Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
astraia | Gost | odg. 31.07.2013 @19:17 Prijavi neprimeren komentar

če ima kdo kake informacije glede tega, kje bo (če bo) letos najcenejše izobraževanje odraslih se priporočam. z oktobrom mi poteče absolventski staž in bi nujno rabla status..

astraia | Gost | odg. 31.07.2013 @19:35 Prijavi neprimeren komentar

če ima kdo kake informacije glede tega, kje bo (če bo) letos najcenejše izobraževanje odraslih se priporočam. z oktobrom mi poteče absolventski staž in bi nujno rabla status..

Utrinek | Gost | odg. 06.08.2013 @11:41 Prijavi neprimeren komentar

Ojla,

jaz bi tudi nujno potrebovala informacijo o vpisu za status. Dvakrat sem se že vpisala na izobraževanje odraslih...letos pa mislim da bo malo težje izvedljivo, saj so povsod visoke šolnine.  

Tuš | Gost | odg. 08.08.2013 @01:52 Prijavi neprimeren komentar

Se je kdo za prihodnje leto že vpisal v izobraževanje odraslih na srednji šoli, samo zaradi statusa in kam?

Legolas | Gost | odg. 10.08.2013 @09:23 Prijavi neprimeren komentar

Sm se registriru sam zato da rešmo tole zagato...

Kvaj poj zj s temu Koprom? A se da vpisat al ne? Ponavad sm se ke sam letos sm biu maturitetni tečaj ker so kao rekl da se dol ne da več  Drgač pa neke nepreverjene informacije govorijo o Gimnaziji Ljutomer  Ampak je treba it na druk konc Slovenije in se vpisat an :/ cena 150€

Robert | Gost | odg. 12.08.2013 @12:33 Prijavi neprimeren komentar

Se da za letos vpisat na gimnazijo ljutomer. Ali se moraš vpisat na izobraževanje odraslih ali na gimnazijski program

Legolas | Gost | odg. 14.08.2013 @09:37 Prijavi neprimeren komentar

Mislm da kamot v srednješolski program... folk se na tole ne vpisuje sam zarat tega k so poj prikrajšani za bone js sm str 25 let pa sm se vpisu v program predšolske vzgoje tko da vidmo če me bodo sprejel če bom uspešno prijavljen vam povem naslov in use kar spada zravn

JazM | Gost | odg. 19.08.2013 @11:21 Prijavi neprimeren komentar

A že kdo kaj kaj ve o kakšni srednji šoli , ki bo možno za status?pls.help

sky | Gost | odg. 19.08.2013 @12:39 Prijavi neprimeren komentar

3leta nazaj sem bila prijavljena na srednjo upravno administrativno šolo v Lj., cca 150e je bilo za plačat. Predvidevam da oni tega ne delajo več letos?

Legolas | Gost | odg. 20.08.2013 @02:39 Prijavi neprimeren komentar

Bodite v pripravljenosti.. v teh dneh bom upajmo uspešno opravil vpis za leto 13/14 ko to opravim vam takoj povem naslov šole in vse.. prehitr nam pisov ker če se mi kj zalomi me boste usi preklel.. je pa srednja šola itd.. =) in poj ma da me kera pele na !!!

moni96 | Gost | odg. 20.08.2013 @16:37 Prijavi neprimeren komentar

A mogoče kdo ve če na bic vpisujejo tut sam zarad statusa al kej težijo, če jim rečeš da bi v bistvu rabu sam to?

majaa | Gost | odg. 21.08.2013 @01:25 Prijavi neprimeren komentar

LEGOLAS: bi lahko prosim samo sporočil kdaj si se prijavil?? in proosim čimprej sporoč, kako ti bodo odgovoril.

mene pa na splošno zanima kdaj se lahko prijaviš na SŠ itd zrd vpisa?? in to predvidevam da je na izobraževanje odraslih, ane?  pozanimala sem se in vsi ki imajo končano gimnazijo ne morejo na maturitetni tečaj....=(

