Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
zvezdica | Gost | odg. 10.09.2013 @18:12 Prijavi neprimeren komentar

A je kdo bil že 2X zapored vpisan na Ljudski univerzi v SB?

Peyton | Gost | odg. 10.09.2013 @21:43 Prijavi neprimeren komentar

V srednji trgovski LJ ni nobene vezave na šolninom zato ne skrbet... samo vpisnina se plača in je to, to... 

Vpis pa traja cca. 2 uri ker se vpisuje po 30 folka naenkrat

Octopussy | Gost | odg. 10.09.2013 @22:10 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

vsi, ki smo "ostali" brez statusa (a upam da ne za dolgo in nam uspe ). Kako je kaj s Koprom, na spletni strani piše, da bodo informacije o vpisih možne šele po 20.septembru, tako da očitno je še možnost za vpis. Sama šola pa slovi po tem, da se tja vpisujejo samo za status Sama nebi rada pačevala nekih bajnih vsot šolnin, ker na žalost nimam s kom plačevati :P

Octopussy | Gost | odg. 10.09.2013 @22:10 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

vsi, ki smo "ostali" brez statusa (a upam da ne za dolgo in nam uspe ). Kako je kaj s Koprom, na spletni strani piše, da bodo informacije o vpisih možne šele po 20.septembru, tako da očitno je še možnost za vpis. Sama šola pa slovi po tem, da se tja vpisujejo samo za status Sama nebi rada pačevala nekih bajnih vsot šolnin, ker na žalost nimam s kom plačevati :P

Octopussy | Gost | odg. 10.09.2013 @22:11 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

Octopussy | Gost | odg. 10.09.2013 @22:22 Prijavi neprimeren komentar

@Peyton, ali si za vpis na trgovsko v lj prej poklical in se o tem pozanimal, ali si šel kar tja ko imajo uradne ure s potrebno dokumentacijo?

blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @00:28 Prijavi neprimeren komentar

odgovor preko maila za trgovsko v lj.

Spoštovani,

lahko se oglasite na sestanek za kandidate za vpis, ki bo v četrtek ob 10.00 v učilnici 001.

Lep pozdrav,

Kaj rabiš pa pozvej na forumu je napisano,za davčno original in kopijo vem,pa osnovnošolsko potrdilo o zaključu,

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @06:42 Prijavi neprimeren komentar

Js sm samo plačov 200€ in toj to.. na potrdilu pa mam napisan predšolska vzgoja-izobraževnaje odraslih mal mi je čudn da nekaterim tko komplicirajo :/ pomorska portorož tut vpisuje za 200€ kokr vem..

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @07:55 Prijavi neprimeren komentar

Sanja  pr men ni blo nč govora o plačevanju šolnine tko da upam da bo res tko kokr smo se zmenil :P da nau poj kšn šok v oktobru :P drgač pa sm slišu že zgodbice da eni niso plačeval šolnine in so jih čez par mescov vn vrgl ampak so še vseeno delal prek študenta pomoje se jim itaq ne da gledat v evidence,al kako majo sploh to narjen itaq pa 3/4 šol sam bluzi da te vn vržejo če kao ne hodiš al karkol na koncu pa itaq ni nč.. zj za plačevanje ne vem an :/ upam da ste si zrihtal oz da smo si mal pomagal =)

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @09:36 Prijavi neprimeren komentar

@octopussy v koper sem jaz klicala in mi je prav osorno odgovorila da pise CE sploh bodo informacije o vpisu, kao ni nujno da sploh bodo (ceprav ne pise ali pa sem jaz slepa haha) niso ziher ali bodo sploh se razpisali mesta za vpis, pa sem rekla ce se to se vedno vse preko interneta ureja pa mi je spet osorno rekla da ne ve se kako bodo letos naredili tako da ocitno jim je jasno da vsi hocejo samo status in letos niso nekaj prevec zainteresirani za prijaznost ce nekdo klice in se hoce malo pozanimat

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @10:39 Prijavi neprimeren komentar

Ok, zdej mi je vsa jasno pa nič. tud meni se v minuti ni uspelo vpisat na vsš, zdato zdej gledam srednje šole. A na trgovski, pa v Litiji že vpisujejo, al od kdaj naprej so vpisi? Oz a lahko en napiše vse srednje šole, kjer je vpis še možen? Na trgovski je torej vpis jutri??? Rabiš prinest amm, spriševalo iz oš, davčno, še kej? Sej sploh več ne vem.

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @10:47 Prijavi neprimeren komentar

@Maja

Ja meni je tudi zelo grdo odgovorila, pač neprijazna ženska kej čmo. Men je rekla na podobn način, da je trenutno use zasedeno in če bo še kaj prostega bo po 20. sept, sam itak je vrjetno treba hodit kej dol, da te ne izbrišejo in si ob status

@Legolas

Kaj pa šolnina? A si jo plačau kaj, ker mene me to najbolj skrbi, da mi pošljejo položnico z neko "zabavno" številko In še nekaj...a si reku da rabiš sam za status?

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @10:50 Prijavi neprimeren komentar

@ Legolas: torej ti si šel tja, si dobil položnico, si jo šel plačat, si prišel nazaj s potrdilom in vsemi spričevali in si se potem vpisal? Plačal si 206€ in to je to? Si povedal da se ti gre za status?

Marjetica | Gost | odg. 11.09.2013 @11:03 Prijavi neprimeren komentar

Sem hotla klicat zdej na pomorsko v Portorožu, pa danes ne delajo. Se je kdo te dni vpisoval na to pomorsko? Se lahko gre kr tja dopoldne pa se vpiše? Jaz grem jutri dol pa res upam da že dobim ta status :/

rožica | Gost | odg. 11.09.2013 @11:04 Prijavi neprimeren komentar

a se je komu uspelo vpisat na kakšno višjo šolo (za status izrednega študenta) in je lahko plačal le vpisnino?

prosim za kakršnokoli informacijo..

Jazz | Gost | odg. 11.09.2013 @11:12 Prijavi neprimeren komentar

Zakljucno spricevalo osnovne sole.. Kaj je tle misljeno, vsa spricevala od vseh razredov al samo od zadnjega leta?

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @11:13 Prijavi neprimeren komentar

Poklicu sm,nato mi je rekla naj izpolnim elektronsko prijavnico in že čez 2 dneva sm dobu klic v pogovoru sm ji reku direkt tkole: če vam povem po resnici se vpisujem samo zaradi statusa pa sva se oba nasmehlna.. v sredo sm meu poj sestanek v Litiji medtem sm pa še vsa spričevala skenirana iz srednje šolo poslov po mailu..dol mi je dala položnco v znesku 200€, povedala kje je pošta nazaj sm prnesu odrezek..medtem je ona že vse pripravla..par podpisov pa vprašala me je kok potrdil rabm..toj blo to hvala lepa in čuske

zguba | Gost | odg. 11.09.2013 @11:19 Prijavi neprimeren komentar

Torej če grem ju3 na vpis na trgovsko v Lj potrebujem?

-emšo (original in kopijo)?

-zaključno spričevalo iz OŠ... in to je to?

Hvala!!!

zguba | Gost | odg. 11.09.2013 @11:19 Prijavi neprimeren komentar

Torej če grem ju3 na vpis na trgovsko v Lj potrebujem?

-emšo (original in kopijo)?

-zaključno spričevalo iz OŠ... in to je to?

Hvala!!!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.