Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Mia ja 270eur je tiste liste izpolnes in to je to, ne smes bit pa vec kot 26 star. Peyton js iscem visjo solo pa je vec al manj ze polno vse alpa je solnina 1500eur in vec. 

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @14:00 Prijavi neprimeren komentar

ja, jaz sem bila tudi danes tam, sem vedla da bo gužva, ampak niti slučajno da nas bo več kot 100

trgovka | Gost | odg. 12.09.2013 @14:01 Prijavi neprimeren komentar

Tisti, ki ste danes bili na uvodnem sestanku. Koliko časa traja? Ali se da pridti bolj proti koncu, ker bom mogla iz službe uletet, le toliko da dobim ustrezne dokumente?

Maja | Gost | odg. 12.09.2013 @14:01 Prijavi neprimeren komentar

octopussy in mia, hvala vama pa seveda tudi tebi peyton za vse informacije

marccello | Gost | odg. 12.09.2013 @14:02 Prijavi neprimeren komentar

Meni se je uspelo vpisati na višjo šolo in sem zasledil, da naj bi bili letos zelo strogi glede fiktivnega vpisa. Zanima me če je kdo slučajno seznanjen s tem kako bi naj nadzirali vpis?

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @14:02 Prijavi neprimeren komentar

hvala kokoška, sem pa rekla da bi šla jutri še na paratus pogledat, ampak čče je 270eur me ne zanima več :P lani je bilo 150, kot sem zasledila na forumih, pa sem nekako upala da bo tudi letos..

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @14:02 Prijavi neprimeren komentar

Eila Peyotn dans je bu tam razvrat Ogromnih ljudi, prav ena masa ljudi . Ti si naredila pametni, ker si šla malo bolj v času

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @14:03 Prijavi neprimeren komentar

octopussy, te lahko prašam kaj si obkrožila zaen program na vpisnih listih? prejle sem izpolnjevala, pa se še nismnič odločila, da ni kje kakšna caka s temi programi :P

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @14:05 Prijavi neprimeren komentar

Ma jst nisem še nič izpopolnjevala, bom raj počakala, da ne bo kej narobe, sam položnico bom plačala pa papirje s sabo vzela

miaa | Gost | odg. 12.09.2013 @14:07 Prijavi neprimeren komentar

bom jz tudi kr prazno pustila, sej bomo meli pol  ene 5h časa da izpolnimo u torek

Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @14:13 Prijavi neprimeren komentar

Marccello to ti je uspelo v pondelk, ko je biu vpis a si sam urediu?  Nekaj je bilo govora tudi  o Geossu v Litiji, se je kdo tja vpisal ?  Mia ni panike

Marjetica | Gost | odg. 12.09.2013 @14:33 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem šla danes na pomorsko v Portorož in evo mam status

Nobenih komplikacij, je pa kr gužve in itak se ve da se vpisuje za status.

Hvala Blaž za informacije!

marccello | Gost | odg. 12.09.2013 @14:33 Prijavi neprimeren komentar

V ponedeljek ja. Ampak potem sem zasledil, da naj bi poostrili nadzor, zdaj pa me zanima čeje kdo seznanjen kako je s tem...

sarč | Gost | odg. 12.09.2013 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

@marjetica, kaj si se kaj zmenila za uro/datum ali si kar šla tja? Si morala takoj plačati ali so ti dali položnico za vpis? Ali mogoče veš če ima šola šolnino ali si plačuješ samo izpite tako da plačaš samo vpis in ti ni treba se potem izpisati? Katero smer si pa šla, plovbeni tehnik?
Hvala za info!!

Kokoška | Gost | odg. 12.09.2013 @14:46 Prijavi neprimeren komentar

Js mislm da ne,  ker dokler vlada nau  kj glede tega nardila, nau nc  

Octopussy | Gost | odg. 12.09.2013 @14:48 Prijavi neprimeren komentar

Hahaha miaa kera ironija Sam dejansko bomo mel časa 5h

Peyton | Gost | odg. 12.09.2013 @15:40 Prijavi neprimeren komentar

Tisti, ki mate dokumentacijo od srednje trgovske nč pisat sami doma... sej bote na vpisni dan vsi šli v isto učilnico oo1/klet in bote skup na hitrco izpolnil podatke. Napisala vam bo kam vpišete kej, ker če je kej narobe morš pol spet popravljat.

Vsi sam s plačano položnico tja, kopijami dokumentov in spičevala pa tisto kar ste dobil... pa na kuli ne pozabit!

jazz | Gost | odg. 12.09.2013 @18:21 Prijavi neprimeren komentar

Peyton, na trgovski potem rabiš original izpisek davčne številke al je dost samo da veš številko na pamet?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.