Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
ruži | Gost | odg. 11.09.2013 @11:34 Prijavi neprimeren komentar

Verjetno je to mišljeno original, ki ga dobiš iz ministrstva za finance oz. davčnega urada. js mam tak mali listek (tolk velik, kot so vse kartice).

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @11:41 Prijavi neprimeren komentar

Legolas, hvala. Prijavu si se pa verjetno preko tiste prijavnice in potem čakal d te pokličejo??? Najbolš d tud jz to naredim. Bližje mi je Litija, pa še manj gužve bo verjetno Hvaaaaaaaala Bova sušolca :P

madju | Gost | odg. 11.09.2013 @11:42 Prijavi neprimeren komentar

Očitno vas je kr nekaj takih,ki se vpisujete samo za status. Kaj pa tisti,ki bi dejansko radi študirali in zarad takih zgubimo mesto

blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @11:43 Prijavi neprimeren komentar

meni so odgovorili,da je isti urnik kot piše za avgust torej od 8.do 13hv svetovalni službi razen srede in bom šel se jutri vpisat,ker ne mislim čakati,da se mi vse zasede in potem bom plačal to svojo neodločnost.Kot sem priložil info.od zdravstvenega zavarovanja,bodo šole višje visoke in srednje in izobraževanje odraslih poslale na zdravstveno zavarovalnoco,potrdilo o šolanju,da se bodo rešili tistih papirjev,tako je bilo v medijih in na njihovi int. strani.Torej mi bo dovolj 2 potrdila za pavziranje in delo preko študenta.Lahko se tudipotrdila lasersko skenira,,ni razlike.Saj izredni dijaki nimajo možnosti bonov kot vem,pa tudi ostale pravice so okrnjene,torej kaj potrebujem toliko potrdil o šolanju.Treba se je zmigat in sprejeti neko odločitev ,,težko je kaj čmo..

blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @11:44 Prijavi neprimeren komentar

Pozabil sem napisati,da grem na pomorsko v portorož in nekaj strani nazaj sem prilepil postopek tega vpisa.

Helo | Gost | odg. 11.09.2013 @11:52 Prijavi neprimeren komentar

Blaž kaj si mislil s tem da so pravice izr.dijakov okrnjene? Delamo prek studenta lahkoncist normalno ane?

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @11:53 Prijavi neprimeren komentar

@madju: amm tisti ki bi res želel študirat se a)vpišete na fax v prvem roku, prav tako na visoko šolo, nekdo ki pa je že vpisan na fax in ma že narejeno srednjo šolo, pa se potem spet vpiše na srednjo pa ne vem kaj bo lih mel od tega... Ampak dobr. Vedno maš na voljo prvi rok... Mi k pa pavziramo pa se nam gre za status pa to kot vidiš počnemo v zadnjih minutah ko nam že voda teče v grlo...

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @11:57 Prijavi neprimeren komentar

Neja poklič prej za vsak slučaj an pa poj ti ona reče za elektronsko prijavnico da bo izpadlo kot da se zares zanimaš :P komej čakam..bomo šprical skp hehe :P

mihael92 | Gost | odg. 11.09.2013 @12:10 Prijavi neprimeren komentar

Kok je pa cena vpisa v Litiji??

Če se gre za "status" je sam vpisnina al so še kake mesečne šolnine??

Hvala

zvezdica92 | Gost | odg. 11.09.2013 @12:12 Prijavi neprimeren komentar

ali je v Litiji 100% brez šolnine in se plača samo vpisnina?

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @12:28 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas: če se bova sploh kdaj srečala

Sem že 2x klicala pa je zasedeno? :/ Upam d ne bom prepozna. Najbolš d kr izpolnem prijavnico in se vpišem. Pa potem upam d ne bo nč več k 200e za plačat

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @12:38 Prijavi neprimeren komentar

hehe "šola" me nau vidla,mjbi se pa kje zuni kdaj narajmamo :P sj sploh ne vem kje majo drgač tole tisti k ste bli tm oz še boste, bote vidl kakšna drvarnca je to prostor 4x4 m

Legolas | Gost | odg. 11.09.2013 @12:38 Prijavi neprimeren komentar

hehe "šola" me nau vidla,mjbi se pa kje zuni kdaj narajmamo :P sj sploh ne vem kje majo drgač tole tisti k ste bli tm oz še boste, bote vidl kakšna drvarnca je to prostor 4x4 m

lolek | Gost | odg. 11.09.2013 @12:39 Prijavi neprimeren komentar

A na srednji trgovski šoli v Ljubljani je treba plačati samo vpisninino? V kateri program pa ste bli vpisani oz. je vseen v katerga?

blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @13:13 Prijavi neprimeren komentar

okrnjene pravice za izredne dijake je,da ni bonov za prehrano.Popravite me ,če ni res.

julija | Gost | odg. 11.09.2013 @13:13 Prijavi neprimeren komentar

a se je kdo v Litijo vpisal tudi na višjo šolo in plačal le vpisnino?

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @13:20 Prijavi neprimeren komentar

Ja jst upm d je sam upisnina in to je to Sej vrjetno vejo, da rabmo status Prou bogi smo, namesto da bi bli že zaposleni

ruži | Gost | odg. 11.09.2013 @13:25 Prijavi neprimeren komentar

Ja izredni dijaki ne morjo jest na bone, vse ostalo je pomoje isto, kot če si študent.
a na trgovski v LJ je vseen na kater program se vpišeš? na ekonomsko, trgovsko ali aranžersko?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.