VPIS ZA STATUS
sos 911 meni enako napisala...ampak mi zraven napisala, da se mesta ful hitro polnijo...zdaj me pa res zanima, če vse polno...
jutri bi šla iz ljubljane v SB, rabim prevoz!!!
Gre kdo z avtom???
A zdaj so se varjante za vpis al ne??Ker vozit tja za brezveze ....
BIC Ljubljana naravovarstveni tehnik je še frej + še nekateri drugi programi. Cena 250€. Seveda ne smete izjaviti da gre za status pač pa za samoizobraževanje in da boste izpite opravljali ko boste znali...
@Borat:to si se danes vpisal,da si ziher,da je frej?Hvala za informacijo.Katere zadeve pa rabis - spricevala srednje sole oz gimnazije,osebno itd.?
Zanima me sledeče: tudi sama se nameravam na x šolo vpisati zaradi statusa. Ta x šola je naprimer izven osrednjeslovenske regije. Sedaj me pa zanima, kako potem izpolnem vlogo za subvencioniran prevoz. Sedaj pa bi se po tanovem "šolala" naprimer v Slovenski Bistrici, jaz sem iz dolenjskega konca, ampak bi rada imela subvencioniran prevoz do Lj in pa za Lpp, kot sem imela sedaj to urejeno, ko sem se šolala v Lj. Ali je že kdo mel takšen primer in je urejal mesečno? Zanima me, ali se lahko neumno naredim in napišem primestni do Lj, samo kaj pa potem za mestnega napišem (katero relacijo)? Zato, da mi ne bi potem za mesečno kar računali naprimer od mojega kraja do Slovenske Bistrice in bi plačevala po nepotrebnem, mestni avtobus pa ne bi imela subvencioniran.
Lp
Kinezi nisem se vpisal (sem dobil drugje, to je bila opcija B), prejšni teden sem bil na uvodnem razgovoru in imajo veliko programov pa še veliko prostih mest. Prideš tja direktno in se vpišeš. Vzameš spričevala od osnovne in srednje.
Natalija: tebi pripadajo enake pravice kot dijaku! Torej tudi subvenicija prevoza ne glede na kraj šolanja. Samo študentskih bonov nimaš, ostalo je enako kot pri študentih.
Borat,hvala za informacije ) Se pravi prides tja in reces,da nameravas se vpisat...placujes izpite pa pol ko se prijavis?Skratka placas zgolj in samo vpisnino ne?
tkole ljudksa univerza še vedno vpisuje če bi šol še kdo zravn (iz ok lj) naj sporoči na mail jaydee910@gmail.com
ravnokar vpisal v sb
Borat; to vem, da mi pripadajo enake pravice. Ampak jaz moram potem na vlogo napisat "Razdaljo med bivališčem in lokacijo izvajalca vzgojno-izobraževalnega programa (in to bi mi naneslo več km, kakor samo do lj. in bi padla v rang za dražjo vozovnico). Poleg tega je potrebno potem za primestni avtobus napisati vstopno in izstopno postajališče. Kaj naj napiše za mestni avtubus, če moja šola sploh ni v Lj.? Namreč po pravilih bi mogla jit v Lj. na še en primestni avtobus (Lj-Bistrica).
Pozdravljeni
imam velik problem včeraj sem izvedela da nisem sprejeta nikjer na dobenem fax-su. Zato me zanima kak se lahko vpišem na katero šolo ki še je fraj in da di bila sprejeta. Res potrebujem status
Ja, na bicu plačaš samo vpisnino, samoizobraževanje. Izpiti se plačujejo ločeno. Vpisnina je 250€
Jaz ne bi hodila v šolo samo da bi imela status. Kaj tukaj v Ljubljani lahko po pošti uredim to? Ali boram iti osebno dol ker je malo predaleč mi?
pa kaj si ti pametna no??? jaz sem bil star maja 28let in sem do oktobra lahko komot delal prek študenta...in zdaj sm šel vprašat če še lahko. in je reko da ja, če se vpišem v izobraževanje odraslih in dobim status dijaka. vse kar je je, da bi imel potem višji davek(25%) in da bi mi na eno napotnico na firmi nakazovali največ 88eur....pač če zaslušiš 880 eur, bi ti mogl to razdelit na 10 napotnic, ker drgač je spet neki davek...
kakorkoli, se tud ti prej mal pozanimaj, predn govoriš neumnosti, in se delaš da si bolj pametna od ostalih
Torej danes sem se upisal v Slovensko bistrico.
Rekla je da je še nekaj prostih mest. Tko da tisti ki rabite organizirite se in pojdite. Vpisnina je 275€. Status ti velja eno leto sepravi če se danes vpišeš ti velja do 10.10.2013. Na študenske servisu pa morš podpisat neko izjavo za izrednjega dijaka. Potrdil pa dobiš kolikor jih hočeš.
Zdravo, jst se grem jutri vpisat v Slovensko Bistrico, iz Ljubljane bi šla malo po osmi uri. Če bi se kdo peljal z mano naj napiše tukaj, pa da si razdelimo stroške prevoza.
Gospa v tajništvu je bla ful prijazna, povedala mi je, kaj rabim imet s sabo in da stane 275e.
Ancy
Kaj si lahko kaj uredila v Ljutomeru?
LP
Sabina 135 v bistrco se bom vpisala...nekdo nas vredi nalagal, da ne vpisujejo več.... tak da če bi se zgodilo, da se v bistrci res ne morem, še ostane ljutomer, sem pa poslala mail, tako da še čakam na odgovor.