeren komentar

Živjo torej dobil sem da v tretjem roku nisem sprejet na fakulteto in kolikor jaz vem se sedaj nemoreš več vpisat nikamor kar se fakultet tiče.

Torej ker nujno potrebujem status bi se šol jutri vpisat v SB vendar sam nebi šol torej če se še da vpisat v slo bistrici in če ima kdo namen iti jutri in je iz okolice lj naj prosim piše na mail : jaydee910@gmail.com

glamurtužur | Gost | odg. 09.10.2012 @17:27 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se danes vpisal v sl. bistrico in je preostalo še samo par prostih mest. Zunaj pa je stalo kr nekaj ljudi za vpis tako da ne boste šli sam na izlet tja. Gospa pa je rekla da nas čisto razume, vendar pa imajo svoje kapacitete glede vpisa preko katerih ne smejo iti. je pa 275 kr ugodno za celo leto statusa. Lp

ancy | Gost | odg. 09.10.2012 @17:41 Prijavi neprimeren komentar

glamurtužur...torej čeprav razumem...vpis ni več mogoč al??

Tea Lah | Gost | odg. 09.10.2012 @17:46 Prijavi neprimeren komentar

Najbolje bo jutri kar tja poklicat, da se res ne bomo res za bv tja vozili.

Jaz pa še imam sedaj eno vprašanje glede statusa, Tukaj se vpišeš v izobraževanje odraslih, a potem je tvoj status tukaj "izredni dijak". Ali kako je s tem?

sabina135 | Gost | odg. 09.10.2012 @17:50 Prijavi neprimeren komentar

ancy

Pokliči v ljutomer, da se zmeniti...samo ne vem pa kako je sedaj situacija s prostimi mesti

sabina135 | Gost | odg. 09.10.2012 @17:51 Prijavi neprimeren komentar

ancy

Pokliči v ljutomer, da se zmeniti...samo ne vem pa kako je sedaj situacija s prostimi mesti

status | Gost | odg. 09.10.2012 @17:53 Prijavi neprimeren komentar

@Tea Lah status kot status, edino na študenskem servisu moraš nekaj podpisati da se v tem času neboš redno zaposlila se mi zdi.

sabina135 | Gost | odg. 09.10.2012 @17:59 Prijavi neprimeren komentar

Ne jaz sem se vpisala v Slovensko Bistrico. Drugače pa sem klicala v Ljutomer, v tajništvo, pa sem povedala pač za kaj se gre, za vpis, pa potem je tajnici tako že bilo jasno, da se gre samo za status, pa meje vezala k gospe Klavdiji (svetovalna služba), potem sem že njej razložila za kaj se gre... In mi rekla, da se da vse zmeniti...samo, da še mora nekaj ravnatelja vprašat (samo je bil tisti dan odsoten) in da naj jutri nazaj pokličem. Samo potem nisem naslednji dan klicala, ker sem se šla v SB vpisat.
Upam, da ti to kaj pomaga.

vpis v lj, okolica | Gost | odg. 09.10.2012 @18:43 Prijavi neprimeren komentar

LP

Ali slučajno kdo ve če je možno se še vpisati na katerikoli faks v LJ ali okolica? Mogoče tudi NM??

sos911 | Gost | odg. 09.10.2012 @19:29 Prijavi neprimeren komentar

No naj se javi tist k je reku da ne vpisujejo v slovensko bistrico več? od kod to?

Men je na mail odpisala pa to dones da vpisujejo celo leto

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.