VPIS ZA STATUS
Vem da sem malo pozna, ampak vseno. ASD tudi mene bi zanimalo kako si vse skupaj uredil za status, ker kolko vidim zdaj bi ga ful rabila...
Zdaj je sicer vprašanje, če se še sploh da kaj uredit :/
Dober članek na to temo v mariborski študentski reviji Spekter
http://publikacije.dostop.si/spekter1112/
Študentje zgolj zaradi statusa (str. 10)
Zdravo! SUSANNE si kaj izvedela za vpis? Tudi jaz bi rabila, tako da če kaj zveš prosim sporoči. Hvala!
Gre kdo z mano na vpis do Ljutomerja?
Moj mail je blablahopsasa3@gmail.com.
ej gost zivjo a si šel na v ljutomer ? se še da vpisat al ne zdej konc decembra 2012 ? hvala lp
živjo, tudi jaz bi potreboval potrdilo o vpisu. če je še aktualna ta varianta v ljutomeru, se lahko zmenimo, pa gremo skupaj (npr iz lj ali nm), lahko že prihodnji teden. kontakt na 988mih@gmail.com. lp
lp a še se je kje možno vpisat zarad statusa?
V sežani na ljudki univerzi ali pa v kopru se da vpisat na izobraževanje odraslih...cena je kr huda...900€ in več
poza kdo bolj ugodne zadeve?
CDI Univerzum, Lj.
koliko pa stane
zivjo a gdo ve ce se da se kje vpisat sam zrd statusa ful sm ze pozna z vpisom ampak nujnoo rabm ce hocm sluzbo obdrzat dobit
a kdo ve katera višja šola ima najnižjo šolnino?
sem že zgoraj napisala CDI univerzum
a ni CDI univerzum izobraževanje odraslih?
jaz se bom poskusla vpisat v prvem roku redno na eno od visjih sol. ima mogoce kdo izkusnje s tem- kako je kaj z omejitvami vpisa v prvem krogu oz. katere so najmanj popularne visje sole?in brez šolnine seveda...
kaj je narobe z izobraževanjem odraslih? Imaš enek status kot redno vpisani.
kaj moram na tem CDI univerzumu povedat da se vpisujem samo za status, al naj raje molčim?
ker ne vem kak je pol s plačilom teh obrokov, ki jih imajo navedene v ceniku
Hvala
saj te bodo vprašali , ali pa sam povej. Plačaš 272 in to je to, vse uredijo.