VPIS ZA STATUS
Men ga je razvrstilo pod višješolski program, no sej pravim da kolikor vem - ni zihr
Jaz sem v ponedeljek poslala gospe Vidi mail in odgovorila mi je, da se lahko pridem vpisat v torek pb 10.00 in evo...,.dobila vso dokumentacijo, blo nas je 30, izpolnila, plačala položnico in sem vpisana.
Za zihr pošljite mejle, pokličite, vseeno pa kdor le lahko in je blizt LJ, pejte jutr tud če je samo sestanek... dobil bote najbrž položnice in vpisne liste in vam bo povedala kdaj se pridite vpisat.
Jst sm klicala v sežano- memory sm kar povedla da za status in so rekli OK samo da morš plačat vpisnino plus 900€ :S nevem pa to,mogoče je res d se lahko izpišeš kasneje, pomojm je najbujs da se gre kar na solo prasat, ker čeje to res ni panike se da 200€ in potem se izpises in je ql.Je pa res da kadar sm jst klicala se je javu eden malo zmeden Je pa privat sola ja tko da pomojm bi moglo bit še lazje..
Saj vsi vedo zakaj se gre se ni za sekirat
http://www.zurnal24.si/status-dijaka-za-200-evrov-clanek-167756
no potem pa jaz danes poklicem ko imajo uradne ure in grem v torek tja, upam da je kdo od tu danes sel na trgovsko da pove kaj so reki, ce so jih dejansko vpisali, jim dali poloznice ali je bil samo sestanek..
Peyton,
tudi jaz sem sedaj poslala mail, ker nisem v bližini Ljubljane.
Prosim, povej mi koliko stane vpis, in nadaljni stroški potem....res ker sem bolj revna v denarnici trenutno-in je to edina možnost-upam da ni predrago.
Hvala ti za odgovore.
oh Peyton, saj sem poiskala par strani nazaj in našla
hvala vseeno,
bomo videli, če si bom lahko privoščila 200 e stroška....
za kaj cenejšega verjetno nihče ne ve za sigurno?
je napisala vse ze eno stran prej, vpisnina stane 206€ in potem izpiti stanejo 45€ vsak posebej, ce jih seveda zelis delat
Če bi bilo kje ceneje bi se najbrž že vedelo...
pa tudi če je, je zagotovo že polno.
Nekaterim šolam se gre dejansko za vpis in omejitev, z vezavo na šolnino, nekaterim pa na tale sistem, samo da zaslužijo z vpisnino in je to, to... vpišejo jih pa tudi po 300, samo da se blagajna polni.
206€ je še dokaj ugodno, je pa res da ni vsem lahko plačat takšno vsoto.
@ruži
Govorim o izrednem vpisu na Višjo šolo
Hvala Peyton,
poslala sm mail gospe Vidi,ker sem iz okolice idrije+v službi sem in bi težko prišla ob 10h dopoldne na info za vpis, upam da se bo dalo zrihtat prek maila.
hvala.sošolka
A je biu pol dons kdo na trgovski a je biu res samo informativno ni blo še vpisa ?
Majčii sošolka, upam, da boš uredu in hitro poštimala tole.
Bomo lahko "skup sedele"
Ojla mene pa zanima če se je kdo, ki je 26 ali več star kam uspešno vpisal? Js vem za eno solo, kjer placas 270eur in dobis status (izobrazevanje odraslih), zame to žal ne pride v poštev
kokoška, katera šola pa bi to bila?
david, sem prebrala na njihovi strani so na novo danes napisali glede teh info sestankov:
"Tam boste prejeli vpisno dokumentacijo in termin vpisa. Cena vpisnine za samoizobraževanje je 206, 5 €."
tako da predvidevam da so danes to dobili in jih niso se vpisali
Vas, ki izkoriščate status, bi morali dati preprosto na odpis... forever!
Brez izgovora!
A boš šla v torek pol ke ? maja ?
zanima me če je lahko še kje dobit status študenta?
katera je to šola na primorskem....?
v lj trgovska je še prosta?
hvala
zanima me če je lahko še kje dobit status študenta?
katera je to šola na primorskem....?
v lj trgovska je še prosta?
hvala