Suzana Stopar | Gost | odg. 21.08.2013 @09:08 Prijavi neprimeren komentar

Sem nova uporabnica in že kar nekaj časas spremjam debate glede statusa, ali je možno, ni možno, koliko €, pač kaj se da zmutit

no vglavnem, včeraj sem na STS Koper, poslala email, kako je z vpisom na izobraževanje odraslih (samo za status ali študij- ni važno), so mi odgovorili, naj prinesem vso izpolnjeno dokumentacijo, ki so mi jo poslali v priponki, poljubno številko že izpolnjenih potrdil o vpisu in potrdilo o plačilu za 75€. Dobila sem tudi termin vpisa, vendar če ne pridem, mi mesto zasede nekdo drug, tudi če sem že plačala.

Torej, jutri se začnejo vpisi za drugi rok, vendar sem dala skrbi na stran, ker mi sts koper in cena več kot ustrezata.

lp, SUzana

majaa | Gost | odg. 21.08.2013 @10:12 Prijavi neprimeren komentar

Suzana Stopar a morda veš če je še kaj prostih mest? in do kdaj se lahko še prijavimo? pa še, saj to ti ne bo potrebno iti vpisat v koper, ane?

oprosti ker sem te bombardirala z vprašanji...=)

majaa | Gost | odg. 21.08.2013 @10:12 Prijavi neprimeren komentar

Suzana Stopar a morda veš če je še kaj prostih mest? in do kdaj se lahko še prijavimo? pa še, saj to ti ne bo potrebno iti vpisat v koper, ane?

oprosti ker sem te bombardirala z vprašanji...=)

Suzana Stopar | Gost | odg. 21.08.2013 @10:21 Prijavi neprimeren komentar

hehe vredu je....

ne, tukaj ni nič omejenih mesto, če plačaš, vse uzamejo. Je pa res, da mi je gospod napisal, da so za vpis preko pošte dobili prepoved zaradi inšpekcije, tako da je možno samo osebno. Tako, da, če ti ni odveč vožnja:

Predlagam, da takoj pošlješ email na vpis@sts.si in napišeš, da se zanimaš za vpis 13/14 na izobraževanje odraslih in ti bodo takoj dali termin, kdaj pridi. No takoj, pač v roku par ur, meni so recimo v eni uri odgovorili. Brez problema

Blaženko | Gost | odg. 21.08.2013 @10:43 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, tudi jaz sem se na novo registriral, ker bi tudi jaz rabil status za 13/14.

@Suzana, mene samo zanima kaj si v mailu napisala, da so ti takoj odgovorili in ti dali termin, ker tudi jaz sem včeraj dopodne poslal mail na vpis@sts.si , pa mi še niso odgovorili. Ker če je res vpisnina samo 75eur (ponekod tudi do 250), bi bilo to zame res odlično, pa tudi vožnja do kopra ne bi biu noben problem, hvala za odg.

Suzana | Gost | odg. 21.08.2013 @11:08 Prijavi neprimeren komentar

ja, tudi sama sem prej plačevala take zneske, trenutno mi je pa težko toliko dati, 75€ je pa odlično.

Ja, jest sm tudi 2 poslala email, pa so mi šele u tretjič odgovorili. Kar še enkrat pošlji: sama sem tako napisala, kar kopiram:

(Pozdravljeni,

rada bi se vpisala v vam, na izobraževalni program kot frizer.

Zanima me, kako bi to lahko uredila in ali se lahko plačilo uredijo preko pošte in vsa dokumentacija?

hvala in lp,)

that's it
Blaženko | Gost | odg. 21.08.2013 @11:18 Prijavi neprimeren komentar

aha, okay hvala, men najbrž niso odgovorili, ker nisem opredelil 'poklica', za katerega se vpisujem, hvala...

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.