Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Jelly | Gost | odg. 02.09.2013 @18:44 Prijavi neprimeren komentar

se še nisem. verjetno se bom šel šele naslednji teden (imam še nekaj izpitov in upanje umre zadnje  

kr_en | Gost | odg. 02.09.2013 @20:04 Prijavi neprimeren komentar

Ja, tako kot pri meni xD, ampak me pa vseeno zanima, če tudi ne komplicirajo s tem, da pač želiš samo status? Sem lahko direkten?

Pupapapa | Gost | odg. 02.09.2013 @21:01 Prijavi neprimeren komentar

Aleks zanima me koliko stane vpisnina za to izobraževanje odraslih v Portorožu? 

Jelly | Gost | odg. 02.09.2013 @22:55 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem kar direktno povedo da bom mogo pavzirat in da rabim za status.

nusi10 | Gost | odg. 03.09.2013 @00:51 Prijavi neprimeren komentar

kako je kaj s poklicnim tecajem. vpisal sem se na SŠGT izpolnil obrazec in poslal. piše da imajo 34 mest me zanima a je to dosti a malo za ta poklicni tecaj,.. pa berem, da s tem tecajem dobiš status dijaka(redni) to pomeni da lahko delam tudi če imam treunutno 26 let...lp

gost | Gost | odg. 03.09.2013 @10:28 Prijavi neprimeren komentar

Jst sm klicala na cdi univerzum v šiški so rekl, da lahko prineseš vsa spričevala vpisnina in prvi obrok pa staneta 274eur. A kdo ve kaj to pomen, a pol morš tut vse ostale obroke plačat al kako?

tanjaa | Gost | odg. 03.09.2013 @21:17 Prijavi neprimeren komentar

živjo. A bi mi lahko prosim kdo povedu kako se pride peš do šole geoss v litiji od železniše postaje..na google zemljevidu se res ne znajdem (

Kaya | Gost | odg. 04.09.2013 @09:36 Prijavi neprimeren komentar

Zivjo, imela bi eno vprasanje. status studenta mi potece konec septembra in me zanima ali mogoce kdo ve ce se je sploh mozno vpisat na izobrazevanje odraslih samo zaradi statusa kjub temu, da mi status studenta se velja? (ce bi se npr. vpisala 10.9., status studenta na fakulteti pa mi velja se 20 dni, torej bi teh 20 dni imela 2 statusa?!) ali moram pocakati do konca tega meseca da mi status na fakulteti potece in se sele nato lahko nekam vpisem zaradi statusa?

vprasala sem ze nekaj ljudi ampak mi vsak drugace pove, zato upam da kdo od vas bolj tocno ve kako je s tem

LP

tajvan | Gost | odg. 04.09.2013 @10:35 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Mislim da je tako, da nima veze če imaš dva statusa, ker tvoja fakulteta ne bo vedela, da si vpisana še kam drugam. za zavarovanje in te stvari pa sam prineseš potrdilo in bodo oni naredili kot da velja od 1.10. Jaz nisem imela nobenih problemov glede tega.

Tina | Registriran uporabnik | odg. 04.09.2013 @10:45 Prijavi neprimeren komentar
Lahko se vpišeš, ta dva statusa se ne izključujeta. Ne bi se pa recimo mogla vpisati na dve fakulteti hkrati (razen vzporedno) Višje šole in izobraževanje odraslih (torej sr. šole) so pa drug sistem.
frutek | Gost | odg. 04.09.2013 @11:17 Prijavi neprimeren komentar

kaj zdaj za vpis na višje šole v sept. roku je vrjetno čista loterija, da ti uspe se prijaviti? zanima me pa nekaj glede statusa in pokojnine, če ima kdo izkušnje...status študenta mi poteče 31.9. rad bi se pa vpisal nekam in pridobil status dijaka. dijaki pa morajo oddati na zpiz potrdilo do 10.9.

kako oni zdaj to gledajo? a lahko oddam potrdilo o vpisu tudi po tem datumu saj mi status štud. traja do konca meseca ali moram upoštevati rok?

lp

Teja | Gost | odg. 04.09.2013 @11:27 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo...vem da je že prežvečeno, pa vseeno, ali kdo ve, kam se je sploh še možno vpisati za status, preklicala sem že večino tu omenjenih šol, pa so povsod zavrnili, ponekod se tudi ne javljajo...ali je za pridobitev statusa izrednega dijaka letos že prepozno, lani smo se lahko vpisovali še konec septembra...hvala, lp

Tinkaaa | Gost | odg. 04.09.2013 @12:20 Prijavi neprimeren komentar

gost@ Jaz sem bila danes v Litiji, povedala, da rabim samo status, plačala položnico 200€, podpisala pogodbo in to je bilo to. Ti jim moraš povedat, da si zaradi statusa in potem ne rabiš plačevati šolnine

Tinkaaa | Gost | odg. 04.09.2013 @12:33 Prijavi neprimeren komentar

frutek@ Če imaš status študenta, moraš poslati potrdilo o vpisu do konc oktobra. Do 10.9. morajo poslati redni dijaki...vem iz lastnih izkušenj. Če pa zamudiš rok in pošleš kasneje, pa dobiš pokojnino za nazaj...ni panike...vse se da zmenit

Jimmy | Gost | odg. 04.09.2013 @13:12 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo. Na IC GEOSS Litija se ob plačilu vpisnine (200,00&euro in podpisu pogodbe zavežeš k plačevanju šolnine. Ta znaša cca. 1.600,00€ za celoten letnik, plačuješ pa po mesečnih obrokih preko položnic, ki ti jih pošiljajo na dom.

Tako je bilo razloženo meni. V kolikor se motim se opravičujem.

Lp

Tinkaaa | Gost | odg. 04.09.2013 @14:04 Prijavi neprimeren komentar

Meni je pa rekla gospa, da če bi slučajno želela narediti kakšen izpit, ga plačam isti dan ko ga imam, drugače pa ne rabim nič plačevati (razen 200€, ki sem jih plačala ob vpisu)...lahko, da ne govorijo radi po telefonu...jaz 100% garantiram, da je tako, saj sem bila 4 ure nazaj tam pri njih...lahko pa da ne vpisujejo več samo za status...tega pa nevem

jimmy@ kam pa si se želel/a vpisati? Kateri program??

maja | Gost | odg. 04.09.2013 @20:51 Prijavi neprimeren komentar

@robert govorila sem o cdi univerzum v šiški. ni šola temveč neke vrste ''organizacija'', ki organizira izobraževnje odraslih. prjave sprejemajo čez celo leto. =)

31 | Gost | odg. 04.09.2013 @22:03 Prijavi neprimeren komentar

Tinkaaa, a ti si se vpisala v srednješolski program ali višješolski? In a je kdo tu ki se je v Litijo vpisal v višješolski program, ko naj bi bilo za plačati 300€ in kako potem velja za naprej, kdaj se moraš izpisati da ti ni treba poravnati naslednjih obrokov šolnine?

Tinkaaa | Gost | odg. 04.09.2013 @22:58 Prijavi neprimeren komentar

31@ jaz sem se vpisala v srednješolski program, tako da ti ne morem kaj dosti pomagat pri višješolskem...pokliči in vpraši=)

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.