Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Peyton | Gost | odg. 11.09.2013 @13:27 Prijavi neprimeren komentar

vseeno je, ampak načeloma se vsi vpisujejo v smer aranžerski tehnik.

Ne rabite nič klicat samo pejte tja, lahko pa gospe vidi pošljete mejl pa vam ona pove kako in kaj... vse piše na spletni strani,

Dobite pa na koncu 6 potrdil o vpisu.

ruži | Gost | odg. 11.09.2013 @13:37 Prijavi neprimeren komentar

A sliko tudi rabimo met sabo? Ker nekje sem prebrala, da rabiš sliko sabo prnest, ampak js imam samo neko staro. a kaj komplicirajo?

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @13:41 Prijavi neprimeren komentar

jutri nas bo ocitno ogromno na trgovski, vsi pomojem samo zaradi statusa haha. se vidimo aja, pa se to, das jim osnovnosolsko spricevalo ane? ce sem prav zasledila prineses srednjesolsko samo ce zelis opravljat izpite da se ti priznajo ane?

Suzi | Gost | odg. 11.09.2013 @13:42 Prijavi neprimeren komentar

Klicala sm v Litijo (Geoss), in so rekli da vpisnina je 200€, vendar bi bilo dobro opravit usaj kakšen ispit (stane okoli 70&euro, iz razloga, da če bi do česarkoli prišlo, ne bi js imela težav s statusom. Prijazna ženska. Sam pred tem je treba ispolnit nekakšen elektronski obrazec, k je naveden na njihovi spletni strani. 
Zdj pa mene mal skrbi - definitivno ne bi hodla na nobene ispite, ker nimam v interesu da dajem 70€ za en ispit. Sam me je pa mal strah, da ne bom mela kakšne probleme. :/

david1351 | Gost | odg. 11.09.2013 @14:20 Prijavi neprimeren komentar

Čakte mal a če se vpišeš na izredno višjo šolo res ne dobiš bonov ? 

julija | Gost | odg. 11.09.2013 @14:27 Prijavi neprimeren komentar

na višji šoli dobiš, na srednji pa ne.. na katero višjo šolo pa si se ali se boš vpisal? jaz iščem, kje bi lahko plačala samo vpisnino, pa zaenkrat nič ne najdem..

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @14:31 Prijavi neprimeren komentar

@Maja, A na trgovski v lj je pol zihr sam upisnina 200€?

nia | Gost | odg. 11.09.2013 @14:34 Prijavi neprimeren komentar

prosim prosim a kdo ve kje lahko dobim spričevalo od osnovne šole??? ker ga ne najdeeeeem :S in pa kje se dobi original davčno?? a ni dost da samo številko poveš?

lea89 | Gost | odg. 11.09.2013 @14:36 Prijavi neprimeren komentar

a če imaš izobraževanje odraslih recimo na trgovski tudi ni bonov potem?

aaa | Gost | odg. 11.09.2013 @15:25 Prijavi neprimeren komentar

Če se vpišete na izobraževanje odraslih, ste izredni študent in lahko delate prek študenta le, če ste stari manj kot 26 let. Prav tako nimate bonov - boni so študentska zadeva, dijaki jih nimajo.

Klicala sem v Litijo za vpis na višjo šolo in mi je rekla, da je vpisnina 300 evrov, ampak je treba plačevat šolnino ki je 1300 evrov. Podpišeš pogodbo da boš plačal, ampak jst se ne bi igrala z izpisovanjem in neplačevanjem, ker te lahko sodno preganjajo - si namreč podpisal pogodbo o šolnini.

A ta pomorska o kateri govorite, to je srednja ali višja/visoka? Če ni srednja, kako da se lahko vpišeš kar tam pri njih, ne prek višješolske prijavne službe? In kako se ta šola imenuje sploh?

aaa | Gost | odg. 11.09.2013 @15:26 Prijavi neprimeren komentar

pardon - izredni dijak si, če se vpišeš na izobr. odraslih.

Gost1 | Gost | odg. 11.09.2013 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

kaj ve kdo kam se upisat? sama sem klicala ze 100 šol in povsod negativno. Kaj za pomorsko je ok če maš samo srednješolsko spričevalo plus matura? V litijo sem klicala ne vzamejo več.

Gost1 | Gost | odg. 11.09.2013 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

kaj ve kdo kam se upisat? sama sem klicala ze 100 šol in povsod negativno. Kaj za pomorsko je ok če maš samo srednješolsko spričevalo plus matura? V litijo sem klicala ne vzamejo več.

ninchi | Gost | odg. 11.09.2013 @16:39 Prijavi neprimeren komentar

Hej! Jaz imam eno bolj smešno vprašanje. in sicer, 9.9. se mi ni uspelo vpisat na višje šole prek elektronskega vpisa (očitno prepočasi tipkam). Se je pa uspelo moji prijateljici. Ker so njej podaljšali absolventski status, ne bo koristila tega vpisa. Zanima me, če je možno, da se (verjetno s pomočjo prošnje šoli) jaz namesto nje vpišem...če ima kdo kakšne izkušnje? 

ninchi | Gost | odg. 11.09.2013 @16:40 Prijavi neprimeren komentar

Hej! Jaz imam eno bolj smešno vprašanje. in sicer, 9.9. se mi ni uspelo vpisat na višje šole prek elektronskega vpisa (očitno prepočasi tipkam). Se je pa uspelo moji prijateljici. Ker so njej podaljšali absolventski status, ne bo koristila tega vpisa. Zanima me, če je možno, da se (verjetno s pomočjo prošnje šoli) jaz namesto nje vpišem...če ima kdo kakšne izkušnje? 

blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @16:50 Prijavi neprimeren komentar

mislim,da bodo šli po vrsti,kdor se ne pride vpisat je naslednji na vrsti..prijateljica naj sporoči,da se ne pride vpisat,da povabijo drugega,to je fer do vseh vsaj do enega..

moni | Gost | odg. 11.09.2013 @16:53 Prijavi neprimeren komentar

Mi prosim kdo napise kontakt od te trgovske,da jutri poklicem.ali lahko recem da se mi gre samo za status.

moni | Gost | odg. 11.09.2013 @16:53 Prijavi neprimeren komentar

Mi prosim kdo napise kontakt od te trgovske,da jutri poklicem.ali lahko recem da se mi gre samo za status.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.