VPIS ZA STATUS
za tiste ljude so 26+ stari se pozanimejte na CDI Univerzum v Lj. Sam tam imajo programe Osnovnošolsko, Srednješolsko in Višješolsko Tehnično izobraževanje....vprašajte tja. Baje skozi celo leto vpisujejo....JAVITE NA FORUM kaj so vam povedali.
za tiste ljude so 26+ stari se pozanimejte na CDI Univerzum v Lj. Sam tam imajo programe Osnovnošolsko, Srednješolsko in Višješolsko Tehnično izobraževanje....vprašajte tja. Baje skozi celo leto vpisujejo....JAVITE NA FORUM kaj so vam povedali.
Imam en PREDLOG za kogarkoli!
Sem že večkrat vpisani študent na VSŠ ali višjo šolo in ne morem se več vpisati, srednje odpadejo ker sem 26+. Če kdo izmed vas slučajno kje dela preko študentskega servisa in ima svojo napotnico, se dobro razume v podjetju kjer dela in bi tam vzeli še enega delavca, ki je brez statusa in bi lahko delal preko vaše napotnice, seveda se vse to da dogovoriti in jaz vam ponudim vsaj 15% tega prihodka, ki bi ga lahko dobil preko tuje napotnice(vaše) v podjetju kjer delaš. Recimo če dobim 500€ na mesec na tvojo napotnico je to čistih 75€ v tvoj žep vsak mesec! Lahko se celo pogajam za 20% to bi bilo pol 100€ na mesec provizije odvisno od narave dela. Nad 20 ne grem!
Javite samo resni kandidati/-ke, ki izpolnjujete zgoraj omenjene pogoje
Aja še majl: gadje7@gmail.com
Aja dela mora biti v mestu ali okolici Ljubljane.
Lp
A bi se mogoče komu dalo poslat skenirane neizpoljene obrace na naslov reklame220@yahoo.com?
Hvala v naprej.
Tudi jaz bi prosil, če ima kdo in bi mi lahko poslal skenirane neizpolnjene dokumente na mail: JAKA.FRAKA@YAHOO.COM
Tudi jaz bi prosil, če ima kdo in bi mi lahko poslal skenirane neizpolnjene dokumente na mail: JAKA.FRAKA@YAHOO.COM
26+ tudi mene zanimajo informacije o statusu
pet.babnik@gmail.co
hvala
26+ tudi mene zanimajo informacije o statusu.
pet.babnik@gmail.com
hvala
živjo, mene pa zanima, če so kere šole na gorenjskem k bi se dal vpisat sam za status, ker sm bil dons v EDC kranj pa je reku da je vse že zasedeno. hvala za vsako informacijo
Hej!
mene pa zanima če se je kdo od vas vpisal na Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Bled- smer gostinstvo in turizem? ker so mi poslal domov račun za obleko, in sicer 240 eur pa se ne morš vpisat ne da bi plačal ta znesek in me zanima kaj bodo naredil drugi??
Mene pa zanima za trgovsko v Ljublani če je treba izpolnit poleg 2 pogodb o izobraževanju tud zapisnik uvodnega razgovora in pa osebni izobraževalni načrt??
Glede gostinske na Bledu pa je obvezno treba plačat obleko čene te ne vpišejo...
HEJ. Js sm zdej plačala položnico za trgovsko. Gor sm napisala samo ime in priimek. A je blo mogoče treba kej pri referenčni številki dopisat?
Kaj pri vpisu na trgovsko se lahko uredi še zavarovanje potem? Berem, da je na nekaterih šolah le za status, za napotnice.
ej, a bi še men kdo poslal neizponjene dokumente za trgovsko v lj. PROSIM!! meil: maja.jug7@gmail.com
To piše v pogojih za vpis na njihovi spletni strani. Funkcionalna nepismenost stane...
ej, a bi še men kdo poslal neizponjene dokumente za trgovsko v lj. PROSIM!! meil: maja.jug7@gmail.com
hej. a bi mi lahko plis kdo poslal neizpolnjene dokumente za trgovskovsko v Lj. meil: maja.jug7@gmail.com
HVALA!!!
To pa ne bo šlo čez ker nimaš položnice
Jest ne verjamem da vam bo kdo skeniral pa poslal ker je okol 16 listov, pa itak vam skeniran, kej dost ne pomaga k morte it najprej na informativen sestank, na tem sestanku pa se vam določi datum vpisa.....