Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
NeGlihNovinec | Gost | odg. 09.09.2013 @16:32 Prijavi neprimeren komentar

@Matej

Ja nevem kako to 1 minutka pa zgleda nismo prišli skozi!?

Kaj šifra transakcije je pa za vsak primer, če se kdo izpiše od unih, ki jim je uspelo in si potem ti na vrsti recimo, al zakaj?

Marjetica | Gost | odg. 09.09.2013 @16:33 Prijavi neprimeren komentar

Meni isto, tk sem hitela, pa sem bla prepozna

Kam se boste zdej vpisali? Jaz gledam srednje šole, pa je veliko že zasedenega..

maša | Gost | odg. 09.09.2013 @16:34 Prijavi neprimeren komentar

pojma nimam zakaj šifra... js sm bla še tok presenečena, da je nism prepisala in potem po nesreči zaprla okno...tko da podn od podna :/

ANC | Gost | odg. 09.09.2013 @16:39 Prijavi neprimeren komentar

tudi meni ni uspelo priti notr... + še šestim ostalim, ki so se vpisovali...pa naj povem da so bili že izkušeni, ker so se vpisovali že prejšnja leta...

ne razumem.... zanima me, če je tu kdo, ki mu je uspelo priti noter?? jaz sem izpolnila sigurno vse v 1 min

Marjetica | Gost | odg. 09.09.2013 @16:45 Prijavi neprimeren komentar

Mene tudi zanima komu je to uspelo. Jaz sem izpolnila sigurno prej kot v 1 minuti, emšo sem samo copy-paste pa izbrala sem program ki je imel veliko prostih mest. Nič..gremo iskat naprej kako možnost za status.

NeGlihNovinec | Gost | odg. 09.09.2013 @16:46 Prijavi neprimeren komentar

Joj presneto :/

Ja nevem kaj zdaj? Meni Srednja šola ne pride več v poštev...sm presegel magično mejo "26"

Kaj kdo od vas mogoče ve, kje bi se še lahko vpisal za status? Lepo prosim, če kdo ve naj pove informacijo

Sam more biti nekako višješolska izobraževalna ustanova, UNI in VSŠ ne prideta v poštev, ker sem že bil vpisan in sem brez statusa sicer 3 izpite pred diplomo fakulteti, kar pa nebom opravil še vsaj pol leta.

Že vnaprej se zahvaljujem za vsak odgovor.

Matej | Gost | odg. 09.09.2013 @16:54 Prijavi neprimeren komentar

Kako je z vpisovanjem na višješolski izredni študij ? Plačaš prvi obrok ob vpisu, pridobiš potrdila, nato se spišeš. Ali se kje tukaj zadeva zakomplicira?

Nemoremverjet | Gost | odg. 09.09.2013 @17:20 Prijavi neprimeren komentar

Kako pa se je še možno vpisat v srednjo šolo? A niso ti roki že mimo? Ali to mislite kot izobraževanje za odrasle?

Nemoremverjet | Gost | odg. 09.09.2013 @17:21 Prijavi neprimeren komentar

Kako pa se je še možno vpisat v srednjo šolo? A niso ti roki že mimo? Ali to mislite kot izobraževanje za odrasle?

sedcft | Gost | odg. 09.09.2013 @17:50 Prijavi neprimeren komentar

Meni je uspelo. Res res hitro je treba tipkati...in pa, seveda, imeti kanček sreče! Res pa je, da sem emšo in vse podatke vedela na pamet in samo tipkala... no samo toliko, da veste, da se da, brez računalničarjev (kot krožijo govorice)

sedcft | Gost | odg. 09.09.2013 @17:51 Prijavi neprimeren komentar

Meni je uspelo. Res res hitro je treba tipkati...in pa, seveda, imeti kanček sreče! Res pa je, da sem emšo in vse podatke vedela na pamet in samo tipkala... no samo toliko, da veste, da se da, brez računalničarjev (kot krožijo govorice)

Vasillje | Gost | odg. 09.09.2013 @17:52 Prijavi neprimeren komentar

Ali STS Koper še vpisuje na izobraževanje odraslih, ker ne dobim  odgovora na mail?

Nemoremverjet | Gost | odg. 09.09.2013 @18:16 Prijavi neprimeren komentar

Kako je pa s trgovsko v Lj? A nič ne komplicirajo? Dobiš potrdila o vpisu?

Nemoremverjet | Gost | odg. 09.09.2013 @18:16 Prijavi neprimeren komentar

Kako je pa s trgovsko v Lj? A nič ne komplicirajo? Dobiš potrdila o vpisu?

ruži | Gost | odg. 09.09.2013 @21:48 Prijavi neprimeren komentar

Js sm se lani septembra vpisala na STŠ Koper. Kako je letos pa ne vem.

danes ob 16.h se pa tud men ni uspelo vpisat, tako da sedaj iščem druge možnosti. na trgovski v Lj se menda da vpisat, vpisnina pa znaša 206€

Peyton | Gost | odg. 09.09.2013 @23:11 Prijavi neprimeren komentar

STS Ljubljana, nobenega kompliciranja.

Plačaš 206€, greš na vpis ki traja vsega skupaj 5 ur, dobiš potrdila o šolanju in stvar je urejena.

Kdor je vpisan že drugič in ve, da bo naslednje leto iskal isto vpis za status je pogoj, da opravi vsaj en izpit in se lahko v šol. letu 2014/15 vpiše ponovno.

Vpis: četrtek, ob 10.00 učilnica 001 (Klet)

Sanck | Gost | odg. 09.09.2013 @23:14 Prijavi neprimeren komentar

Za srednjo trgovsko v Ljubljani ne pozabite na zaključno spričevalo OŠ, osebno izkaznico in davčno (original in kopija)!

Vpis pa res traja, ker folka ni malo!

grizli | Gost | odg. 09.09.2013 @23:21 Prijavi neprimeren komentar

Ali ima kdo kakšno informacijo, na katero VIŠJO šoli, se lahko izredno vpišeš le zaradi pridobitve statusa - torej da plačaš le začetni strošek za vpisnino, celotne šolnine pa ne?

Hvala..

Biba | Gost | odg. 09.09.2013 @23:37 Prijavi neprimeren komentar

a na tej trgovski dobiš status izredni dijak? Jst rabm status študenta, k sm že stara 26...mogoče kdo še kej pozna razn te Litije?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.