Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
31 | Gost | odg. 05.09.2013 @12:08 Prijavi neprimeren komentar

Ja tu vsi pravijo, da ko so klicali, so jim rekli da ne vpisujejo zaradi statusa, zato me zanima če je kdo dejansko bil tam in da se mu je uspelo v višješolski program vpisati brez problemov...

BMW92 | Gost | odg. 05.09.2013 @14:27 Prijavi neprimeren komentar

Na trgovski v LJ vpisujejo samo za status, cena 206€. Informacije o vpisu so vsak torek in četrtek ob 8 v učilnici 001 (tako piše na spletni strani http://www.sts-ljubljana.si/si/izobrazevanje-odraslih/316). Na tem sestanku dobiš položnico in liste za vpis, vpis pa je potem naslednji dan kjer se izpolni vse zadeve in dobi potrdila o vpisu.

Na trgovski v LJ vpisujejo samo za status, cena 206€. Informacije o vpisu so vsak torek in četrtek ob 8 v učilnici 001 (tako piše na spletni strani http://www.sts-ljubljana.si/si/izobrazevanje-odraslih/316). Na tem sestanku dobiš položnico in liste za vpis, vpis pa je potem naslednji dan kjer se izpolni vse zadeve in dobi potrdila o vpisu.

Tomaž | Gost | odg. 05.09.2013 @17:39 Prijavi neprimeren komentar

V litiji vpisujejo za status. Sem bil tam danes. 200€ in moraš se zavezat da nardiš en izpit da nimajo oni problemov. Dobiš koj 5 potrdil plus tega so zelo prijazni

31 | Gost | odg. 05.09.2013 @17:56 Prijavi neprimeren komentar

Razumem da vpisujejo za status - za status dijaka, mene pa zanima če se je kdo vpisal na vsš program, kjer dobiš status (izrednega) študenta in stane 300€.

Tomaž | Gost | odg. 05.09.2013 @18:08 Prijavi neprimeren komentar

Sej je isto kot za dijaka. Če maš vpis na voljo te za 300€ vpišejo. Pol pa plačaš izpite 5 dni preden jih polagaš. Če jih ne polagaš jih pač ne plačaš simpl k pasulj

31 | Gost | odg. 05.09.2013 @19:03 Prijavi neprimeren komentar

Ja, razumem, ampak se malo bojim da ni kaj drugače pri višješolskem vpisu kot pri srednješolskem. Ker za izredno študiranje je ponavadi recimo 5 obrokov po 300€ za plačat, ob vpisu poravnaš samo prvi obrok in potem so neke "fore" ko se moraš čez 1 mesec ali 2 izpisat, preden ti pošljejo novo položnico... Pa upam da niso taki da bi te kaj zaj***... Zato sem računala na to, da bo kdo ki se je pri njih na ta način vpisal povedal če se je vse dalo zmenit...

Marta | Gost | odg. 06.09.2013 @18:04 Prijavi neprimeren komentar

Res je, ne vpisujejo samo zaradi statusa v vsš program. LP

Legolas | Gost | odg. 08.09.2013 @08:54 Prijavi neprimeren komentar

Najlaži je poklicat pa tkole po ovinkih mal prašat.. js sm kokr sm že reku poklicu in se "zgolj" zanimov za vpis v enega izmed srednješolskih programov.. drugi pač naredte obratno in se za vsš programe "zanimajte".. poj bo itaq vsem isto naročeno.. izpolnite elektronsko prijavo srednješolski ali vsš program.. in potem pričakujte klic.. js sm jim tm direkt povedu da se vpisujem zaradi statusa ni blo nubenih problemov.. mogoče zaradi tega k sm delovov tko iskreno  še nuben od tistih k jih poznam pa so se dol vpisal ni meu problemov..

zonko | Gost | odg. 09.09.2013 @12:25 Prijavi neprimeren komentar

Zanima me ali je možen vpis na izobraževanje odraslih(srednja šola), pa čeprav sem diplomiral pred dvema mescema?

In ali bom imel normalno status in vse bonitete dijaka?

Hvala za odgovor

Sanjica | Gost | odg. 09.09.2013 @15:21 Prijavi neprimeren komentar

Čao Legolas vidim da si mi ti ekspert na tem področju pa mam še jaz vprašanje za tebe

Danes sem klicala na Geoss da se zanimam za smer ekonomski tehnik. Mi je rekla da ji je čudno. ker sem z Maribora in je daleč, ampak sma se pol zmenili nekak. Je rekla vpisnina 200e pol pa vsak mesec okoli 100e obroka za šolnino. Kak je s tem? Ti ne boš plačeval šolnine al kak? So pol kake sankcije ali ti lahko vzamejo status?

Upam da niso glupa vprašanje, ipak sem blond

Hvalal ti čaoo

cyro | Gost | odg. 09.09.2013 @15:47 Prijavi neprimeren komentar

Vpišeš se na eno javno šolo višjo šolo, ki ne zahteva posebnih cepljenj, uniform, repizkusov nadarjenosti. In poanta je, da si hiter.

NeGlihNovinec | Gost | odg. 09.09.2013 @16:21 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo vsem.

Mene pa zanima nekaj.

Sem se vpisal preko internetne e-prijave na neko višjo šolo. Res sm bil hiter kako minutko se mi zdi.

Ko pa sem zaključil prijavo me je presenetilo naslednje:

"Prijava ni uspela!

Prosta mesta v izbranem programu in na izbrani višji strokovni šoli so že zasedena. Šifra transakcije je: XXXX-XX-XXXXX-XXX"

Ok razumem, samo zakaj "šifra transakcije" ? če nisem bil prijavljen?

NeGlihNovinec | Gost | odg. 09.09.2013 @16:25 Prijavi neprimeren komentar

Namesto XXX... so bile številke seveda. Ki jih pa nebom delil z javnostjo tukaj brez zamere.

NeGlihNovinec | Gost | odg. 09.09.2013 @16:25 Prijavi neprimeren komentar

Namesto XXX... so bile številke seveda. Ki jih pa nebom delil z javnostjo tukaj brez zamere.

MordorX | Gost | odg. 09.09.2013 @16:28 Prijavi neprimeren komentar

@Tomaž: Katera je ta šola v Litiji, ki vpisuje za status dijaka, ki si jo omenjal? 

MordorX | Gost | odg. 09.09.2013 @16:28 Prijavi neprimeren komentar

@Tomaž: Katera je ta šola v Litiji, ki vpisuje za status dijaka, ki si jo omenjal? 

Matej | Gost | odg. 09.09.2013 @16:28 Prijavi neprimeren komentar

Isti je meni naredilo. Rabil sem minuto za izpolnit vse. Očitno preveč.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.