VPIS ZA STATUS
Vicki, poglej na kakšno 51,52,53 stran foruma sem že vse napisala kako je včeraj potekal vpis na trgovski (pa še peyotn je napisala) Prideš tja ko so uradne ure pa dobiš položnico in vpisni list in potem ti gospa določi datum kdaj se boš prišla še enkrat vpisat
Pa dejte ze nehat smetit forum za potovanja s temi faliranimi vpisi!
Sej ne rabiš odpirat tega pogovora o "statusu", če te že zanimajo potovanja
ocitno nas bo v torek spet ogromno na trgovski haha
očitno res.. js sam upam, da se bo dal zrihtat in da imamo potem mir a je kdo iz LJ k gre v tork na trgovsko?
@26+
Moj mail je Ianafna@gmail.com
Sama ušesa so me
@26+
Moj mail je Ianafna@gmail.com
Sama ušesa so me
se da kje dobit status rednega dijaka?? ne izobrazevanje odraslih... za delo preko servisa 26+
@26+
živjo. js mam isti problem da bom letos star 26 pa me zanima če lahko tudi meni pošleš rešitev problema
hvala
@26+
živjo. js mam isti problem da bom letos star 26 pa me zanima če lahko tudi meni pošleš rešitev problema
hvala
@26+
aja še mejl
doplekar@gmail,com
tisti,ki je spraševal po prevozih in potrdilih za avtobus sem zasledil,da na trgovski dobiš potrdila za buse in vlake in 6 potrdil o vpisu.
Tisti,ki govori o smetenju,naj se obrne na vlado,da zaćne odpirati delavna mesta in naj gleda forum ,ki so od potovanj. Če se tukaj ljudje ne bi zmenili bi marikdo imel težave in prosim za razumevanje in bodite humani med seboj.
@26+ jst bi tudi rešitev, ker sem tudi več kot 26
A je mogoče kdo tu iz Mb ali okolice, ki bi se v torek šel vpisat na to srednjo trgovsko v Lj? Bi šla dol in lahko vzamem koga zraven da si malo stroške delimo
Zanima me, če je kje še prihodnji teden možen vpis dijaka? Ne, bom izkoriščala le službo iščem in je ne najdem...
Zanima me, če je kje še prihodnji teden možen vpis dijaka? Ne, bom izkoriščala le službo iščem in je ne najdem...
Gre kdo iz okolice Celja do trgovske v Lj v torek??
@Skorpia in @Kaya ena gre iz Celja druga iz Maribora, morda se pa kje v Celju lahk dobita pa skupaj nadaljujeta do trgovske v LJ?
@26+
lahko še meni namigneš rešitev?
mail: bolhca2@gmail.com
hvala...
Zdravo,
kaya jaz pridem na vpis v torek iz okolice mb, bi se lahko kaj dogovorili, da ne bom samevo med Ljubljančani, pa še "posvetujemo" se lahko kaj med sabo oz. pomagamo glede vpisa, če je komu to v interesu?
pozdrav