VPIS ZA STATUS
oj mene tud zanima kje dobit status za nas ki so oz. bomo stari 26 let?
kako je kaj s SUAŠom?? ma kdo kake informacije?
je 15€ cenejši od trgovske...
Mene pa zanima, ali moreš it na trgovsko v ljubljana osebno ali lahko pošleš prijatelja? iN če že dobiš izpolnjeno položnico ali prazno?
A mogoče kdo, ki je iz Ljubljane ve na kateri bus št. morem it, da pridem do trgovske šole v Lj, pa na kateri postaji moram izstopit, štartala bom iz glavne avtobusne postaje v Lj. Zanima me ker nisem iz Ljubljane in ne poznam poti... Hvala za informacije!!!!
tud mene to zanima ja. tud misl z avtobusne štartat
Ojla,
gre v sredo kdo v VELENJE na višjo se vpisat? Lahko si delimo stroške prevoza.
Za vse ki niste iz LJ in bi zeleli iz busne do trgovske
Lahko greste pes in ste tam v cca 15min, kr je sorazmerno blizu - LINK spodaj
(https://www.google.com/maps?saddr=Zdravstvena+pot&daddr=Trg+Osvobodilne+fronte&hl=sl&sll=46.055454,14.514205&sspn=0.008711,0.01929&geocode=FdqlvgIdTYLdAA%3BFV7JvgIdQWjdAA&dirflg=w&mra=ltm&t=m&z=15)
Z busom morate do avtobusne postaje Bavarski dvor in vzamete avtobus ST 5 in se peljete do avtobusne ILIRSKA. Pol greste pa mal pes, do poljanskega nasipa LINK spodaj
https://www.google.com/maps?saddr=46.056726,+14.505598&daddr=46.051046,14.513619&hl=sl&ll=46.048812,14.519892&spn=0.017424,0.038581&sll=46.052595,14.510837&sspn=0.017423,0.038581&geocode=%3BFViwvgIddHbdAA&dirflg=r&ttype=now&noexp=0&noal=0&sort=def&mra=mift&mrsp=1&sz=15&t=m&z=15&start=0
evo glih kar prišla iz trgovske.. sestanek trajal ene 10 min, 10 min pa da si prišel do dokumentacije.. ob pol devetih smo že maširal po dežju domov vpis je jutri ob dveh ter v petek ob pol enih.. bilo nas je pa tam okol 70-80..
ob torkih in četrtkih so samo sestanki, kje gospa vse razloži in razdeli papirje.
tako da čimprej, da imamo vsi statuse
Wiiiiiuuu kaj to služjo!
2x na tedn vpis... cca. 80 folka, v dveh vpisih je to okrog 160 ljudi.
160x206€ vpisnina in šola na tedn zasluž celih 33.000€
NORO!
kako naj si zrihtam status stara 26let in nujno rabimm za delo prek študentskega servisa
hvalaa vam za pomoč moj mail katja.vitko@gmail.com
Pozdravljeni
tisti,ki ste bili danes na trgovski ste že morali danes dat kake svoje podatke ali lahko gre recimo en pa vzame za vse kolege?
@Suzi se ti je mogoče tisti Uroš še kj oglasil? Meni ni še nič odpisal :/
Na sestanki ne jemlejo nobenih podatkov, tako da z lahkoto lahko koga pošlješ.
@Peyton ja res služjo oz zelo dobro služjo.. ampak ok, vsaj mi imamo status za eno leto in se splača dati teh 206.5€ kot pa da nekomu daješ vsak mesec 10% svojega zaslužka od študentskega dela.. tak kot vsi pravjo volk sit in koza cela.. obe strani pridobita
drugače pa ni bilo treba dati nobenih podatkov
@Marjetica... Kako je s tem točno...ne razumem najbolje.. a v četrtek moram iti na sestanek, da dobim dokumentacijo in potem v petek na vpis? Ali lahko samo pridem jutri (sreda) na vpis pa čeprav me danes ni bilo na sestanku?
@Marjetica... Kako je s tem točno...ne razumem najbolje.. a v četrtek moram iti na sestanek, da dobim dokumentacijo in potem v petek na vpis? Ali lahko samo pridem jutri (sreda) na vpis pa čeprav me danes ni bilo na sestanku?
gresta na naslednji sestanek, to je v čet ob 10 uri, tam dobista vse papirje ki jih morata izpolnit in vam na tem sestanku gospa vida tudi določi datum vpisa, npr nam ki smo bili danes na sestanku ga je določila za jutri in petek.
Upam, da sem berljivo napisala
jaz sem tudi bila danes in sem vzela liste se za kolegico brez problemov tako da 100% lahko nekdo drug za tebe vzame ce ti ne mores prit na sestanek vam pa priporocam da cimprej greste ker jim pomojem ze zmanjkuje mest, nam je rekla da nas lahko samo se v program trgovec vpise
(+3 mesta so bila se za eko.tehnik)