VPIS ZA STATUS
Zdravo,
imam problem da bom novembra star 26, in rabum nujno še status za delo eno leto. Je res da če se vpišem v izobraževanje odraslih lahko delam le to 26. leta? potem mi en mesec dela ne pomeni kaj veliko. Kaj je še opcija? Lepo prosim če mi kdo pomaga!
Mene pa samo zanima..tisti ki ste se vpisali na trgovsko v ljubljani ste se vpisali na izobraževalni program oz. na izobraževanje odraslih?
Mene pa samo zanima..tisti ki ste se vpisali na trgovsko v ljubljani ste se vpisali na izobraževalni program oz. na izobraževanje odraslih?
26+ imaš mogoče še zame rešitev? Oz. mi jo namigneš? Res sem v težavaš, saj bom izgubil poleg statusa še službo (kjer pa me letos še nočejo vzeti redno ( )
mail: tomi.titovsek@gmail.com
Na izobrazevanje odraslih se lahko vpises na trgovsko, v sredo ob 10. Naslednjic pa prlepi samo 1 post, ne 15
26+ lahko še meni rešitev za tiste ki smo oz.bomo kmalu 26?
sanelyka19@gmail.com
26+ lahko še meni rešitev za tiste ki smo oz.bomo kmalu 26?
sanelyka19@gmail.com
a lohk nehate podvajat poste.....
a lohk nehate podvajat poste.....
super hvala dule se opravičujem za več prileplenih postov
Jaz bom tudi to leto 26 pa rabim to leto obvezno status aaa...
+26 lahko še meni plsss.... moj mail flurend.morina@gmail.com.
hvala lp
Zivjo!
Mene pa zanima kako je kaj z preverjanjem prisotnosti na maturitetnih tecajih?
+26 prosim za informacije na mail
maja_ce78@yahoo.com
hvala
Davčna številka mora bit original iz upravne enote al je dovolj da jo maš kje samo napisano
?
Davčno imaš lahko napisano ali v svoji glavi.... original iz davčne ne zanima nikogar!
Zdravo! Jaz grem jutri na srednjo trgovsko v ljubljano iz maribora za vpis na izobr odraslih- če kdo potrebuje prevoz naj mi piše na rumena.cedevita@gmail.com ! LP!
+26 tudi jaz prosim za informacije, kako do statusa po 26. letu starosti.
Moj mail: klemenca979@gmail.com
Hvala!
Lp,
26+ ...prosim mail tudi meni Tudi jaz imam že 26 let...
katjusha12@gmail.com
oj mene tud zanima kje dobit status za nas ki so oz. bomo stari 26 let?