Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
KATJA | Gost | odg. 12.09.2013 @12:57 Prijavi neprimeren komentar

zanima me če je lahko še kje dobit status študenta?

katera je to šola na primorskem....?

v lj trgovska je še prosta?

hvala

KATJA | Gost | odg. 12.09.2013 @12:59 Prijavi neprimeren komentar

zanima me če je lahko še kje dobit status študenta?

katera je to šola na primorskem....?

v lj trgovska je še prosta?

hvala

Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @13:03 Prijavi neprimeren komentar

Deblo to je Paratus, poglej na netu se poklice in se vse da zmenit. Se kaksno upanje za 26+?

Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @13:11 Prijavi neprimeren komentar

Posiljam prosnje ves cas, zal neuspesno, zato tudi iscem za vpis,  ker ne mislim doma sedet do takrat ko in ce jo dobim :/ 

hope | Gost | odg. 12.09.2013 @13:17 Prijavi neprimeren komentar

prošnje? osebno greš na firmo in pokažeš, da te res zanima služba

prošnjo lahko pošlje vsak in sveže diplomiranem študentu brez izkušenj

slednja kaj dosti ne pomaga, če pa imaš dobre reference pol je drugo

in lahko pošiljaš prošnje

vzami kod nasvet in aktivnejše začni iskat službo, če pa si diplomant

bibliotekarstva ipd. pol pa...srečno

david | Gost | odg. 12.09.2013 @13:18 Prijavi neprimeren komentar

A tko ti je una rekla da prideš v torek k si ji mail poslala ? 

ruži | Gost | odg. 12.09.2013 @13:18 Prijavi neprimeren komentar

@jan - se opravičujem, potem sem narobe razumela

Drugače pa sem bila danes na trgovski, bilo nas je sigurni okrog 120. Dobili smo vpisne liste in položnice in so nas poslali domov, v torek pa moramo šeenkrat pridti na vpis.

Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @13:25 Prijavi neprimeren komentar

Ja hope k komj cakajo da kerga vzamejo, ce bi blo tko 'izi' kot ti pises potem bi jih ze deset imela. Bo ze!

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @13:28 Prijavi neprimeren komentar

Evooooo meneeeee mal prej s trgovske pršla

Morš it itak enkrat prej tja, da ti dajo položnico in vse papirje pa ti gospa Vida pove kdaj prideš se vpisat (mi mamo vpis v torek) nas je blo lohk cca 140 kej več Čene pa gospa je ZELO prijazna.

Vpisinina je pa 206,50€ in posamezni izpit 46€.

Lep pozdrav vsem

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @13:37 Prijavi neprimeren komentar

Kokoška, a paratus ma letos 270eur za vpis? Lani vem da je blo 150eur :S pa šolnine ni potrebno plačevati?

Maja | Gost | odg. 12.09.2013 @13:37 Prijavi neprimeren komentar

david ne ni mi rekla, pise jim na strani da imajo te info vsak torek ob 8h in vsak cetrtek ob 10h.

octopussy, hvala ker si sporocila, mi je malo zal da nisem ze danes sla ampak sem mislila da bo samo info, da nic ne bodo se dali potem sem pa danes videla na njihovi strani da so napisali da dobis termin za vpis itd. ocitno bo v vsakem primeru treba 2x v lj

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @13:41 Prijavi neprimeren komentar

Ja, danes nam je dala samo vpisne liste (+pogodbo in ostalo administracijo), in pa položnico, ki jo mormo takoj plačat in prinest odrezek s sabo v torek. Najbolje je kar it na šolo ko so uradne ure (pa brez mailov pa klicanja ker je najbolje videt kko je s prve roke). Čene pa ja škoda k nisi šla, meni je včeri počil film in sm rekla da ni za čakat Nas je pa ogromn v takšni situaciji - žal Mogoče pa se še u tork ki srečamo

hope | Gost | odg. 12.09.2013 @13:42 Prijavi neprimeren komentar

mislim, da je težje dobit službo z pošiljanjem prošenj kot pa z aktivnim

iskanjem, probaj brez strahu in vidla boš kako to deluje

te odslovijo po hitrem postopku? so what...next

leto bo hitro mimo in pol bo spet kriza z statusom in kaj večina folka naredi? pošlje tistih 100 copy paste prošenj čez celo leto...big deal

nočem pamatovat, vem kakšno je stanje v državi in kako so ti gnili servisi prepričali folk proti malemu delu (ki sicer ni bil dobro zasnovan zakon, ampak bi se dalo dograditi) in ga totalno odslovili

pogum

Maja | Gost | odg. 12.09.2013 @13:50 Prijavi neprimeren komentar

octopussy, mogoce se pa res srecamo se to, kaksna pogodba, a je kje kaksna solnina v pogodbi omenjena? (se vedno me skrbi ta solnina da se ne bi zafrknila pa bi me kap zadela ko bi mi poslal poloznico za 1000€ solnine haha) vem da so ze povedali da te ne veze nobena solnina ampak lahko letos kaj spremenijo nikoli ne ves kaj jih pici

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @13:52 Prijavi neprimeren komentar

Maja, šolnine ni, ker si sproti plačuješ izpite (če jih želiš opravljati, seveda) V pogodbi ni omenjene nobene šolnine v kosu, samo cene posameznih izpitov, tako da se nič bat

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @13:52 Prijavi neprimeren komentar

Niti govora ni bilo o šolnini in niti v pogodbi (razen navedenih cen za izpite pa praktična dela), mislim, da nebi blo tolk folka če bi bla vsota 1000€ (če greš na izpite pa mogoče ja ) in eni so bli celo že od lanskega leta pa so šli sam še enkrat se vpisat

Peyton | Gost | odg. 12.09.2013 @13:55 Prijavi neprimeren komentar

Za status študenta se moreš pa vpisat na kakšno višjo šolo.

Na sredni trgovski dobiš status izobraževalec odrasih kar pomeni da si opravičen do študentskega dela, plačila zdravstvenih storitev, priprada ti mesečna vozovnica, študenstkih bonov pa tukaj ni.

In ja, srednja trgovska v LJ še vedno vpisuje...

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.