VPIS ZA STATUS
živjo, jaz bi se vpisala na VSŠ da dobim vseeno lahko koristim bone, ima kdo kakšen predlog kam bi se lahko vpisala in kolikšne so cene?
a kdo ve če u domžalah na tgovski vpisujejo pa kok je?
Folk Geoss Litija vm je fix an.. itaq tole bo pomoje naše zadnje leto ker druk let bo itaq nova reforma not tko da izkoristite an.. 200€ ali 300€ za moje pojme ni drago sploh.. status brez komplikacij
Legolas@ Se strinjam s tabo!!!!
Meni so pa v Litiji rekli da se za srednješolsko izobraževanje podpiše pogodbo in določi šolnino, ki jo potem plačuješ po mesečnih obrokih. Ve mogoče kdo, ki se je že vpisal, kaj več o tem?
lahk kdo pove kaj več, kako je z vpisom preko kake višje šole - mislim predvsem tist vpis, ko je en dan določen, ob uri, sicer je ful navala, pa se takrat vpišeš, a ni tisto kao cenejša opcija al kako ? ma kdo kaj več info kdaj bo to, kak link ? hvala!
lahk kdo pove kaj več, kako je z vpisom preko kake višje šole - mislim predvsem tist vpis, ko je en dan določen, ob uri, sicer je ful navala, pa se takrat vpišeš, a ni tisto kao cenejša opcija al kako ? ma kdo kaj več info kdaj bo to, kak link ? hvala!
Zivjo.. Tudi mene zanima kako je s višjimi šolami če ima kdo kak podatek.. Hvala
Za vse ostale pa: info-pomorska@guest.arnes.si
VPIS V IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH V OBLIKI SAMOIZOBRŽEVANJA POTEKA NA PODRUŽNICI V PORTOROŽU UL. POMORŠČAKOV 4 V SVETOVALNI SLUŽBI 1. NADSTROPJE
1) VPISNINA ZNAŠA 200 EVROV , NA ŠOLI VAM DAMO POLOŽNICO, KI JO LAHKO PORAVNATE NA BANKI OZIROMA POŠTI
2) ZA VPIS JE POTREBNO ZAKLJUČNO SPRIČEVALO OSNOVNE ŠOLE IN V KOLIKOR STE OBISOVALI ŽE KAKO SREDNJO ŠOLO SPRIČEVALO 1. LETNIKA SREDNJE ŠOLE.
3) SVETOVALNA SLUŽBA JE DO KONEC AVGUSTA ODPRTA VSAK DAN OD 08.00 DO 13.00 , RAZEN OB SREDAH
4) VPIS PO POŠTI NI MOŽEN, RAZEN ČE STE BILI ŽE KDAJ PREJ VPISANI NA NAŠI ŠOLI
5) OB VPISU PREJMETE PO 2 POTRDILI ZA VEČJE ŠTEVILO POTRDIL JE TREBA OPRAVLAJTI ALI SE PRIJAVITI VSAJ NA EN IZPIT , CENA ZA USTNE IZPITE JE 35 EVROV ZA USTNE IN PISNE 45 EVROV
6) VPISUJEMO V SMERI: PLOVBNI TEHNIK IN ELEKTROTEHNIK
7) ZA IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH NIMAMO PREDVIDENIH OBLIK PREDAVANJ, ZA IZPITE SE KANDIDAT SAM DOGOVARJA S PROFESORJI TI MU TUDI POSREDUJEJO SNOV.
8) PROGRAM IZOBRAŽEVANJA PRIPRAVI SVETOVALNA SLUŽBA
Pa še to vpisan sem bil že to leto 2012/13
Nobenih komplikacij...prides placas gres
A samo 2 potrdili si dobil?
@Legolas: sem poklical v Litijo in so mi rekli da samo zaradi statusa ne vpisujejo.
@Jelly
Tudi jaz sem poklical v Litijo in samo za status ne vpisujejo.
A v IC geoss Litija dobiš potrdila o vpisu? Hvala za odgovor
jih dobiš. vsaj tako so mi rekli
evo sem ravnokar klical cdi univerzum kjer so mi rekli da naj prinesem seboj vsa spričevala iz gimnazije, davčno in emšo in se lahko vpišem.
Kakšna je pa cena?
aleks a samo 2 potrdili si dobil? Spričevala morajo biti overjena seveda?
Tako dobiš le dve potrdili.
Kam pa si se vpisal Jelly? Na kateri program?