Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
33 | Gost | odg. 18.10.2012 @14:48 Prijavi neprimeren komentar

Mene nekaj zanima. Na enmu faxu sem padla 1. letnik, nato sem se vpisala na drug fax, kjer sm naredila (oba faxa sta UNI). Se lahko po dokončanem UNI programu vpišem še na en fax VŠ stopnje?

Verjetno lahko izbiram; ali sem na tem faxu še eno leto absolvent ali pa grem na drug fax VŠ stopnje? Samo preverjam, če imam prav, ker zdaj so to s SŠ čisto zaj*****.

_mihaela | Gost | odg. 18.10.2012 @18:12 Prijavi neprimeren komentar

jao z ljutomera sem pa nisem vedla da vpišujejo pa še po spričevalo sem hodla :S

Klemen | Gost | odg. 18.10.2012 @18:46 Prijavi neprimeren komentar

kašno zdravniško potrdilo pa rabš to ? Kje ga dobiš ?

Klemen | Gost | odg. 18.10.2012 @18:46 Prijavi neprimeren komentar

Klemen | Gost | odg. 18.10.2012 @18:48 Prijavi neprimeren komentar

Xy | Gost | odg. 19.10.2012 @09:39 Prijavi neprimeren komentar

pri svojem zdravniku ga dobiš rečeš da rabiš za šolo za predšolsko vzgojo je pa brezplačno.

Klemen | Gost | odg. 20.10.2012 @14:44 Prijavi neprimeren komentar

A za v ljutomer rabmo spričevala iz srednje šole al kako ? za usa 4 leta

Don | Gost | odg. 21.10.2012 @23:02 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima ali je potrebno za vsa 4 leta ali je dovolj za 3. in 4. letnik ter matura?

Ru7ko | Gost | odg. 22.10.2012 @15:31 Prijavi neprimeren komentar

kako je zdej z ljutomerom, se je komu uspelo vpisat, je treba kej delat da obdržiš status? prosim za odgovor, kličem/pišem na mejl pa se noben ne javi, nočem za brezveze hodit gor

nejc | Gost | odg. 22.10.2012 @17:53 Prijavi neprimeren komentar

V ljutomer se da vpisati, mislim da je še precej mest. rabiš spričevala od 1-4letnika + maturitetno, zdravniško potrdilo (da nimaš zdravstvenih ovir za izobraževanje), vpisni list ter soglasje ki jih dobiš na njihovi spletni strani. če  kaj pozabiš lahko vse pošlješ po pošti, važno je da plačaš tistih 150€. Je pa ena zelo prijazna gospa, ki ureja te zadeve in tudi nič ne komplicira, ko rečeš da nucaš samo za status. (velja ti pa celo leto, ni treba plačevat naprej..)

soncnica | Gost | odg. 22.10.2012 @19:23 Prijavi neprimeren komentar

Zivijo!

Mam eno vprasanjeDanes sm se vpisala v Ljutomer zaradi statusa samo zdj ne vem kaj naj naredim za mesecno..zivim v Ljubljani pa mi imela mesecno, samo ne kombinirano oz za prevoz do Ljutomera..si je mogoce ze kdo urejal?kakrsn koli nasvet pomaga  

lara7 | Gost | odg. 22.10.2012 @19:38 Prijavi neprimeren komentar

A v Ljutomer je potrebno it osebno ali se da po pošti poslat vse potrebno in ti potem oni pošljejo potrdila?

sos911 | Gost | odg. 22.10.2012 @21:36 Prijavi neprimeren komentar

sončnica jaz sem imela podobni primer ti povem svojega: vpisala sm se na ljudsko univerzo v slovensko bistrico in sem dobila status izrednega dijaka, vse kar sem naredila je to, da sem na tej fakulteti dala poštemplati vlogo za lpp. Ni bilo nobene panike. Danes sem si pa šla na lpp uredit mesečno in sem tudi malo skrbela ker me bojo pikal, zakaj rabm mesečno po lj če pa se izobražujem v lj, ampak ne. Dobila sem mesečno takoj, sploh me ni noben nč spraševal, važn je samo da maš s strani faxa kamor si vpisana poštemplano vlogo za lpp in ti use naredijo nč bat

sos911 | Gost | odg. 22.10.2012 @21:38 Prijavi neprimeren komentar

tm sm se zmotila,če se ne izobražujem v lj, sem mislila

blueone | Gost | odg. 23.10.2012 @09:41 Prijavi neprimeren komentar

Kako je zdaj z vpisom v SB ali je še vedno mogoč?

kaj pa za Ljutomer a je to tudi ljudska univerza a je kakšna druga šola

maree | Gost | odg. 23.10.2012 @10:15 Prijavi neprimeren komentar

Upam da bod kmalu prepovedali tole fiktivno vpisovanje!! Zaradi tega nam gre vsem slabše ker mora država najemat kredite da se to plačuje...

Ru7ko | Gost | odg. 23.10.2012 @13:17 Prijavi neprimeren komentar

dej brigaj se zase, pa ne onesnažuj foruma, če ti kaj ni prav ne rabiš niti tega brat

rolka | Gost | odg. 25.10.2012 @09:49 Prijavi neprimeren komentar

Je tu še kdorkoli ki bi se rad podal na pot iz Ljubljane v Ljutomer?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.