VPIS ZA STATUS
Živjo vsem
Imam vprašanje za tole Geoss Litija ful ne komplicirajo ampak je nisem čisto dobro zastopila če je cena pri vseh srednješolskih programih ista (200eu) ali se razlikuje.
In pa koliko je obvezno hodit na predavajne in tko..
@ Matjaž .. Rabiš samo originalne liste,oni pa potem tam naredijo samo kopijo teh spričeval.
A je kdo mel kakšne bleme z vpisom v lu sl bistrica ( samoizobraževanje odraslih) . da potem nea ki gnjavlo da še treba del šolnine plačat ipd?
Pozdravljeni,
pozna mogoče kdo kakšno visokošolsko strokovno šolo, kjer je vpis možen za status? To leto bom namreč star 26 let, in mi samo še to ostane za delo preko študenta.
Kakšne koli informacije so dobrodošle!
Pozdravljeni,
pozna mogoče kdo kakšno visokošolsko strokovno šolo, kjer je vpis možen za status? To leto bom namreč star 26 let, in mi samo še to ostane za delo preko študenta.
Kakšne koli informacije so dobrodošle!
Ti samo upiši neku višju školu. Ima mjesta za nas sve!
Anja a potem nič ne gnjavijo za kakršnakoli plačila šolnine. Imaš kaj informacij o tem?
Anja a to samo plačaš, kaj pa potem nič več ne gnjavijo s kako šolnino?
@Zvezdica,.. Ne čisto nič. Plačaš samo 160 € ko se vpišeš in nič drugega. Status pa imaš potem eno leto (status izrednega dijaka) in potem brez problema lahko delaš preko študentskega servisa in imaš pokrito tudi zavarovanje.
Anja pa to potem vejo da se vpišeš zarad statusa?
Seveda vejo. Jaz sem jim kar sama rekla da bi se zaradi statusa vpisala pa ni bilo nobenega problema. Lahko se pa dvakrat vpišeš,jaz sem se sedaj že drugič vpisala k njim.
Se opravičujem, da sem te kar zasula z vprašanji. A še morda veš, kako dolgo potekajo vpisi....ker izobraževanje odraslih imajo nekateri (kao vpisi skozi celo leto).
Se opravičujem, da sem te kar zasula z vprašanji. A še morda veš, kako dolgo potekajo vpisi....ker izobraževanje odraslih imajo nekateri (kao vpisi skozi celo leto).
Ni problema, vem da vsaka informacija pride prav.
Jaz sem bila v ponedeljek pri njih in sem se vpisala..in kolikor sem slišala je nekomu po telefonu rekla da bi naj vpisovali samo ta teden. Ampak lansko leto so vpisovali tudi konec septembra,tak da če je letos tudi tak pa nebi vedela.
Boljše da greš čim prej oz. ta teden, da nebi slučajno potem bilo že prepozno.
Anja hvala ti
Anja: ta vpis v Gornji Radgoni gotovo velja samo za status do 26.ga leta?
@foreigner... Joj to pa res nebi vedela. Najboljše če pokličeš tja na univerzo in se pozanimaš kako je s tem.
http://www.lu-gradgona.si/index.php/contact Probaj poklicat na eno številko pri vodji knjižnice ali pa v.d. direktorja. Nekje se ti bodo sigurno oglasili.
Živjo, zanima me ali se lahko v Litijo vpišeš tudi če si star 25 in boš kmalu 26, oz. če ti status tudi še po 26. rojstnem dnevu velja do konca šolskega leta in lahko normalno delaš preko študenta? Legolas, zdi se mi da si ti napisal da si star 25, pa si se vpisal v Litijo, tako da verjetno veš kaj več o tem... Si dobil potrdila za celo šolsko leto? Hvala za odgovor.