VPIS ZA STATUS
Na stš u kopru ne upisujejo več...tako so povedal meni
Na stš u kopru ne upisujejo več...tako so povedal meni
se pravi da so v Litiji namignili da ti nič ne morejo če ne hodiš na predavanja izpite in plačaš samo 200evrov vpisnine?
Jaz sem jih danes klicala, 200e za vpis v srednjo šolo, 300e za višjo šolo. Verjetno je boljše višja šola, ker dobiš status študenta ali pridobiš iste pravice..bonov verjetno ne?
Že vnaprej hvala za odg!
Kaj so pa kej rekli glede tega da ne delas izpitov in da te celo leto ni? si jim omenila kej glede tega ker to me najbolj skrbi da mi potem po treh mesecih skenslajo status.
Glede tegale GEOSS Izobraževalnega Centra .. vpisnina na višjo šolo je torej 300 €. Kako pa je z šolnino? Kdaj dobiš potrdila o vpisu, ko plačaš vpisnino ali ko plačaš vpisnino in šolnino?
Hvala za odgovor.
Lp
Mene zanima, če s poklicnim tečajem lahko delam prek študentskega servisa imam pa 26 let. imam 3+2 pti šolo samo matura mi manka.
hvala LP
nusi10 mislim, da je najbolje kontaktirati kar študentski servis, sicer pa mislim, da lahko.
Imam pa še jas eno vprašanje in sicer, problem imam, ker bom letos po vsej verjetnosti pavziral 2 letnik elektro faxa. Zanima me če se je že kdo vpisoval za pridobitev statusa na izobraževanje. Ima morda kdo kakšne informacije iz prve roke (do kdaj se je možno vpisati, ali kaj koplicrajo če nisi prisoten etc...). Že v naprej se zahvaljijem za informacije.
*izobraževanje odraslih
*izobraževanje odraslih
Pozdravljeni.
Vpis za status je možen tudi v Gornji Radgoni (ljudska univerza). Plačaš 160 €, dobiš potrdila in to je to. Rabiš pa spričevalo iz zadnjega letnika srednje šole, spričevalo o opravljeni maturi in osebni dokument.
Tak da hitro pot pod noge,ker kolikor sem slišala bi naj vpisovali samo ta teden. (verjetno pa bodo tudi kasneje konec septembra vpisovali, vsaj lani je bilo tak) Vpišeš se pa lahko od ponedeljka do petka, od 8.00 - 12.00.
http://www.pomorska-sola.si/default.aspx
jst sm biu letos 2012/2013 prijavljen v izobraževalni program plovbni tehnik, plačau sm pa tm okol 200 €.
kompliciral niso pa nč.. Aja pa kr osebno pejt rajš na šolo..
pa mislm d je vpis možen celo leto (mike)
Najlepša ti hvala.
Matt, še tole. Prijavil si se na ''izobraževanje za odrasle'' izbral pa si program plovbeni tehnik. Ker roko na srce stran je res v k***u in se nič ne znajdem hehe. Še enkrat hvala za odgovor.
Živjo, zanima me ali je kakšna prijavnica/obrazec in za katero smer napišeš da se zanimaš, al kar prideš na šolo in rečeš da bi se vpisal?
hvala in lp
vprašanje se nanaša za gornjo radgono
@Tina .. V Gornji Radgoni moraš it osebno tja. Tam ti potem dajo en obrazec, ki ga izpolniš medtem ko čakaš da prideš na vrsto.
Aja pa še to... jaz sem se zdaj že drugo leto zapored za trgovca vpisala, sicer pa ti sami povejo kako in kaj,oz. na podlagi srednje šole te vpišejo ali v smer trgovec ali pa v smer ekonomski tehnik.
Anja upam da ti ni odveč odgovorit na še par vprašanj. Napisala si da rabiš spričevala o maturi in zadnjega letika. A pa morajo to bit overjene kopije spričeval al rabijo samo originale videt ker je danes običina zaprta