Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Blaženko | Gost | odg. 22.08.2013 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

okay, zakon ...k pr men bo najbrž isto

aja, pa k si se vpisu na ta srednješolski program, si mogu najbrž povedat kero usmeritev bi se vpisu (ekonomski tehnik, strojni tehnik) ??

Nataly | Gost | odg. 22.08.2013 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

ali je mogoče kdo že raziskoval, kje bi imeli v Ljubljani najcenejši vpis?

Lp

Legolas | Gost | odg. 22.08.2013 @12:56 Prijavi neprimeren komentar

Jp,Blaženko.. poj tm pr elektronski prijavi daš kero smer bi izbrau..mislm da jih je ene 5 na razpolago tut če daš trgovec ni nobene panike.. gre se zgolj za podatke

Blaženko | Gost | odg. 22.08.2013 @14:28 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas...a te lahko samo še vprašam tam pri elektronski prijavnici, kaj si napisal pod DOKONČANA IZOBRAZBA in NEDOKONČANA IZOBRAZBA, hvala za odgovor...

Tina_1989 | Gost | odg. 22.08.2013 @15:33 Prijavi neprimeren komentar

Mene samo zanima ta STŠ pa ta rezervacija za upis na izobraževanje odraslih če gdo ve.. kaj pa če ne rezerviraš pa prideš kr dol takrat k so upisi..a gdo preverja če si res pisu mail oz razerviru pa da moreš kak mail povedat pa to???

Mikimiška | Gost | odg. 22.08.2013 @17:39 Prijavi neprimeren komentar

Za stš Koper piše, da je pogoj končana triletna šola. Se jaz kot gimnazijski maturant sploh lahko vpišem?

Mikimiška | Gost | odg. 22.08.2013 @17:39 Prijavi neprimeren komentar

Za stš Koper piše, da je pogoj končana triletna šola. Se jaz kot gimnazijski maturant sploh lahko vpišem?

jonjo | Gost | odg. 22.08.2013 @17:41 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz imam podoben problem kot ostali in sicer mi konec septembra poteče status. Sem pa za razliko od večine lani diplomiral in se vpisal na magisterij. Imam mogoče zaradi tega kaj manjše možnosti za vpis? Star sem pa 24 let.

Sem pa poslal že 2 maila na STŠ Koper, vendar zaenkrat še brez odgovora. Imajo pa sedaj na spletni strani za izobraževanje odraslih tole napisano:

Prosta mesta samo še za PTI-strojni tehnik in PTI- računalnikar. Pogoj za vpis je končana triletna poklicna šola ustrezne smeri.

Vpisujemo z namenom, da si pridobite izobrazbo!

Legolas | Gost | odg. 23.08.2013 @06:27 Prijavi neprimeren komentar

Blaženko.. pod dokončano napiši pač kero srednjo šolo si obiskoval oz si jo naredu.. js sm napisu ekonomski tehnik.. nedokončana pustu prazn an =)

t | Gost | odg. 23.08.2013 @07:48 Prijavi neprimeren komentar

@jonjo: zgleda ti tut vpis na magisterij ni pomagal, da bi bil pismen. Predlagam ponovni vpis v osnovno šolo.

Blaženko | Gost | odg. 23.08.2013 @09:49 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas...a je kul če napišem, da sem obiskoval in naredil gimnazijo in da sem gimnazijski maturant (sori k ti morim tok z vpršanji, nočem tm kaj narobe napisat, da bi meu potem probleme z vpisom)...

Legolas | Gost | odg. 23.08.2013 @10:56 Prijavi neprimeren komentar

Napiš,napiš.. kar si srce poželi spričevala boš mal pokazu pršu boš v Litijo plaču položnco za 200€ in vpisni listi so tvoji nubene pence sploh

Blaženko | Gost | odg. 23.08.2013 @11:05 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas...a spričevala od gimnazije ali OŠ?..da ne bom kaj slučajn doma pozabu

pa res hvala za vse odgovore

tod | Gost | odg. 23.08.2013 @11:18 Prijavi neprimeren komentar

Imam vprašanja in sicer, če na stš koper ni šolnin? Je dovolj samo začetni vpis za status? Ali te po določenem času izpišejo iz šole in ti vzamejo status?

hvala

sarc | Gost | odg. 23.08.2013 @12:10 Prijavi neprimeren komentar

Še mogoče ve kdo, če še vpisujejo v kopru? že včeraj sem ji poslala mail pa nič, pa tudi na telefon se ne javijo..

Legolas | Gost | odg. 23.08.2013 @12:34 Prijavi neprimeren komentar

Blaženko.. js sm jih skenirane že prek maila poslov,poj sm jih prnesu sam še ke da so vidl da je kao use tako kot mora biti srednje šole drgač.. najbol da pokličeš pa ti use povejo kaj in kako.. ni pene

JazM | Gost | odg. 23.08.2013 @12:36 Prijavi neprimeren komentar

Kolegici pa so takole z Litije odpisal ; Spoštovani,

Vpis samo zaradi statusa ni možen, lahko pa se vpišete v katerikoli program izobraževanja odraslih. V tem primeru plačate vpisnino in uredimo celoten vpisni postopek. Predavanja za udeležence odraslih niso obvezna, prav tako vas ne moremo terjati za stroške, če ne boste opravljali izpitov. Za termin pokličite telefonsko številko 031 759 355.
Prilagamo vam prijavnico. Če se boste odločili za vpis, jo izpolnite in skenirano pošljite nazaj. Priložite tudi vsa spričevala 1.,2.,3., in 4. letnika ter zaključno spričevalo, da vam lahko že vnaprej pripravimo dokumentacijo.

majaa | Gost | odg. 23.08.2013 @13:05 Prijavi neprimeren komentar

@sarc...ja jz sm na enakem. poslala sm ze 3 maile na sr. teh. koper in nobenega odgovora.

zmedena sem, jaz imam končano gimnazijsko izobrazbo, ali imam torej sploh možnost v kopru če piše:

VPIS ZA ŠOLSKO LETO 2013/14

Informacije in rezervacija vpisa preko e-maila:

vpis@sts.si

Prosta mesta samo še za PTI-strojni tehnik in PTI- računalnikar. Pogoj za vpis je končana triletna poklicna šola ustrezne smeri.

Vpisujemo z namenom, da si pridobite izobrazbo!

??????

najbolj čudn je to, da sploh ne odgovorijo. nekatere šole so mi odpisale, da za ta program sploh ne vedo če ga bodo imeli, drugi pa da naj spremljam njihovo spletno stran (????).

Tina_1989 | Gost | odg. 23.08.2013 @15:11 Prijavi neprimeren komentar

Na stš u kopru ne upisujejo več...tako so povedal meni

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.