VPIS ZA STATUS
zvijo. zanima me na katero šolo se še lahko vpišem da bi dobil status. ? ali grem lahko potem spomladi dokončati maturo, će bom nekje vpisan na srednji šoli.?
Šolo boš moral poiskati kje je še dovoljen vpis STS koper ima do danes, in ja ce bos vpisan bos imel status in bos lahko dokoncal maturo spomladi oz. ze pozimi.
klical sem na sts in so rekli da e vpisujejo več. ali ve kdo mogoče za kakšno drugo šolo ?
zdaravo tudi mene zanima če se lahko se kam vpisem za status??
Danes je zadnji dan za vpis na sts, tako da nevem zakaj so ti rekli da ne vpisujejo več, ker na njihovi spletni strani piše, da je danes še možen vpis. So ti povedali razlog?
ne niso mi povedali razloga. vem da se lahko upišeš kot odrasel in dobiš stats dijaka na srednjo šolo za gostinstvo in turizem vendar je vpisnina 305 evrov.
kaj pa šolskii center slovenj gradec ali pa sš rudolfa maistra v kamniku. ali se lahko tukaj vpišem kot odrasel in dobim status.
Jaz mislm, da če bi jim danes poslal vpisno dokumentacijo, torej z današnjim datumom, da bi te morali vpisati. Na spletni strani nikjer ne piše da ne vpisujejo, ampak piše, da je 10.10.2011 zadji dan za vpis. Poskusi?
ima še kdo kakšno idejo kam bi se dalo vpisati na samoizobraževanje in da ti dajo potrdilo o vpisu za celo leto?
SEPŠ KOPER SREDNJA POSLOVNA ŠOLA KOPER. vpisujejo celo leto, samoizobraževanje odraslih
jaz sem tudi bla danes na sepš koper pa žal ni mogoče, kje je možen še kakšen vpis?
SEPŠ KOPER SREDNJA POSLOVNA ŠOLA KOPER. vpisujejo celo leto, samoizobraževanje odraslih
ŽAL SO DOBILI PREPOVED, sem bila danes na šoli :/
Mene tudi zanima vpis samo za status..
ker sepš in sts v kopru ne vpisujeta več, sem na spletni strani
šolskega centra slovenj gradec izpolnila njihovo prijavnico za vpis v smer ekn.tehnika..
zdej pa čakam da vidim kaj bojo odgovorili..
a ve mogoče še kdo za kakšno šolo, kjer bi se dalo vpisati samo zaradi statusa?
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem preko neta oddal vlogo za SEPŠ, dobil domov vpisne liste, plačal položnico in poslal. Nekateri, ki jih poznam, so dan po prejemu vpisnih listov dobili še obvestilo, da vpis ni mogoč. Jaz tega nisem dobil, zdaj pa ne vem če me mislijo vpisat al ne. Kaj menite??
si našla še kaj drugega?
Denar ti bojo nakazali mazaj, samo jih mores poklicat ali pa bojo oni tebe.
Jaz nism dobila. vi??
mene pa zanima zakaj se povečini vpisujete.. Pavzirate na faksu, po srednji šoli bi še radi kakšno leto statusa potegnili, pavzirate na višji, vlečete pokojnino?
zgolj informativno, sem dokaj radovedna ..
Mene pa zanima, če se je komu uspelo kam vpisat za status in ima kakšen predlog. Sama se klicala kar na nekaj šol, ki pa ne vpisujejo...Lepo prosim za kakšen nasvet