VPIS ZA STATUS
Je kdo že prejel kakšen pozitiven odgovor?
Sama sem preklicala 8 srednjih šol, poslala 21 mailov in na vseh dobila negativen odgovor. Aja 2/3 šol še toliko ni, da bi odgovorilo.
CDI univerzum, nočejo vpisati za status :/
a kdo ve a se da dobit mogoče kje status.....?
V Slovenski Bistrici je še mogoč vpis v poklicni tečaj. Sam ne vem, če se lahko sam za status. Vpisnina je še kar znosna, sam potem mi je gospa še povedala šolnino, ki pa je kar visoka... Ne vem pa, če lahko plačaš samo vpisnino brez šolnine.
Mogoče vedo tisti, ki so se že vpisovali V LU Slovenska Bistrica kaj več o tem
a še kdo kaj ve kje se da dobit status pa kok je za plačat...hvaaala
Zdravo,
zdaj do 8marca (takrat je rok) se mislim vpisat na kako Visjo solo za status za naslednje leto. Mogoce kdo ve, katere sole to pustijo? Namrec slisal sem da te nekatere sole kar izpisejo ce ne hodis redno.
Lp
pa misliš da te res kar izpišejo? sej v končni fazi tudi neki zaslužjo z vpisninami...
hej, mene zanima na kak način si se vpisau ti v koper v šolo ?
Ne razumem, zakaj se vpisujete zaradi statusa. Ali ne-bi bilo veliko bolj pametno, da bi šli delati?
xxx - malo pomisli...misliš, da status pride v poštev le za bone? tudi bi delal, saj nekdo, ki je frišen iz faxa drugače ne dobi službe?!? torej, odgovor na tvoje vpr. - ker rabimo denar, denar pa se pridobi z delom, delo pa z vezami - če teh nimaš in nimaš del.izkušenj (prek študenta ne šteje), je pa vseeno bolje, da delam prek študenta in dobim vsaj 100e na mesec.
Potrebuješ za vpis na STS Koper it k njim ali lahko preko neta ali preko telefona?
A je ze mozen vpis na katerikoli šoli samo za status za leto 2013/14
če se vpišeš v Koper lahko poveš da se vpisuješ samo zaradi statusa ali ne?tisti ki ste se tam že vpisovali najbrš veste kako to poteka
Kaj pa če smo nekateri kateri starši nimajo polno denarnico ostal brez denarja in vse kar si lahko privoščmo je da gremo delat delat pa ne moreš it brez statusa sploh pri rosnih 16 letih.? na to nobeden sploh ne pomisli da nekateri si tud šolanja nemormo privoščit in smo prisiljeni it delat.
hvala bogu - upam da se servisi v čim krajšem času napreju.
razumem, če nekdo dela, da se šola. samo pri nas se mladima šola (fiktivni vpisi), da lahko dela.
in temu treba naredit konec.
a bo res od zdej status samo do 26. leta? shit, potem moru pa neki druzga zgruntat. Zakaj sm šparal vpis na višjo šolo, pa ravno letos sm hotu to izrabit.
Prosim povejte mi, v katera srednja sola se lahko vpisem kolk da dobim status in koliko stane solnina. Najlepsa hvala. Lp
kokr vem letos to ne bo več mogoče, če pa mogoče izveš kje, pa tudi mene zanima