Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Peyton | Gost | odg. 11.09.2013 @18:46 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem letos ponovno vpisana na srednjo trgovsko v LJ!

Šolnine ni, ker če se odločiš za izpite jih plačuješ sproti (45 evrov)

Davčnega listka ne rabiš, ampak samop številko, da jo vpišeš na nek obrazec.

Prosih mest je zgleda neomejeno, ker njim kot kaže je važen zaslužek z vpisninami. Ampak pametno je itit čimprej, ker bo kot kaže vpisano letosa ogromno folka.

Rabiš OBVEZNO spričevalo iz OŠ, drugače tudi srednješolskih ne sprejmejo. Če ga nimaš pokličiu na OŠ, da ti naredijo novega kot izpis iz evidence ki velja enako.

Plačati morša pred vpisom, najprej go. Vida ki vpisuje preveri plačano položnico, nato pa te vpiše.

Peyton | Gost | odg. 11.09.2013 @18:48 Prijavi neprimeren komentar

Vpis za enrat traja cca. 2 uri, a več bo folka na vpisu, dlje bo trajalo.

Lansko leto so vpisovali do konca meseca septembra, ampak ni bilo takega navala v začetku kot je že letos.

david | Gost | odg. 11.09.2013 @19:10 Prijavi neprimeren komentar

Jst mam eno vprašanje in sicer čakam še rezultate izpitov..zanima če je kej omejitev vpisa na ta izobraževanja za odrasle ker bom rezultate izvedel šele najbrš v petek. ?

Blaž | Gost | odg. 11.09.2013 @19:24 Prijavi neprimeren komentar

Zakaj ponavljate ista vprašanja ,ali je kaj novega ?

Trgovska jutri klet 001 od 10h dalje in ob torkih .Poljanska cesta .

In pomorska v Portorožu to je to,če še kdo kaj novega najde naj pove,ker do sedaj je samo to dvoje vpisati za status.Mene zanima,če šole elektronsko vpišejo izrednega dijaka..pavzerja v zzzs zdravstveno zavarovanje,kot so v medijih omenili,da bodo šole elektronsko prijavile potrdilo o šolanju poslale zdravstveni zavarovalnici.Ali je kdo že nesel potrdilo ali je šola kaj omenila..HVALA

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @19:53 Prijavi neprimeren komentar

imam nove informacije, kolegica je poslala mail tej ki vodi postopke za izobrazevanje odraslih na trgovski v ljubljani in ji je odgovorila da jutri u bistvu NE bo vpisa, ampak samo INFO kako naj bi potekalo solanje blablabla... zgleda da vpisovali se ne bodo ta teden, tako da se meni ne splaca samo zaradi "info sestanka o vpisu" v lj hodit jutri, bi pa prosila ce je kdo iz ljubljane in bo sel vseeno tja da tukaj sporoci kaj so povedali. mi je blo tudi cudno ker na njihovi strani pise da so vsak torek in cetrtek informacije o vpisu, in ne dejansko vpis...

Neja | Gost | odg. 11.09.2013 @20:03 Prijavi neprimeren komentar

Pomoje so na geossu v Litiji skužili, da vsi kličejo zarad statusa. Jz sem se naredila, d me to res zanima, še vprašala sem koolk stanejo posamezni izpiti itd, pa je rekla d je vpisnina 200€, potem pa vse skupaj me pride nekje okrog 1600e. Danes sem se prijavila, ta teden morm poslat spričevala po mailu v torek se dobiva tam, plačam, dobim 5 potrdil in to je to. Rekla je d lohk delam prek študenta.

@Legolas: če še bereš A tole kar je ona men povedala je to normalno. A si mogu ti podpisat slučajno kakšno pogodbo glede šolnine, al je ona men to cifro 1600€ povedala okvirno, kolk bi me pršlo za opravljat vse izpite? Ker me je smatrala da bom delala prekvalifikacijo, tolk dobr sem jo, da bom zares hodila

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @20:09 Prijavi neprimeren komentar

@Maja (spet jst ) čaki, sam tevi vpisi so se ponekod že začeli že zdej, tko da gdaj bi bli, do konc septembra pa je to možno Če se je že Peyotn vpisal/a .... Drugih informacij gdaj bodo vpisi 2013/2014 pa sloh ne piše :S

