Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Suzana | Gost | odg. 21.08.2013 @11:20 Prijavi neprimeren komentar

mislm sj tud jz nisem, sm poslani email posredovala skupaj z pripisom, da se zanimam, za frizerja ali kakšnokoli durgo mesto.

Ampak oni so se kar dodelili, da bom jaz, punca postala inštalater strojnih inštalacij

Suzana | Gost | odg. 21.08.2013 @11:20 Prijavi neprimeren komentar

mislm sj tud jz nisem, sm poslani email posredovala skupaj z pripisom, da se zanimam, za frizerja ali kakšnokoli durgo mesto.

Ampak oni so se kar dodelili, da bom jaz, punca postala inštalater strojnih inštalacij

Blaženko | Gost | odg. 21.08.2013 @11:21 Prijavi neprimeren komentar

aja, še neki sm pozabu vprašat...a ti je mogoče tudi povedal, kdaj je zadnji rok za vpis, ali je to konec avgusta, konec septembra ali je možno še tudi v oktobru, sori za tok vprašanj, hvala za odgovor...

Suzana | Gost | odg. 21.08.2013 @11:38 Prijavi neprimeren komentar

o to pa nimam pojma, če želiš ti lahko po emailu posredujem njihovo sporočilo, da boš videl.

Glede na to, da se gre za statusa dijaka, in traja od 1.9.2013-31.8.2014, je pomoje samo do konca meseca to, nvem....

Suzana | Gost | odg. 21.08.2013 @11:55 Prijavi neprimeren komentar

o to pa nimam pojma, če želiš ti lahko po emailu posredujem njihovo sporočilo, da boš videl.

Glede na to, da se gre za statusa dijaka, in traja od 1.9.2013-31.8.2014, je pomoje samo do konca meseca to, nvem....

Blaženko | Gost | odg. 21.08.2013 @16:26 Prijavi neprimeren komentar

@Suzana, a si imela ti v tem šolskem letu (2012/13) slučajno status študentke?

gostja | Gost | odg. 21.08.2013 @18:36 Prijavi neprimeren komentar

A morda veste, je na stš kakšen obisk predavanj obvezen?

Anonez | Gost | odg. 21.08.2013 @21:02 Prijavi neprimeren komentar

Iščem malce po topicu, pa sem naletel le na starejše objave na katere se ne zanesem več. Torej vpisan sem na fakulteto ljubljanske univerze, pa me zanima če se lahko brez izpisa (potekel mi je absolventski staž, nameravam diplomirati) vpišem na samostojni visokošolski zavod?

Hvala

Suzana | Gost | odg. 22.08.2013 @07:58 Prijavi neprimeren komentar

imam pa status dijaka, sj je isto, sam da si moraš namest v septembru, v avgustu status rihtat.

Glede predavanj je pa tko, meni so napisali da: PREDAVANJ NI!!!

Legolas | Gost | odg. 22.08.2013 @09:29 Prijavi neprimeren komentar

Evo zdj pa akcija!! Geoss Litija.. pokličte in poj vm bodo že uni use povedal kaj in kako.. simpl zelo.. par mailov in "sestanek" v Litiji..Vpisu sm se v srednješolski program plačov pa 200€.. lahko se tudi na visokošolske programe vpišete..tm mislm da je cena 300€..

Legolas | Gost | odg. 22.08.2013 @09:32 Prijavi neprimeren komentar

Aja Maja.. prvič sm telefonsko zavrtu ene 7 dni nazaj..poj treba izpovnt elektronsko prijavnico in čez 2 dneva sm prejeu klic...včeraj pa šu po vpisne liste toj to.. v roku 1 tedna mate to pr seb

gaspermar | Gost | odg. 22.08.2013 @09:33 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo!

Mene pa zanima sledeče, če slučajno kdo ve
Imam status absolventa (oz študenta na visokošolskem programu-faks), status mi poteče konec Septembra (čez mesec dni), zanima pa me ali je možno, da se že sedaj (avgusta) vpišem na srednjo šolo (npr na poklicni tečaj ali izobraževanje odraslih) ali moram počakati, da mi poteče status študenta in se vpisati šele oktobra?
Kot sem bral na forumih, piše, da si lahko istočasno vpisan na visoko šolo in na izobraževanje odraslih, vendar ne moreš istočasno koristiti statusa, ne vem pa kako to velja v tem mojem omenjenem primeru.

Suzana | Gost | odg. 22.08.2013 @09:41 Prijavi neprimeren komentar

seveda se lahko vpišeš še vzporedno na kakšno srednjo šolo ali izobraževanje odraslih, vendar izbereš si samo 1 status, tistega katerega nameravaš plačati

Blaženko | Gost | odg. 22.08.2013 @09:49 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas...do kdaj je pa čas da se vpišeš na srednješolski program, ali se lahko tudi konec septembra vpišem?

Legolas | Gost | odg. 22.08.2013 @10:06 Prijavi neprimeren komentar

Blaženko... po telefonu so mi rekl da vpisujejo skozi celo leto tko da mislm da lahko,sam vseeno bi se js raj čimprej odloču za to an..

Blaženko | Gost | odg. 22.08.2013 @10:11 Prijavi neprimeren komentar

okay, hvala...sprašujem zato, ker imam status na faksu do 30.9.2013, pa ne vem, če imam lahko dva statusa naenkrat.

Blaženko | Gost | odg. 22.08.2013 @11:54 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas...še neki me zanima, ali kaj 'čudno gledajo', če poveš da bi se vpisal samo zarad statusa...

Suzana | Gost | odg. 22.08.2013 @11:56 Prijavi neprimeren komentar

jz na tvojem mestu nebi to nič govorila, rečeš da ja, boš študiral in to je to....sori če sm umes skočila

Legolas | Gost | odg. 22.08.2013 @11:59 Prijavi neprimeren komentar

pr men so poj itaq vidl kok sm str in so me prašal če mislm kj hodt sm reku če vm povem po pravici sm tukej sam zarad statusa... zastopjo =)

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.