Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
muha33 | Gost | odg. 25.10.2012 @10:43 Prijavi neprimeren komentar

rolka a ti si klical/a v ljutomer? js sm poskusla dons že parkrat pa se mi noben ne oglas kar se mi zdi čudn ker ponavad so vedno pr telefonu v takih šolah. pa na kakšn način in kdaj mislš tja pridt..avto,vlak,avtobus?

Mateja | Gost | odg. 25.10.2012 @14:32 Prijavi neprimeren komentar

Sem klicala ravnokar in je rekla da luhko jutri pridemo ali pa v ponedeljek. Njihov delovni čas pa je 8-14h, tako da moramo biti zgodnji.

mc | Gost | odg. 25.10.2012 @16:54 Prijavi neprimeren komentar

Gre kdo iz Slovenske Bistrice v Ljutomer? Ali pa pobira na poti?

anja | Gost | odg. 26.10.2012 @13:30 Prijavi neprimeren komentar

če bi kdo šou iz ljubljane v ljutomer naj me kontaktira na aanja.kosir@gmail.com da si delimo prevoz

za sos911 | Gost | odg. 26.10.2012 @18:47 Prijavi neprimeren komentar

sos911, iz kje pa si, iz lj.? Zanima me, glede tega, ko si urejala mesečno. Kaj pa si imela na vlogi napisano samo za lpp, ali tudi od lj.-sb?

Lp

sos911 | Gost | odg. 28.10.2012 @21:07 Prijavi neprimeren komentar

mela sem samo za mesečno lpp. nisem vzela kombinirane od lj do sb

miška123 | Gost | odg. 30.10.2012 @10:47 Prijavi neprimeren komentar

živjomene pa zanima, če se vpišeš na izobraževanje v Ljutomeru a plačaš samo 1.obrok šolnine 150 € ali moraš kasneje plačati še kakšen obrok šolnine, so to komu kaj omenili tam? hvala za odgovor

rez | Gost | odg. 02.11.2012 @14:10 Prijavi neprimeren komentar

Kva to neki berem po časopisih, da Turk napoveduje prečesanje pravic (fiktivnih) študentov. Spet bi radi rezal budget, mthrfckr-ji. Upam, da mi letos še zdrži status do konca, tako kot mora, pol pa itak upam, da bom že v tujini.

sos911 | Gost | odg. 04.11.2012 @21:16 Prijavi neprimeren komentar

Sem tudi jaz prebrala, ampak sklepa iz tega odstavka, ki je spodaj, da bodo preverjali samo tiste, ki so se vpisali in imajo status študenta, tiste ki pa majo status izrednega dijaka al kar kol druzga pa nisem zasledila da bojo...

Je pa Turk napovedal, da bodo že prihodnji mesec izvedli nadzor nad koriščenjem pravic iz javnih sredstev, ki izhajajo iz statusa študenta. Informacijski sistem visokega šolstva eVŠ, ki vsebuje evidenco študentov in diplomantov, je namreč po besedah Turka šele dobro začel z delom in se ta čas še polni s podatki za študijsko leto 2012/2013.

barbka | Gost | odg. 05.11.2012 @10:15 Prijavi neprimeren komentar

Hej, kdo bi se ta teden še odpravil do Ljutomerja na vpis? SEm iz Ljubljane

šerif na Ptuju | Gost | odg. 05.11.2012 @13:58 Prijavi neprimeren komentar

Na Višji šoli Ptuj izdajajo potrdila samo za 2 meseca, zato da bi se znebili fiktivcev, čeprav za to sploh ni zakonske podlage(ravnatelj se gre pač šerifa).

barbka | Gost | odg. 05.11.2012 @19:34 Prijavi neprimeren komentar

Hej, eko piši mi na moj mail, ki sem ga ustvarila dans za ta forum: mail123forum@gmail.com pa se zmeniva da bi šli mogoče skupaj :p

enako velja, če bi šel še kdo drug.pišite...

tamy | Gost | odg. 06.11.2012 @11:49 Prijavi neprimeren komentar

lep pozdrav,

tisti ki se mislite iti se vpisat na gimnazijo ljutomer najprej preverite ce se sše sploh da vpisat, ker jaz sem vceraj klicala in mi je rekla da ne vpisujejo vec ker je ze polno. :-)

candy232 | Gost | odg. 06.11.2012 @14:46 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo

Zanima me če se še kje da vpisati za status? Rabim ga nujno!

eowyn | Gost | odg. 06.11.2012 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo.

*barbka*

Jaz bi tudi šla. Vendar grem lahko samo v četrtek, ker drugače delam.

LP

tamy | Gost | odg. 06.11.2012 @16:52 Prijavi neprimeren komentar

Še enkrat naj ponovim za tiste ki se mislite vpisat v gimnazijo ljutomer, raje najprej pokličite ker sem jaz vceraj klicala in mi je gospa rekla da je že polno in da se ne da vec vpisat!! bi pa tud prosla za kako informacijo če se še da kam vpisat za status, tud nujno rabim......

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.