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @20:15 Prijavi neprimeren komentar

ja sej to meni ni jasno, zakaj je napisala ta gospa da jutri ni vpisa ampak samo informacije o vpisu :/ pa tudi to ja, kako da se je peyton ze vpisala.. ce ne bom pa v torek sla ce se slucajno zgodi da kdo od tu jutri gre pa pove da so jih dejansko vpisali.. ce so prejsnja leta vpisovali tudi konec septembra potem me bodo vpisali pa v torek ce ne jutri hehe.. bom jaz jutri poklicala ko imajo uradne ure pa bom vprasala kdaj bo vpis (upam da ni tej kolegici rekla da je jutri samo info o vpisu samo zato da bi cim manj folka prislo )

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @20:23 Prijavi neprimeren komentar

Ej, sam u njihovi brošuri (pogosta vprašanja) piše, da se lohk vpišeš KADARKOLI med šolskim letom Ni to mal sumljivo? =)

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @20:28 Prijavi neprimeren komentar

ja sej to je pomojem misljeno tud potem kao oktobra, novembra (ce so se prosta mesta) mogoce so imeli ze avgusta vpise, pa jih bodo imeli se enkrat v kratkem, kao drugi rok, sej ne vem sem ze cist zmedena :/ haha.. ce bos jutri sla lepo prosim povej kaj je blo, ali je bil dejansko vpis ali samo ta "info"...

@peyton ce se ti da prosim povej kdaj si se ti vpisala? (sori ker ti gnjavimo :P)

Gost1 | Gost | odg. 11.09.2013 @20:33 Prijavi neprimeren komentar

če komu pomaga lani so za status vpisovali tudi v sežani- šola memory, sm klicala včeri ,kao da je treba plačat še šolnino heh, mogoče je najboljš kar na šolo it nevem

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @20:33 Prijavi neprimeren komentar

Pomojem pa tle ni rokov, dokler ne smartrajo da je zadost vpisanih. Če bom slučajno šla pa itak javim kko je blo. Mal cvikam da se bodo vsi zaprli in nas skenslali, sej nismo niti mi niti oni krivi, da je tako stanje Nej nas vpišejo in bo volk sit in koza cela

Joj Peyotn je že tolkrat omenu/omenila vse skupi, ampak pomagaj nam še zdaj DDD Save us

jan | Gost | odg. 11.09.2013 @20:36 Prijavi neprimeren komentar

A ve kdo za kako Višjo šolo na katero se lahko vpišeš, da plačaš samo vpis ne pa celotne šolnine?

Maja | Gost | odg. 11.09.2013 @21:08 Prijavi neprimeren komentar

sej pravim, nimam pojma kako je s temi vpisi pa roki, se letos sploh prvic vpisujem samo zaradi statusa na to izobrazevanje odraslih tako da nimam se izkusenj s tem hehe mas pa prav ja, joj upam da nam cimprej rata uredit brez komplikacij

ruži | Gost | odg. 11.09.2013 @21:09 Prijavi neprimeren komentar

Na višjo šolo se ne moreš več vpisat, če si v ponedeljek ob 16. uri zamudil.

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @21:10 Prijavi neprimeren komentar

Tud jst se prvič upisujem in se še nova na tem področju, sam očitn druge možnosti nimamo Ja jst tudi upam da rata, ker tevi vpisi naj bi se (kolikor sem zasledila) zaključili do konca tega meseca.

sarč | Gost | odg. 11.09.2013 @21:41 Prijavi neprimeren komentar

Ej "gost", za tisto šolo memory v Dutovljah(sežana) kaj so ti rekli, lahko se prideš kar vpisat ali ti dajo kašn datum? Kolikor jaz vem je tako da se vpišeš plačaš vpisnino in se čez 2tedna izpišeš da ti ni treba plačevati šolnine, baje ne preverjajo potem več statusa.. Grem verjetno jutri tja se pozanimat

Octopussy | Gost | odg. 11.09.2013 @21:53 Prijavi neprimeren komentar

Šola Memory je privat višja šola kolikor vem sama in mislim da je možnost le izrednega študija...

sarč | Gost | odg. 11.09.2013 @21:59 Prijavi neprimeren komentar

memory: SSI EKONOMSKI TEHNIK (4-letni program) za poklic ekonomski tehnik. Izredni ja, kaj pa iščemo?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.