VPIS ZA STATUS
Petrca ampak če boš klicala ne smeš rečt da dejansko se vpišeš za status...ker po tel. ti ne bodo dali informacij...sem bla priča ko se vpisovala pa nekdo klical in mu rekla da vpis za status ni mogoč...
Bom šla kar osebno tja. Se mi zdi še najboljše...kdaj so pa uradne ure?
Pa ne pozabi na potrebno dokumentacijo
Uradne ure:
Ponedeljek do sreda od 8.00 do 17.00
Četrtek od 8.00 do 16.00
Petek od 8. do 13.00
Zdravo vsem skupaj! A ve mogoče kdo če se še kje da dobiti status? jas ga namreč nujno rabim (sej tak kot verjetno vsi) pač za službo. službo že imam samo status si mroem uredit.. katera šola je to v slovenski bsitrici? pa ti tam še dajo status?
Petrca a si bila v slovenski bistrici? si uredila??
V Krškem se je včeri še dal, sm se vpisala...
res? meni pa so rekli da oni tega ne delajo.. kaki glumci.. a ve kdo kam se še da?? jas nevem al mam tako "srečo" al res več nikjer ni možno...
vpis za status je možen še v ljutomeru, plačilo je 150 evrov.
a res?? v kateri šoli pa?? a se da prek pošte uredit?? hvala ti najlepšaaa
Hej rožca oprosti kr gnjavim, ampak sem že res čisto obupana... katera šola to? kaj si vse rabla s sabo??
gimnazija franca miklošiča ljutomer plača se 150 evrov preko položnice zraven prineseš fotokopije dosedanjega izobraževanja ter prijavo ki jo najdeš na njihovi spletni strani vpisuje se na predšolsko vzgojo tako da je potrebno zdravniško potrdilo vendar lahko tega pošleš kasneje po pošti, vendar potrdila dobiš že isti dan ko greš tja na vpis in oddaš odrezek položnice in ostale zgoraj naštete stvari.
Hvala ti najlepšaaa ) super si
Hvala ti najlepšaaa ) super si
aja pa si prej kaj klicala? da nebom tja prišla pa bojo reklid a ne gre več :S ?
Jaz sem sicer klicala prejšni teden tja, številko od gospe ki je zadolžena za izobraževanje odraslih sem dobila v tajništvu vendar je bila na bolniški in mi je rekla naj pridem ta teden, vendar je tudi danes ko sem bila na vpisu ni bilo. Šla sem v tajništvo povedala, da sem prišla na vpis za izobraževanje odraslih, vprašali so me ali redno ali za status povedala sem da za status, ker nisem imela položnice so mi jo tam napisali in jaz sem šla samo na bližnjo pošto plačat ko sem prišla nazaj sem oddala odrezek ter kopije spričeval (vpisni list sem pozabila, vendar ga lahko skupaj z zdravniškim potrdilom pošljem po pošti) gospa me je vprašala koliko potrdil rabim jih napisala in to je bilo to. Mislim da neke omejitve ni tako, da lahko greš kr na vpis, saj po telefonu tako ali tako nebo nihče povedal, da je možen vpis samo za status.
Jaz sem sicer klicala prejšni teden tja, številko od gospe ki je zadolžena za izobraževanje odraslih sem dobila v tajništvu vendar je bila na bolniški in mi je rekla naj pridem ta teden, vendar je tudi danes ko sem bila na vpisu ni bilo. Šla sem v tajništvo povedala, da sem prišla na vpis za izobraževanje odraslih, vprašali so me ali redno ali za status povedala sem da za status, ker nisem imela položnice so mi jo tam napisali in jaz sem šla samo na bližnjo pošto plačat ko sem prišla nazaj sem oddala odrezek ter kopije spričeval (vpisni list sem pozabila, vendar ga lahko skupaj z zdravniškim potrdilom pošljem po pošti) gospa me je vprašala koliko potrdil rabim jih napisala in to je bilo to. Mislim da neke omejitve ni tako, da lahko greš kr na vpis, saj po telefonu tako ali tako nebo nihče povedal, da je možen vpis samo za status.
res? adijo končo neko upanje... res iz srca ti hvala upam da bo tudi meni šlo tak glatko xD Lepo bodi in še 1x hvala
a lahko kdo napiše mail naslov od ljutomera kamor je vprašal za vpis.
lp
V ponedeljek grem v Ljutomer na vpis. Če si kdo želi deliti stroške imam 3 sedeže proste v avtu. Grem pa iz primorske, tako da lahko pobiram ob poti...
kontakt nejc023@aol.com
lp