VPIS ZA STATUS
Mi prosim kdo napise kontakt od te trgovske,da jutri poklicem.ali lahko recem da se mi gre samo za status.
Živijo,
tudi mene zanima kontakt...in pa kdaj potekajo prijave ter DO kdaj? Samo jutri ali še kateri drugi dan?
@octopussy na trgovski je vpisnina 206€ kakor so tu na forumu rekli, jaz grem jutri prvic tja in ne vem kako tocno to poteka, upam da ne bo komplikacij pa kaksne pogodbe o placevanju solnine
tu imate kontakt za trgovsko - http://www.sts-ljubljana.si/si/izobrazevanje-odraslih/vpisi
Ninchi, moji kolegici se je isto zgodilo in sta šle še z eno njeno kolegico isto vprašat, če se lahko namesto nje vpiše ona, pa so ji rekli da ne.
@Maja Hvala za info Ja mene me tudi mika d bi pršla jutri tja....kaj rabmo spričevalo OŠ, tudi srednje? In pa davčna pa emšo.
aja, drugace je pa neka punca tu ze objavla da jim je pisala mail in vprasala glede statusa in so ji odgovorili da nimajo "trgovine za status" ampak da se lahko oglasi jutri ko je sestanek za vpis in da bo zadovoljna tako da ne vem zakaj bi ji napisali da naj se oglasi (ce "ne prodajajo statusov") ce pa jim je jasno da se ji gre samo za status
mislim da samo to rabimo ja, jaz bom imela samo osnovnosolsko spricevalo, davcno, osebno in kopije pa bomo videli
Še enkrat inf. za srednjo trgovsko v Ljubljani!
Vpisi so vsak torek ob 8.00
in vsak četrtek ob 10.00
za več informaciji in za zihr lahko zavrtite tole telefonsko oz. mejl:
Vida Svoljšak Rojko
01 300 68 54
vida.svoljsak@guest.arnes.si
Ona vodi celoten postopek vpisa,
Dobite vpisne liste in položnico ki jo lahko plačate v tajništvu šole (206&euro.
S seboj imejte:
-sprilevalo o končani OŠ (original in kopija),
-osebno izkaznico (original in kopija)
-davčno številko
(nobenih slik ne potrebujete)
Kdor pa je resen kandidat pa naj ima s seboj še srednješolska spričevala, da dobi index in se mu priznajo vsi predmeti.
Ko je vpis končan... dobite 6 potrdil o šolanju in izpolnejo vam tudi list za mesečne vozovnice (železnice in mestni ter medkrajevni potniši promet)
NE VEŽE VAS NOBENA ŠOLNINA!!! To je to...
In en rabite sploh razlagat, da se vpisujete za status ker jim je jasno da vseh 30 oz. več ki jih pride na dan se vpisat rabijo status.
Praksa že od lanskega leta
Maja: men je tud logično da je neb "povabili" jutri če niso trgovina Joooooj upm da nam neki rata
Peyotn hvala za izčrpne in predvsem koristne informacije
Ni problema! Še kdaj!
Res vzemte si jutr cajt in pejte.... ker iz tedna v teden bo večja gužva in bojo vpisi res trajal po 5 ur..
Peyton, hvala ti, vrjamem da smo ze malo tecni s tem sprasevanjem haha se nekaj bi te vprasala, si ti letos vpisan na trgovsko? glede te solnine me zanima, namrec kolegica je bila vpisana lansko leto (oz letos, status ji potece ta mesec) na neko drugo solo in je rekla da niso imeli nobene solnine, letos pa ko sem sla jaz na info pa so omenli to solnino in zato me skrbi da ne bi na trgovski tega isto letos uvedli
drugace pa res upam da ne bo komplikacij hehe
hvala ti se enkrat
Mene sam zanima a res rabš original davčno al je dost sam številka???
jaz sem isto mela te probleme z davcno, vem jo na pamet ampak listka nisem nasla zato sem sla danes na davcno upravo iskat to potrdilo za vsak slucaj, upam da lahko tud samo stevilko poves brez "originala in kopije"
Kaj če gre za izobrazevanje odraslih so dovolj spričevala iz srednje sole plus matura? Ker iz OŠ ne najdem :S To me zanima za trgovsko v LJ pa pomorsko. prosim za pomoč
@Peyton
a je slučajno kakšna omejitev, koliko se jih lahko vpiše, pa še zanima me, če se lahko plača recimo drug teden in potem potrdilo o plačilu pošlješ preko faksa ali maila?
kako dolgo oz do kdaj pa traja vpis in se je možno vpisat na trgovsko šolo??
David, nism nič izpolnila tam v obrazcu. Ko me je klicala sm rekla da se mi gre samo za status in nism bla sigurna kaj je najbolje izpolnit. Potem me je vprašala kok sm stara, sm rekla da bom konec oktobra 24, in je rekla da bi js kao lahko še v srednjo šolo mela vpis.
Meni se ne gre za nobene bone (i ta sranj), temveč za delo. In sicr, najdla sm si ful dobro službo, lepo plačano, in mi je šefica rekla da za enkrat ona potrebuje samo študente in da nima v planu zaposlit nekoga. In nočm službe zgubit, ker delam šele 2 meseca, in sm ful zadovoljna. Tko da.. Ja.
tudi mene zanima, če je dovolj le spričevalo iz srednje šole? in pa, ali moraš plačati isti dan?? ali lahko tako kot je napisal matjaz..hvala vam za odgovore!!
Ja, meni so rekli, da nimajo trgovine za status, ampak da bom zadovoljna. Tko da.. Več kot očitno, status se bo dal dobit!