VPIS ZA STATUS
Še enkrat naj ponovim za tiste ki se mislite vpisat v gimnazijo ljutomer, raje najprej pokličite ker sem jaz vceraj klicala in mi je gospa rekla da je že polno in da se ne da vec vpisat!! bi pa tud prosla za kako informacijo če se še da kam vpisat za status, tud nujno rabim......
Kva pa Krsko? A kdo ve?
Js sm pa šel včeraj v ljutomer, brez da bi klical. V 10-ih minutah sem spisal vpisni list in soglasje, tačas je tajnica napisala položnico, čez cesto na petrolu plačal 150€, v pol ure odšel s tremi potrdili. Super prijazni ljudje.
P.S.
Po telefonu ti ne bo nobena šola rekla, da je možen vpis za status
Pa mogoce ves pri kateri gospe si se vpisal oziroma kako ji je bilo ime?
Hvala
Glede te šole v Ljutomeru. Kakšen status se dobi? Ali rednega ali izrednega dijaka? Jaz bi namreš potrebovala status rednega dijaka. A se da urediti vse preko pošte, drugače sem tudi jaz zainteresirana da se gre gor
kje pa je ta šola o kateri si pisala?
@ Liz!
Kje pa? Na gimnazijo ali ljudsko univerzo?
Kva si pa vpisu?
No pa smo končno rešli vpis i tako dobili tako željeni status. Še se da samo malo volje je potrebno.
lp
Kje točno ste se pa vpisali, koga ste kontaktirali in kako? Js sm do zdj po resnici vsem povedala, da potrebujem status in so me povsod zavrnili. :/
Zato te sprašujem, ker imam isto situacijo, in mi ne pripada mesečna, ker pridem v Ljubljano s primestnim avtobusom, v Ljubljani nimam kaj delati, ker "grem direkt spet naprej v SB". Tako, da ti moraš biti doma sigurno na območju lpp, drugače ti ne bi priznali še za lpp.
Tina ne povej vse po resnici pa bo tudi šlo čez. Tako pač je, da ni vedno vredu če poeš vse po resnici.
lp
tina bo mal pofafala pa bo dobila.
ponekod, ko pa sem le vprašala, pa so mi nabili ceno 900€? Men sploh ni jasn, na kakšn program se moram vpisat? Izobraževanje za odrasle? Pa ali naj vprašam takoj, če mi bodo dali potrdilo o šolanju?
tina daj mail pa ti napisem kako sem jaz to uredil. seveda če želiš?
Lepo te prosim da tudi meni posljes kako si zrihtu/la
mail: stefy.reljic@gmail.com
Jaz sem iz prekmurja. vpisala sem se v slovensko bistrico, hodim pa na faks delat naprej za višji letnik v lj. pa sem dobila mesečno. nevem zakaj je ti nebi
Ja samo sos911, si ti vzela subvencionirano al brezplačno urbano? Ker obstaja tut možnost brezplačne urbane, če se do lj pripelješ z medkrajevnim prevozom, do izobr.ustanove pa rabiš še lpp(plačaš sam medkrajevni prevoz, urbana je brezplačna).
Auuuuuh.....
Kje se se da vpisat za status?
Rabim pomoc!!!! Pomagajte!!! (((
jst sem vzela samo subvencionirano urbano za 20 eur.
zivjo. a ve kdo a bojo sedaj po novem letu vzeli statuse tistim ki ne hodijo v solo. pa zanima me a to velja samo za studente ali tudi dijake. ker ce bo tko potem se morem hitro potrudit pa vsaj en izpit nardit do novga leta... hvala vsem za odgovore.
vsi za enega eden za vse.