Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Suzi | Gost | odg. 16.09.2013 @08:33 Prijavi neprimeren komentar

Nimam zavarovanja? Aha.. To pol ne pride v poštev. Sej meni tak ni do nobenih bonov in prevozov, sam do dela in zavarovanje. Potem to odpade. :/

za Suzi | Gost | odg. 16.09.2013 @09:00 Prijavi neprimeren komentar

Ne nimaš. Ker od letos naprej Zavod za zdravstveno zavarovanje podatke o šolanju pridobiva direkt od šole, kar pomeni, da ti uradno ne boš nikjer vpisana in bi v tem primeru ostala brez zavarovanja.

Tinca | Gost | odg. 16.09.2013 @10:27 Prijavi neprimeren komentar

Kaj pa tale poslovna v Kopru? Js sm se misla tja vpisat, ampak vidim da tule gor nihče ne govori o tem... A kdo ve, če slučajn letos ne bojo vpisovali za status?

Kokoška | Gost | odg. 16.09.2013 @10:45 Prijavi neprimeren komentar

@za suzi a mogoce ves kaksen status lahko uredi tisti Uros??  Meni se ne gre za subvencije pa nevem kaj, js bi samo rada delala

za Kokoška | Gost | odg. 16.09.2013 @10:51 Prijavi neprimeren komentar

Če želiš delati samo preko ŠS potem ga kontaktiraj. A zavarovanje 45€/mesec si boš pa sama plačevala?

Suzi | Gost | odg. 16.09.2013 @11:12 Prijavi neprimeren komentar

Uroš mi je odpisal na mail sledeče: Za 100 eur dobis potrdilo o vpisu in se lahko vpises na studentski jaz to zrihtam v soli ker delam tam ce zelis mi poslji

Ime in priimek
Datum ter kraj rojstva
Ter telefonsko stevilko da se lahko dogovorimo kam ti prinesem

..kokr sm že napisala, meni se gre samo za delo. Ni mi do nobenih bonov, prevoza.. Nism pa razmišljala o zavarovanju. Bedno mi je mesečno plačevat dodatnih 50€. Sicer delam ja, sam.. Raje dam 200 - 300€ za status, in nimam potem brige za zavarovanje, kokr pa da dam Urošu 100€ za status, in potem še 12 mesecev plačujem po 50€ zavarovanja. To me letno pride dodatnih 600€. 
Sm mu dala svojo številko, ter napisala, naj me po tretji uri pokliče, kr trenutno delam Tko da.. Bomo videli. Mislim da še ni videl maila, kr ni nič odpisal nazaj. We'll see.

Kokoška | Gost | odg. 16.09.2013 @11:28 Prijavi neprimeren komentar

Js sm ze 26 bila stara in si tako ali tako sama placujem zavarovanje in vse cca 40eur. Tudi jaz sem mu pisala vendar se nisem dobila odgovora, najbol me seveda zanima ce on uredi status za rednega dijaka

urban | Gost | odg. 16.09.2013 @11:39 Prijavi neprimeren komentar

hvala @ Peyton za info, potem je pa najbolš čimprej uredit..

še eno vprašanje..a prvič ko prideš tja pa dobiš vpisni list pa položnico ti rečejo da moraš nujno nasledni termin (torek oz. četrtek) prinest nazaj plačano al lahko kasneje prineseš? ker sm mislu da bi šel pa pol mogoče jutr tja da vzamem te papirje za vpis, pol pa pač ko izvem če rabm status plačam če ne rabm pa ne..

Suzi | Gost | odg. 16.09.2013 @11:39 Prijavi neprimeren komentar

Js sm mu učeri pisala, mi je zjutri odpisal. Sm mu okol osmih spet nazaj odgovorila, in zdj ni odogovora. Po moje bo v toku dneva. Ah ne.. Js bom pa 24 stara, tko da.. Ja.

Lalikaaa | Gost | odg. 16.09.2013 @11:47 Prijavi neprimeren komentar

A mogoče kdo ve,če je dovolj da imaš izkaz OŠ? (saj noter itak piše,da si naredil osmi razred ) Ali mora biti prav spričevalo?Ker na duplikat se pomoje kar čaka...:/

Lahko prideš drugi termin na vpis.Itak baje dobiš čez en teden da moraš priti.Vsaj tako je bilo prejšni teden.

Kokoška | Gost | odg. 16.09.2013 @11:54 Prijavi neprimeren komentar

@Suzi mas se dve let fore  ja js upam da bomo neki zrihtal, tebi je pa boljse ce se vpises v izobrazevanje odraslih pa da mas potem zavarovanje urejeno. 

Rok | Gost | odg. 16.09.2013 @12:35 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve če je potrebno spričevalo iz osnovne šole v lj na trgovski, ali bo dovolj spričevalo zadnjega letnika srednje šole? hvala

Lalikaaa | Gost | odg. 16.09.2013 @12:59 Prijavi neprimeren komentar

Sem dobila odgovor iz trgovske šole v Ljubljani...Lahko je tudi izkaz OŠ,ampak se mora videt tudi original.

@Rok:Ne,mora biti iz OŠ spričevalo ali izkaz

Lalikaaa | Gost | odg. 16.09.2013 @13:00 Prijavi neprimeren komentar

Sem dobila odgovor iz trgovske šole v Ljubljani...Lahko je tudi izkaz OŠ,ampak se mora videt tudi original.

@Rok:Ne,mora biti iz OŠ spričevalo ali izkaz

Nejc | Gost | odg. 16.09.2013 @13:11 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

imam podoben problem kot Urban, še vedno čakam na odločbo o pogojnem vpisu za tretji letnik fakultete in me zanima, če so komu s srednje trgovske že odgovorili do kdaj naj bi letos vpisovali. Vem da je naval velik in me je resnično strah da bi enkrat prekinili ves postopek, takrat pa bi dobil zavrnjen pogojni vpis.

torej, do kdaj vpisujejo?

LP Nejc

Nejc | Gost | odg. 16.09.2013 @13:14 Prijavi neprimeren komentar

Živjo,

imam podoben problem kot Urban, še vedno čakam na odločbo o pogojnem vpisu za tretji letnik fakultete in me zanima, če so komu s srednje trgovske že odgovorili do kdaj naj bi letos vpisovali. Vem da je naval velik in me je resnično strah da bi enkrat prekinili ves postopek, takrat pa bi dobil zavrnjen pogojni vpis.

torej, do kdaj vpisujejo?

LP Nejc

Zero | Gost | odg. 16.09.2013 @13:21 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima v primeru, ce se vpises na neko visjo solo in potem izpises, kako je z subvencioniranim prevozom. LPP pa SZ to preverjajo, ce imas status do konca sol.leta al ne?

Zero | Gost | odg. 16.09.2013 @13:21 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima v primeru, ce se vpises na neko visjo solo in potem izpises, kako je z subvencioniranim prevozom. LPP pa SZ to preverjajo, ce imas status do konca sol.leta al ne?

Zero | Gost | odg. 16.09.2013 @13:22 Prijavi neprimeren komentar

Mislim, da na trgovski vpisujejo cez celo leto, vsaj tako mi je v sredo rekla gospa Vida. 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.